En ny vän ...

Min nya vän, Ångest, brukar komma på besök om dagarna. Han knackar på dörren tills jag säger åt honom att gå därifrån. Vilken idioti, han kan ju gå genom dörrar. Han kommer in i rummet och sätter sig bredvid. Hans kalla energi fyller mig med kyla och ängslan. Han lägger armen om mig och viskar små saker i mitt öra. Han är en riktig vän som aldrig svker. Han kommer aldrig försent eller för sällan och lämnar mig aldrig ensam. Bättre vän får man leta efter.  

Åsikter efterlyses igen!

Idag var jag åter hos Jeanette och blev provsminkad inför balen. Idag fick jag umgås med hennes lille son också, Wille, så söt! Här kommer lite bilder och säg gärna vad ni tycker: (BTW, Glöm bort min dåliga hy)

   V.S  


Idag struntade vi i att sminka hyn eftersom vi redan gjort det en gång. Därför syns alla mina små skavanker :) Det högra ögat är sminkat mer neutralt och den högra är en bronsig sotning. Berätta gärna vad ni tycker!

Dessutom är jag nyklippt men blev inte supernöjd så därför har jag inga bilder. Ciao!






Rött hus med vita knutar

En liten flicka vill bo i ett rött hus med vita knutar långt ute i skogen. Långt från all teknik och alla måsten. Bort från stress och ångest. Hon vill ladda sina batterier innan dom töms ut igen och igen och igen. Hon är trött på alla krav och sina höga förväntningar på sig själv. Hon är trött på alla människor som har åsikter om allt. Trött på alla röster som aldrig tystnar. Hon vill ströva omkring i skogen bland ekorrar och råddjur i mjuka varma kläder. Hon vill smeka träden med sina händer och känna skogslukten i sina näsborrar. 

Hon vill lära känna sig själv igen och veta vem hon är. Förvirringen har gjort henne olycklig och nu vill hon vara lycklig igen. Kunna veta vem hon är och vad hon vill. Skogen känns som rätt ställe men ack så långt borta! 

...



Idag blir jag till och med arg och irriterad på fåglarnas kvitter som annars brukar fylla mej med lugn och glädje!!

Twilight

Ingen nyhet att många tycker att filmen är bra. Men så bra trodde jag inte att den var. Filmen är precis slut men eftertexten fortsätter rulla för jag vill inte att den ska ta slut. Det är sällan jag gillar filmer så fruktansvärt mycket som jag gillade den här. Den här filmen fångade mej så jag inte kan koncentrera mej nu när den är slut. Jag har kvar känslan av filmen och den förhindrar mina vanliga tankebanor. Jag kan inte tänka på något annat. Det finns några få filmer som får mej så ur banan som Twilight fick. Det var inte handlingen som var det ultimata, det var skådespelarna. Vilka skådespelare. Jag kände hans åtrå och kärlek till henne så jag hade ont i magen. Jag spände mig i hela filmen och kunde inte för en sekund lista ut slutet. Eftertexten har slutat rulla och jag blir ledsen för att filmen är slut. Jag vill se mer, ha mer. Jag tror det blir biblioteket imorn och ett slut på min icke-läsar period. För boken; nu kommer jag och du får inte inte vila förrän du förmedlat alla ord och meningar och fulländat min fantasi till det ultimata!


Åsikter efterlyses!


Igår blev jag sminkad inför balen av en gammal barndomskompis som dessutom varit min granne. Jag fick nya välformade ögonbryn samtidigt som Jeanette fick bli lite crazy med sminket. Här är resultatet:



Den här sidan målades med guld, grön och brun och jag fick ett rött rouge och rosa/ beiga läppar!



Den här sidan målades rosa, lila och brun. Rouget blev en svag rosa och läpparna samma!



Såhär ser båda ut samtidigt. Gillade dom så grymt så jag sprang omkring på stan med dom. Lite blickar fick jag allt :D Nu behöver jag åsikter, vilket blir snyggast till en mörkblå klänning som skiftar i svart i vissa ljus?

Vi ska också prova en svart sotning och en mer neutral sminkning.
Jag funderar också på att färga håret efter min klippning på tisdag. En eller två nyanser mörkare.
Snälla ge mej åsikter, har svårt att bestämma mej och behöver hjälp! Ciao!

It's a hallelulja moment!

Idag lämnade jag in projektarbetet, äntligen! Efter massa om och men och hur mycket strul som helst fick jag lämna över det till Annki. Friden, ron och lugnet spred sig i kroppen och jag gick ner 20 kilo som bestod av ångest, oro och stress! Jaaaaaaaaaaa!

Nu ska jag övningsköra. Halkbanan är bokad och riskettan är gådd. Nu kör vi! (bokstavligt talat) :)

Keira in Africa







Älska, älska, älska!

15205 ord + 47 sidor = 111 timmar!

Har skrivit som en dåre idag med givetvis. Börjar äntligen se ljus i den mörka tunneln!
Bestämde mej för att räkna ut hur många timmar jag lagt ner på arbetet. Då kom jag fram till resutatet i rubriken. Va i helvete?! Jag har gjort för mycket. Inte en timme eller så utan 11 timmar eller 660 minuter eller 39600 sekunder!
Har jag något liv överhuvudtaget? Svar: Inte just nu!

Tröttnat nu.

Är så trött på det förbannade projektarbetet! Idag var mamma här och kollade igenom arbetet. Vi hann med halva på tre timmar. Så får fortsätta imorn. Nu ska jag snart börja skriva dom andra delarna förutom resultatdelen. Hann tack och lov fixa naglarna idag mitt upp i allt. Nu ska ja käka sorb'eglass gjord på kaktus och citron :) Byebye!

Babylycka

Idag fick jag en kusinvitamin till. En liten tös blev det!
Nu har jag sex kusiner; 4 flickor och 2 pojkar :)

Yeaaaah!

Jag är redo för halkbanan! Jag är redo för halkbanan!
Snart har jag den där lappen :)

Let's go!

Idag finns hela arbetet kvar, tack och lov. Annars hade vartenda glas i skåpen gått sönder inom fem minuter! Nu ska jag fortsätta skriva tills jag har körlektion kl 13.50. Om den går bra ute på landsvägen kan jag säga "hej halkbana" :)
Börjar äntligen närma mej den där förbannade lappen!
Haha brorsan ska ut och bada i Gbg, burr. Blir han dösjuk får jag åka ner och agera sjuksyster,
men utan fåniga kostymer.  

Just det ja, projektet väntar. Hola!

Räddaren i nöden

Det enda som hjälper i en riktig krissituation är Ben & Jerry och massa kramar och pussar från Babe <3

Idag fick det bli "half beked"!

Fan!

Idag hände det som inte fick hända. Min värsta mardröm under den här veckan blev verkligehet! Allt jag skrev under tre timmar igår blev inte sparat. Allt jag skrev mellan 21.00 - 00.00 igår kväll sparades inte trots att jag sparade. Jag höll på att få en hjärtattack imorse när jag öppnade dokumentet. Jag grät oavbrutet i en och en halvtimme tills jag fick tag på morsan. "Ryck upp dej, det blir ingenting skrivit om du bara gråter. Ta dej samman och börja skriva"  Vilket jag gjorde. Jag slutade gråta, satte mej vid datorn och skrev om allt. Skickade Andreas för att köpa Ben & Jerry! Vid fem blev jag färdig och nu ska jag gå igenom allt. Vilket jävla arbete, aldrig igen! Dessutom, ibland behöver man en redig spark i baken för att få något gjort. Tack morsan! 

Nu kör vi!

Schemat är spräckt ångesten sitter i halsen och stressen får hjärtat att bulta hårt.
Men då är det bäst att utnyttja det till att vara effektiv. Så nu kör vi!


what's the story morning glory?

jag älskar dina fingrar när dom drar igenom mitt hår.
jag avgudar dina varma läppar mot min hud.
jag blir svag vid din beröring mot min kropp.
jag blir varm av dina fuktiga ord i mitt öra.

Gahh!

Hjärtat slår hårt som fan och klumpen i halsen växer.
Vart fan är det? Blev det inte sparat? Men jag sparade ju!
Fingrarna domnar och gråten kommer.
Jag vet att jag sparade det, varför är det inte här?
Känner lusten att kasta ett glas i väggen så det splittras. Ilksan stegrar i styrka.
Kroppen gör vad den vill medan tårarna sprutar.
JAG VET ATT JAG SPARADE DET!! VART FAN ÄR DET??
Just det. Efter mardrömmen inatt sprade jag det på USB minnet för att det inte skulle förvsninna. Tydligen så sparas det inte på datorn också. Min förmiddag var inte bortkastad och hjärtat bultar långsammare. Tack och lov!














12591-31

Det artar sig sakta men säkert. Drömde att mitt projektarbete försvann från datorn och var helt borta. Så det första jag gjorde i morse var att spara det på USB-minnet. Tänk att behöva tänka så mycket på något att man till och med drömmer om det, och ett skolarbete dessutom. Men men har min egen deadline idag där resultatdelen ska vara färdig. Så nu ska ja fortsätta. Hola!

Haha

-Babe: Mitt öga är snett, visst är det?
-Jag: Men älskling, hela du är sned!

skönhet ...



... när den är som vackrast.

!




Jag hatar ditt nya liv! men bara för att jag inte ingår i det ...

Studera.nu

Har precis avslutat ett två timmar långt pass med morsan. Vi har letat intressanta kurser som jag skulle vilja gå till hösten och sedan sökt dem. Tog sitt lilla tag och det var riktigt skönt med hjälp för att reda ut tankarna. Jag har bland annat sökt en genuskurs, en religionskurs och en litteraturvetenskapskurs. Allra mest sugen på genus men man vet aldrig :) Dags för en promenad för att få bort lite påskgodis!
Hola!

Cirkus!



Igår var jag med morsan på Cirkus Maximum :) Morsan vann biljetter genom att "finna fem fel" i Arvika Nyheter. Hela showen var super toppen och ni kan ju gissa vilka mina favoriter var ?! Hint; bilden :D

Söndag

Käkar äckligt påskgodis och tänker tillbaka på gårdagen:

Tjejen började dagen med en stor frukost och sen var det dags för henne att köra runt påskkärringen Miriam till alla kompisar. Sen åkte hon hem till sina föräldrar och letade påskägg i trädgården. Hon fick jätte söta fluffiga tuppstrumpor av sin mamma. Middag hos pojkvännens mamma var jätte god så hon åt tills hon storknade. Hon åkte sedan till pojkvännens mormor för fika och mera påskägg. Sedan var det dags för henne att åka pakethållare hem för att göra sig iordning inför kvällen. Hon fick panik när hennes kompis Linda kom och hon fortfarande inte visste vad hon skulle ha på sig. Tillslut satte hon på sig en kornblå klänning och svarta pumps. Dags för henne att gå hem till Lisa för förfest. Efter förfesten åkte hon bil med Linda och några killar. Killarna släppte tillslut av tjejerna vid Tiki där dom gick in och dansade hela natten lång!
The End!

Jag vill ha nya cafe!


Spontan torsdagkväll

Igår blev det en spontan utekväll med Babe. Fest hos någon snubbe som kastade ut alla och sen blev det Tiki. Riktigt roligt på Tiki och fick äntigen min födelsedags drink av Robban :) Vaknade 12 idag och har chillat hela dagen! Nu ska ja kila. Ciao!

Sveriges vackraste kvinna i mitt tycke!





Samtidigt som hon har en blick som säger: Jag-är-harmonisk-och-jag-älskar-mig-själv har hon samtidigt en blick där hon ser övertrött-kåt-och-mega vacker ut!

10178-24

Mitt projektarbete besår nu av 10178 ord och 24 sidor. Vilket betyder att jag kommit halvvägs!


Et steg närmare ...

Äntligen! Min studentmössa kom idag. Åh va kul det var att öppna lådan som innehöll ett certifikat, champagneglas, penna och givetvis mössan. Ful som stryk och jag ser ut som en busschaufför plus att den var lite för stor. Dessutom va den fruktansvärt dyr! Men det är vad den representerar som gör mej så glad :) Here it is:





Fin va?!

Projektarbete!


Yummie yummie in my tummie!


Idag hade jag som sagt en lektion i Naturkunskap och sen gick nästan alla tjejerna i klassen hem till Rana. Där blev vi bjudna på Dolma som är en arabisk maträtt om jag inte minns fel. Åt så jag höll på och storkna och fick ta med lite till Babe. Hoppas han gillar det! Lökarna är min favorit. Man gröper ut en massa olika grönsaker och fyller dem med en fyllning på ris och lammkött som är starkt kryddat. Såhär kan det seut:


Vitsipporna har äntligen kommit till stan!



Låt mig ligga här och vara lycklig en sekund!

Sovmorgon



Skönare känsla än att ha sovmorgon finns inte! Nu på morgonen har jag gjort en god lite större frukost som käkas framför Vänner. Nu ska jag ut och gå en powerwalk i solskenet och känna mig lycklig för en stund! Adios!

Så typiskt!

Små kikar på en film på ettan som handlar om invandrare och nazister. Det är en ung tjej på kanske 8-9 år som kommer från Afrika. Hon bor nu i Svergie med sina bröder i samma hus som en gammal man som är nazist ut i fingerspetsarna. Tjejen vill åka tillbaka till Afrika för hon trivs inte i Sverige. Då hittar hon en lapp i trappuppgången som lyder: "Behåll Sverige rent. Skicka hem negrerna". Hon förstår vem det är och går upp till den gamla nazisten och säger till honom att hon vill åka hem till Afrika men att hon inte har några pengar. Gubben kommer tillslut ut med en pistol och säger att "det är hans lagliga rätt att skjuta henne".

Grejen är att flickan vill få hjälp med att åka hem, men gubben vill inte hjälpa henne. Är inte det konstigt? Gubben vill inte ha invandrare i Sverige men han kan inte lyfta ett finger för att få igenom det han vill. Så jävla typiskt!

Filmen är riktigt avskyvärd och det är anledningen till att jag bara småkikar. Usch vilket synsätt! 

Vårkänslorna virvlar omkring i luften!



Hela dagen har gett mig vårkänslor. Bland annat har Charlotte snorat som en galning
(pollenallergiker) och det var för varmt med vårjacka så jag fick bära den över armen!

Härlig helg!

Sitter hemma och käkar morotskaka och dricker mineralvatten på den tre timmar långa lunch-rasten. Ska gå tillbaka igen och ha engelska vid ett men nu ska jag berätta lite om min härliga helg:

Fredag:
Va i plugget hela dagen, eloge till mig! Sen gick jag hem och hade helt glömt bort att jag skulle träffa Johan så när han ringde fick jag slänga på mig kläderna och sticka. Vi var nere på Dressman för att prova ut en slips till hans kostym som skulle matcha min balklänning. Blev riktigt nöjd med resultatet. Vi kommer va snyggast på hela paraden!
   Sen gick jag och handlade lite smått och gott för jag var ensam hemma så skulle lyxa till det lite. Var även hemma hos morsan en quicky.

Lördag:
Vaknade sent men gud så skönt! Åt frukost och sen va ja hemma och gjorde igenting. Ville inte plugga så bara chilla. Sen kom Tommy och Nathalie så vi grillade kotletter och käkade potatissallad ute på terassen i solen. Riktigt härligt vårtecken! Sen lekte jag och Nathalie frisör inför balen men curlers va inte riktigt min grej så det får bli fler försök. Men det var en riktigt mysig kväll!

Söndag:
Min söndag va riktigt, riktigt härlig! Sov ut och vaknade pigg och glad. Jag och Babe åkte och handlade mat och fyllde både frysen och kylskåpet. Sen blev det mat och bakning. Bakade morotskaka som ja bjöd morsan och Mirre på. Blev riktigt mumsig. "Something New" gick på trean somfck min uppmärksamhet på kvällen. Så mysig film! Sen var sängen lockande så natti natti!

?



How do I know when a decision is right... or wrong?

Blää

Jag hatar när man ska beställa underkläder eller framörallt bikinis och både över- och underdelen är i samma storlek. Jag har mindre rumpa en bröst så en och samma storlek pssar aldrig. Vilket jag kom underfund med än en gång idag när jag fick en bikini från Bubbleroom. Skit snygg va den men passa ju inte alls. Och en större storlek funkar inte för då blir trosorna jätte hängiga :( Blää säger jag!

09-04-02

"Det är inte vapen som dödar människor. Det är människor som dödar människor"

Jag skriver ett arbete om självmordsbombare i religon. Ett fruktansvärt ämne som jag känner mej båda skrämd och faschinerad av. Och citatet stämmer in riktigt bra! 

En uppmaning .



Att inte agera är också att agera!

...

Innan jag började sista terminen i trean visste ja inte vad ren och skär ångest var. Det vet jag nu!

RSS 2.0