En liten utlandsresa

Idag har det varit en lugn och skön dag. Kollade på "Pirates of the Carribean- Död mans kista" i morse när jag gjorde mej iordning samtidigt som jag strök. Träffade Emmely en sväng och fick ett förslag om Karlstad till helgen- mycket frestad måste jag säga! Sen var jag hemma hos morsan och nu kollar jag på "Du är vad du äter".

Imorn lär det bli en hektisk, stressig och spännande dag då jag och morsan sticker utomlands; till Oslo på jakt efter en balklänning. Så ser ni en tjej kånkandes på en stor låda eller en grinig tjej som sparkar omkring i snön imorn kväll så är det jag!
See you in Norway!


Björn Gustavsson & Carina Berg

http://www.youtube.com/watch?v=9szm1bo9G20&feature=related
Björn Gustavsson- Carina Berg

Satan i gatan så klockren, kan inte annat än le och asgarva!

Förresten finns det något modigare att som tjej raka av sej allt hår på skallen?! Dessutom så passar kvinnan så otroligt bra i det. Andra kvinnor som gjort samma sak är Sanna Bråding & Nathalie Portman och båda ser otroliga ut. Börjar bli trött på mitt burr, alternativ kanske?


Stuck in the middle with a woundering

Har suttit med min uppstas i engelska C i två timmar och nu har jag kört fast. Så fast som man blir om man kör i 100 km/h rätt in i en snöhög. Frågan är; vad ska jag göra nu?
Ska jag fortsätta skriva? Gå till OK och söka jobb och köpa glass? Kolla efter utbildningar i England? Kolla utbildningar i Sverige? Hjälp!

Men jag vet hur det kommer bli. Jag kommer sitta i panik några minuter och inse allt jag borde göra på den lilla tid jag har. Och sedan kommer jag gå in i duschen och efter det sätta mej i soffan och kolla på någon skit på tv resten av dan.
Varför blir det så?

Harry Potter and the Half-blood Prince

15 juli!

Vad i helvete?! Såg en trailer där dom sa att filmen var planerad till julen 2008 men dom släpper den inte förns till sommarn pga att fler kommer se den då och det ger bättre pengar. Hjälp! Hur ska jag kunna vänta till juli?

Första gången jag såg Harry Potter släpade mamma med mej och syrran på bio. Jag verkligen hatade den och var livrädd för Voldemort. Andra filmen var lika stor plåga den när jag satt där på bion. Men sen vände det och nu älskar jag både böckerna och filmerna. Har läst böckern två-tre gånger var och filmerna har jag tappat räkningen på. Nu har jag läst dom sista böckerna så dom ser ut som sönderrivna tidningar (lätt överdrivet) och nu vill jag se filmerna!! Låt det bli sommar fort så jag äntligen får njuta av den näst sista filmen!

Gamenight

Melina och Jens har varit på Fallängsvägen med oss och haft spelkväll. Vi bjöd på blandsaft och en massa skratt utdelades. Vi spelade "Med andra ord" och "Som katt och hund" som jag lånat på hemmaplan. 
Med andra ord går ut på att man får en bricka med ett ord som man sen ska förklara med andra ord. Ett exempel från kvällen; Gåshud- Ståfräs på huden.

Melina till Jens, bricka "general": Den här hade Andreas förut!
Jens svarar: Vadå, Stånd?
Alla faller i asgarv!!


Riktig toppenkväll som ska göras om, men då gärna med en flaska vin eller två ;P 
BTW, är det någon som äger ett Twister spel?
 

Sportlov eller plugglov?

Idag var jag uppe med tuppen och stack och tränade med babe. Sen blev det promenad hem och matlagning. På menyn stod spaghetti och köttfärssås, yummie!

En fundering just nu; Kommer det här lovet att vara ett spostlov eller plugglov som det står i rubriken Har så mycket att göra så vet inte om jag hinner med allt. Ska iallafall; Söka sommarjobb, skriva klart Engelska C uppsatsen, kolla alternativ till universitetet och kolla information om studier i England. Tro mig, kommer nog hitta en massa saker till som bör göras. Damn!

Men men, har kollat igenom en del universitetkataloger. Närmare bestämt två och nu blir det fler. Ciao! 

Livi'n with a rockstar

Babe har stängt in sig i sovrummet och spelar elgitarr för fulla muggar. Right back at you neighbours!
Dagen har bestått av att sova länge, rensa gardoroben, kikat på "Snuten i Hollywoog 2" och handlat. Resten av kvällen blir framför tv:n med Gunvald Larsson och Martin Beck i "Advokaten". Den och "Gamen" har jag svårt för att placera. Får se om den gör bättre intryck ikväll.

Nej, nu är det dags att få mat i magen på mej och rockstjärnan :) And to all a goodnight!

Gårdagen och idag

Babe var på AC/DC igår och på hotellet efteråt träffade han Let's Dance Morgan. Avundsjuk? En aning, men jag hade istället en toppen kväll tillsammans med Linda, Carita och Lina på Tiki. Härligt med nya människor!

Nu ska jag rycka upp mig från att ha sovit till ett och drygat framför datorn.Det blir att diska, bädda sängen, plocka lite och sen en promenad i snön för att möta Babe på tågstationen. Ciao!

Fundering

Såg en film med Madonna igår. Den handlade om en rik, gift kvinna som blev strandsatt med en man ur besättningen på hennes båt. Dom blev förälskade och började leva ett liv på ön tillsammans. Efter en månad kom en båt.

Konversationen:
Kvinnan: Let's stay. I love you and I want to stay here with you. You're all that I need.
Mannen: If you love me I need proof. If you can love me in the real world.
Kvinnan: I'm scared.
Mannen: I know but I need to know if you really love me.

Mannen simmar ut till båten och dom blir räddade. Kvinnan blir hämtad av sin man och hon vet inte vad hon ska göra. Hon älskar mannen men är rädd, som hon sa. Men mannen ger inte upp. Han ger henne sitt liv och låter henne bestämma över det.

Filmen slutar med att dom inte får varandra. Jag sitter och blir arg och ledsen för att så är fallet. Men sen undrade jag; är det så? Kan man inte leva med den man älskar om man är för annorlunda utåt sett? Ska det behöva vara så?


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0