njutning .



Att halsa mörk dryck dierkt ur pet flaskan och känna hur kolsyran bubblar i magen kan ibland innebär maximal njutnng.

Fasiken!

Babe vann vårt vad igår. Fick ett svar från 118100 att Postkodslotteriet varit i stan 3 gånger.
Attans också! Hatar att förlora mot Babe!

Sovmorgon imorn och börjar 12.15 vilket är jäkla nice. Så ikväll blir det plugg in på svarta natten!

Ciao!

Ett vad är slaget

Jag och Babe har slagit vad om hur många gånger Postkodslotteriet har varit i Arvika och delat ut pris. Eftersom det inte går att hitta så skrev vi till 118100 men har inte fått svar änNu är frågan; vem har rätt?
-Jag säger 2
-Babe säger 3


Någon som vet och har bättre koll än vi?

Jobbig, jobbig dag!

Ciao!

Igår var det dags för högskoleprov, vilket innebar att jag var uppe och sprang sju på morgonen. Var hemma igen runt fyra och va helt slut! Det va inget roligt kan jag lova! Men men nu var det iallafall gjort..

Igår kväll såg jag den vidrigaste filmen någonsin. Och nej det var ingen skräckis. Det var "Changeling" med Angelina Jolie (dille på henne?). Att jag inte spydde va ett rent mirakel, ni som sett den vet jag menar och ni som inte sett den gör det så fattar ni! Usch, fy och blä! Men bra var den, riktigt bra, men jag kommer nog aldrig se den igen. Kollade på "Wanted" igår, en annan med Angelina Jolie (dille,dille,dille??). Den var helt okej, ingen superduper men ändå super.

Hur många var det som var med på "Earth hour" igår? Jag och Babe blev påminda av morsan så vi hängde på. Riktigt mysigt där vi satt i mörkret och drack vin/öl och spelade yatzy :) Mera sånt!

Nehejmenseman på, klockan flyttades ju fram vilket betyder att vi sov till 12.30 så nu är det banne mej dags att börja plugga projektarbete!

Ciao ciao!

just gorgeous.





Vet inte varför jag tycker dom här bilderna på Angelina Jolie är så otroligt vackra och sexiga, men det är dom!

09.03.26

...surrounded by a soup bubble ...

Dagens schema:

Plugg
En sekunds slapping
Projektarbete
Matlagning
Mer projektarbete
Årsmöte med kvinnojouren
Promenix hem
Läggdags


Kan det bli roligare?! Gahh!

Det här med matlagning...

Potatisen kokar, köttbularna fräser och såsen bubblar. Idag är det min tur att laga mat vilket det kommer vara i tre veckor framöver då Babe har börjat en ny kurs. Vilket inte är mer än rättvisst eftersom han lagat mat nu när han varit arbetslös. Men ett faktum återstår: Jag hatar att laga mat! Tycker det är skittråkigt.. Funderar på om jag saknar ett kvinnligt hormon eller något, men varför ska alla kvinnor gilla att laga mat. Men en skrämmande tanke ploppar upp; Om jag skulle bo själv, va skulle jag äta då? Svaret blir nog smörgås, men fy vad tråkigt!

Så summan av kardemumman är; jag kommer aldrig bo ensam för då lär jag svälta ihjäl!

Hormoner i rubbning?

Tittade på reprisen av "Vårt bröllop i era händer" i morse och tårarna sprutade! Varför?

Haha

Glömde ju lägga ut bilder på dom små kräken :

       

Men ska också sägas att om dom gör henne sådär lycklig så gör det mej lycklig också!

Hjälp!

Alla som känner mej vet att jag är riktigt rädd för ormar. Härom natten drömde jag att Morgan Alling av alla människor släppte ut en orm i mitt kök. Jag sprang upp på stolarna men den följde efter. Och precis när den skulle bita mej slog Babe till mej i sönen så jag skrek och satte mej upp i sängen och flåsade som en brunstig tjur! Det tog lång tid innan jag lugnade ner mej..

Nu till nyheten; Min lilla systeryster har skaffat sambos. Och inte är det två tjejer utan ormar i pluralis. Inte en, inte två och inte tre heller. Nejnej, sju stycken!! Nu hör det till saken att alla sju inte är hennes. Men då drar vi samma ramsa där. Inte en, inte två och inte tre heller. Hon har skaffat sig fyra stycken ormar som hon ska förvara i en etta! Jag tycker det är nog jobbigt med Babe, men fyra (nu sju) ormar skulle jag aldrig klara av, inte ens om jag gillade kräken.

Dessutom lär det inte bli många besök från familjen. Babe och Micke hatar både ormar tillsammans med mig. Jag kan iallafall vara i samma rum som dom om dom är inne i terrariet men inte dom.

Så byebye sis'! Ses i graven :P

ett litet ljus i mörkret ...



"gråt inte över att du har förlorat din såkallade sanna kärlek, för din sanna kärlek vill ha dig för evigt."


Det går att göra en prinsessa av en bondejänta också!

Tänkte visa lite bilder från när jag och morsan var i Oslo medan "Design; Simon and Thomas" gör stordåd i Tv-rutan:

Denna skapelse smälte mitt hjärta!

Den här var en av dom final 3.

Mamma älskade den här färgen.

Broderierna var fantastiska.

Mammas favorit.

gillade den fina röda färgen.

Min absoluta favorit!

Älskade bandet i ryggen!

Vill fortfarande inte lägga upp min klänning. Den vill inte avslöjas ännu. Så ni som vet; kommentera inte! :)
Nu ska Simon and Thomas få hela min uppmärksamhet, häftigt kök idag! Ciao!

P.s Tack Anette för att du visade hur man la upp bilder. puss D.S

en känsla av ett barns lättsamma liv

En leende mun i ett piggt ansikte med ett varmt hjärta. En varm kropp vid sidan av min kropp. Min kropp och själ känner ett stilla lugn för en stund, snarare en sekund. Vilken lycka det är för mej att få känna mej som ett barn igen. Ett suddigt minne poppar upp. Ett minne där jag, min syster och mormor matar ändarna i ankdammen. För det är precis det jag gjorde idag. Matade ändarna i ankdammen. Vilken fridfull stund jag fick uppleva av en sådan simpel sak. I will be back!

Melodifestivalen + Twister

Lördagen spenderades med bättre humör hos Familjen Eriksson i Årjäng. Bilderna talar för dej själva:

Jag och babe Jag och Amanda spela Twister; ni kan ju gissa vem som vann :) Andreas och Anton Clara och Cornelia

Vi kollade också på Melodifestivalen. Hade inte sett ett avsnitt men blir som vanligt väldigt engagerad. Blev otroligt paff när inte Agnes vann på slutet. Hatade EMD och hejade på Alcasar eller Måns. Men som sagt, satt på slutet med lång näsa. Hade iallafall en riktig toppen kväll.



Söndag:

Idag är schemat tufft. Ska hinna med två timmar med projektarbetet. Sen ska mamma komma och hälsa på och se min studentklänning som jag köpte i fredas. Sen blir det boxning och ikväll ska jag hem till Lina och se på "Kung fu panda". Hon är barnfilms fantast och jag älskar dom lika mycket jag. Imorn är vi lediga från skolan, vilket innebär ännu mer projektarbete men förhoppningsvis lite minder ångest. Tingeling!

exhaustion

En dag full av ångest, förnedring, hat, kärlek, upprymdhet, rädsla, saknad, längtan, skratt & tårar. En dag då min kropp och själ har fått jobba häcken av sig. So baby, I'm exhausted! Jag förstår inte hur min lilla kropp kan utstå sådana plågor som den gjort idag, inte heller min själ. But baby, I'm trying to be an optimist. So hopefully my Saturday morning will start with a smile. Men då kommer den pessimistiska sidan och säger glöm det bruden, du vet att jag sitter och vakar över dina känslor. So, the battle is on ladies and gentlemen! 

I want to be dancing my love

Hjärnan dansar, kroppen dansar; hela jag dansar. I mina drömmar...

Einstein, släng dig i väggen!!

Idag klarade jag det sista provet i Matematik C kursen, yeah! Jag praktiskt taget skuttade hem från skolan. Fick till och med 2 poäng över g-gränsen. Fan, va jag är bra!

Igår satt jag först 2 timmar med Organisation och ledarskapen och sen satt jag från 17.00 till 00.30 med matten med max 2 timmars paus. Phu! Somnade med siffror framför ögonen. Imorse skippade jag två Engelska C timmar och var hemma och pluggade ännu mer matte. Satt stundtals och grät för paniken tog över kroppen. Men hårt jobb lönar sig, tydligen!

Min lärares kommentar efter att vi rättat provet var: Du har klarat den här kursen enbart för att du är så envis och att du aldrig gav upp. Haha, va träffande egentligen. Men den riktiga belöningen är att jag nu kan komma in på i princip vilken universitets linje som helst. Jaa! Massa möjligheter, nödvändigt men ångestladdande.

Ikväll blir det mer Organisation och ledarskap och sen ska det boxas. Börjar redan känna mej starkare i kroppen:)
Nu ska ja ägna min fulla uppmärksamhet åt "Vänner" och Negerbollssmet :P Ciao!

My New Thing

Nu är äntligen pluggandet klart för idag. Är knappt halvägs igenom och känner stressen komma krypande. Men nu ska jag belöna fyra timmars hårt pluggande med ett avsnitt av "Projekt Runway", en banan och russin. Mumma! Sen är det bums i säng.

Jag är en sådan person som kan äta ägg en hel sommar till frukost eller bara choklad i flera månader. Föräter mej på det och äter det inte igen på flera månader sen. Min grej har varit ägg på kvällarna och på morgonen på helgen. Men nu är det andra bullar. Nämligen grönsallader. Vattnas i munnen på mej bara av tanken! Så nu är grönsaksdisken på Konsum illa utvald. Salladen måste dessutom innehålla rödlök, fetaost och grekisk dressing. Kan inte äta mej mätt, bättre än allt godis i världen!

Nu börjar "projekt Runway", dags och kila. Nightynighty!

Ett eget rum

Idag på religionen skulle vi skriva om "Ett eget rum" där vi kände lugn och harmoni. Dom flesta skrev om sitt eget rum, en kille om toaletten och ute på havet. Jag å andra sidan skrev om kyrkogårdar. Berättade detta för Emma som sa att hon kände sig ansträngd och nedstämd på kyrkogårdar, alltså tvärtemot mig. Jag vet inte men jag har alltid kännt ett lugn så fort jag besökt en kyrkogård. Det ska helst vara den i Arvika eller en utanför Göteborg. Där ligger kyrkan och vakar över "staden". Den kyrkogården var otroligt vacker. En kompis sov där en gång när hon inte vågade gå hem till sin pojkvän.

Så, tiden spelar ingen roll jag är en av dom som inte tycker att det är läskigt att ströva omkring på kyrkogårdar på kvällen när det är mörkt. En sommar gick jag till Arvika kyrkogård en gång i veckan och låg på en bänk där i flera timmar, tror till och med att jag somna en dag.

Jag tyckte det var en nyttig övning där man lär känna sig själv lite bättre. Ta en liten funderare och se vart ditt mest lugna och harmoniska "rum" är. Nu vet du mitt!

Rättning:

Den lilla babyn ja prata om igår heter William och inte Vilhelm. Svårt att höra i vimlet på Tiki :)

Guess what?! Dags för ännu mer pluggande. Matte och Organistation och ledarskap står på schemat. Längtar tills nästa vecka, då är vi lediga från prov förutom ett läxförhör. Men ingen ledighet inte. Då är det dags att lägga allt krut på Engelska C- uppsatsen och Projektarbetet. Ciao!

Toppenkväll resulterade i en liten bakfylla.

Har precis smällt i mej en halv chipspåse, gör mirakel när man är bakfull. Nu är jag sugen på godis! Det som är bra med att träna på regelbundna tider är att man kan käka massa utan att behöva oroa sig för att gå upp i vikt. Får dessutom inte gå ner i vikt för då passar inte balklänningen. Ikväll blir det boxning så dagen kommer spenderas med mat och snacks. Ska snart gå hem till mamma och hämta en bok som hon köpt. Sen ska ja hem till Lina och hämta folien som hon låna igår, min tröja och käka paj :)

Gårdagen spenderades hemma hoss Lina där det kom mer och mer folk under hela kvällen. Hade super trevligt och träffa en tjej vars klänning jag ska ha i vitt på studenten. Tack för tipset! Sen gick vi ner till Tiki och dansade natten lång, var alldeles svettig på slutet. Efter att ha sprungit runt halva stan efter mat beslutade vi oss för att gå hem och käka. Lina hängde på och Babe gjorde varmamackor.

Fick höra av Louise att en gammal klasskompis fick en liten Wilhelm nu i veckan. Jag lös upp som en sol, inte riktigt redo än men längtar tills dagen kommer! Hon kommer dessutom bli en super mamma, grattis grattis!

Nej ni, nu ska ja kika på vänner och sen ska ja kila ner till morsan. Måste nog fixa till mej lite också, ser inte alltför mysig ut :) Tjingeling!

11.09 projektarbete

Blev inte riktigt allt gott som jag skrev igår. Slutade med lösgodis, chips & dipp och pepsi :) Såg en bra film igår, Schakalen med Bruce Willis och Richard Gere. Två hunkar i samma film ;P

Nu ska det bli projektarbete har knappt skrivit två sidor och det ska vara inne om två månader, holy crap! Steg för steg jessica.. Sen har ja lovat Andreas att diska, har inte gjort det på två veckor nu tror jag. Dessutom, shit pommes frites vilken träningsvärk jag har efter gumpan igår. Gjorde utfall och nu kan jag inte sätta mej på toaletten. Snacka om träning. Tackar Ingela & Johanna!

Ikväll är det för tidig födelsedags kalas hos Lina. Vi blir bjudna på paj, mums! Sen ska vi nog ner till Tiki, som jag hoppades :)

Som sagt dags för mer pluggande,

Äntligen!!

Äntligen, äntligen, äntligen är det helg. Lite fler timmar som kan användas till plugg men även nöje. Yeahaw!
Imorgon blir det kalas för Lina så det blir nog ett himmlans ståhej. Sen blir det förhoppningsvis Tiki, är inte speciellt sugen på Maggio, men man tager vad man haver.

Ikväll är jag sugen på Ben & Jerry, lösgodis, marabou choklad, chips & dipp, speciella kakor från Lidl och Pepsi. Får se om jag kommer i något i garderoben imorn :) Nu ska ja kika lite mer på tv och sen springa till Ica, får se vad som följer med hem. Sen är det dags för Let´s Dance som jag inte sett på 2 veckor. Have a nice night!

En fundering: har alla ångest över vad som händer efter studenten, eller är det ve och fasa bara jag?!

Guess what?!

Det blir ännu mer pluggande. Har pluggat hela veckan och nu måste jag sätta mej med psykologin i minst 3 timmar! Hur jag orkar är en fråga i sig. Men först blir det Top Model och käk. See yah!

Plugg, plugg, plugg och en gnutta privatliv

Rubriken säger det mesta för idag. Har gjort lite Projektarbte och massa Psykologi och Naturkunskap. Blä, har två prov den här veckan och som vanligt två C-uppsatser som ligger och släpar. Känner hur magkatarren börjar ...

Men jag har också hunnit med lite mos med Babe, smälla i mej en DumleSnacks påse och kikat på Design Simon & Thomas. Nu blir det lite Project Runway och mer mos med Babe. Nightinight!

Utomlands + Tiki

I fredas tog jag med mamma på en tur till Oslo. Tanken var att vi skulle hitta en "billig" balklänning, dom skulle vara billigare i Norge än i Sverige. Detta stämde ju inte riktigt när man räknade om till svenska pengar. Men vi hade en toppen dag och såg norska slottet. Det visade sig att kungen har en pulkabacke utanför knuten! Till en början sprang vi omkring som yra höns men till slut hittade vi himlen. En butik med över 200 balklänningar. Där spenderades över 3 timmar, jag provade nog 15-20 klänningar och resultat blev "my precious" som nu bor i garderoben :)

Efter 7 timmar utan mat bjöd mamma på middag som var underbar. Entrecote med pommesfrites och sallad, mumma! Sen tittade vi omrking lite och efter det var det dags att åka hem. Helt enkelt en toppen dag! Kort ses på min bilddagbok, namnet är Tolly.


I lördags gick jag och Babe till OK och sen till svärmor på kalas. Där bjöds det på vegetarisk smörgåstårta och tårta. Sen var det dags för utgång med Linda, Lina, Emil och Carita. Började med att vi åkte bil med Skalman som chaufför i Lindas bil. Runt 12 gjorde vi Tiki och sen blev det mat med Andreas och Tommy. Sanslöst härlig och spännande kväll!!



Ikväll är det dags för boxning. Något nytt som jag ska prova på. Så om jag har en blåtira imorn så är det nog inget jag fortsätter med :P Sen blir det Beck och sängen. Första skoldagen imorn efter lovet ... Ciao!

RSS 2.0