Thanks and goodnight!

Eftersom jag ska vara uppe med tuppen imorn (06.30) för att hinna med tåget till Karlstad och hitta salen jag ska vara i är det snart läggdags för Jessica. Ska göra stan med Josefin efter föreläsningen imorn, kan ju bli intressant. Kommer ju villa bort mej totalt medan jag går i sömnen!

Det här med vikten...

Jag har aldrig brytt mej speciellt över hur mycket jag väger. Har ibland känt att kanske skulle förändra livsstilen lite men alltid struntat i det. Har alltid ätit det jag velat och skitit i om jag har något extrakilo pga av det. När jag började käka p-piller ökade jag något fruktansvärt i vikt på bara 6 månader. När jag slutade för cirka 2 år sedan trodde jag att dom skulle försvinna direkt. Vilket dom började göra: för 6 månader sen. Istället för att väga mej brukar jag mäta mej. Vilket jag såg skillnad på idag då det var tre månader sen sista mätningen. Jag har tappat 4 cm i midjan och 10 cm på andra ställen av kroppen. Det fick mej att fundera. Vad har jag ändrat? Jo, jag går långa promenader med Josefin på kvällarna, äter inte ens hälften av allt godis jag åt tididare men äter fortfarande en hel del och en pizza smyger in titt som tätt, äter mat på ordentliga tider och jag har druckit varenda helg i (oj då) 3 månader. Allt förutom den konsumtion alkohol som jag lyckats hälla i mej är ju riktigt bra förändringar, men ändå små. Min mamma kommenterade häromdan att jag gått ner ordentligt mycket och att jag nu inte fick rasa mer i vikt för då skulle jag inte vara lika snygg längre. Hm, tänkte jag och köpte mej en godispåse!

Måndag

Somnade 11.30 inatt och gick upp 9.00, fortfarande trött. Jag är långt ifrån ett mattegeni men är inte det runt 9,5 timmar? En vanlig människa (alltså inte jag) behöver sova 7-8 timmar för att må bra. Jag har väl helt enkelt sovit för mycket och oja jag är en person som faktiskt kan sova för mycket. Så för att bli lite piggare gick jag en promenad på 40 minuter (en viss Josefin har smittat av sig!). Nu ska jag börja skriva ett skolarbete som jag helt ärligt inte förstår ett skit av! Vad i helvete har jag gett mej in på?

Lördag

Förfest hemma hos mej tillsammans med Josefin
Paulina skrev & tyckte vi skulle komma dit
Promenad till henne där förfesten fortsatte
Härliga Caroline kikade förbi
Heimdahl & Anton joinade oss också
Promenad till Bryggan
Träffade massor av nya & roliga människor
Såg "Dublin Fair" & dansade på borden
Skrattade sjöng & dansade större delen av kvällen & var riktigt lycklig!
Promenerade omkring efter stägningsdags
Såg början av "Braveheart" men somnade efter 30 minuter när klockan närmade sig 5 på morgonen!


Freakypics:




BTW; efter de här bilderna är jag en död kvinna!

Del av ett inlägg på Josefins blogg:

"Att prata med Jessi i telefon när hon är trött är en upplevelse alla bör få uppleva. Hon gäspar, skrattar åt allt och flummar fram meningarna. Underhållning? O-ja. Skön du é gumman! :)"


My dejt for tonight!

Nu mina vänner ska jag faktiskt gå på dejt. Eller gå och gå jag ska ligga på min dejt, min underbara säng. Wild things might happend tonight!

In words:


Nu:

Jag har äppelskal i halsen som vägrar åka ner i magen. Det var allt!

Fredag

Har precis pluggat färdigt för idag. Läst ett häfte som handlade om jämställdhet i högskolan, hade nog varit riktigt intressant om inte texten varit så långtråkig och formell. Men nu vet jag mina rättigheter och det är alltid bra! Snart ska jag ladda kroppen med mat och sen ska jag, himmel och pannkaka, städa. Det var inte igår kan jag lova och mitt nya värmeskydd till håret gör så att golvet blir glashalt i rummet, hallen & toaletten. Ser ut som Bambi när jag springer omkring här hemma! Efter städningen ska jag, ve och fasa, fortsätta läsa i den sista boken i Twilight serien. Nu väntar käket. Ciao!

I'm alive!

Jag fick boken igår och nu är jag klar. 527 sidor på mindre än 1 1/2 dygn är det inte många som klarar, har jag hört. Det är jag och mamma. "Vi är stöpta i samma skål" som Micke så fint uttryckte det. "Ljudet av ditt hjärta" var fantastisk och jag rekomenderar den varmt, hela serien! Om exakt 6 minuter ska jag traska mej bort till OK där Josefin väntar på att vi ska gå en lång kvällspromenad. Finns det något härligare? En sval, uppfriskande vind som blåser i håret och härligt sällskap som man kan prata oavrutet med i flera timmar. Så fort jag kommer hem kommer jag att slå upp den sista boken, "Så länge vi båda andas", lukta på sidorna och sen låta fantasin förflytta mej till en annan värld. Vem vet när jag somnar inatt... 

Äntligen!

Ligger boken "Ljudet av ditt hjärta" på sängbordet. Nu ska jag bege mej in i vampyrernas värld och drömma mej bort i armarna på Edward Cullen! Ciao!

Nattlig humor

Josefin blev mindre glad för att jag lade upp dessa vackra bilder från i lördas. Hon hotar med att strypa mej. Jag är road till max!

Hjälp!

När jag kom hem från kvällspromenaden med Josefin ser jag något som kryper omkring på golvet. När jag tänder taklampan ser jag en jättestor grön VÅRTBITARE! Blä! Jag som alltid är så sansad i krissituationer (host) ropade på mamma som lagt sig så att hon fick komma till undsättning. När inte hon fick tag på den så Micke komma. Tillslut blev den infångad och släppt i det fria. Hoppas jag inte hittar någon grön flickvän i sängen nu bara! Då lär Kina höra mej...

Förfest hos Carita i lördas:






Tisdag:

Var uppe med tuppen 06.30 för att hinna med tåg och buss till Karstad Universitet där min kurs startade 10.15 idag. Den verkar verkligen intressant och jag kanske har tur som slipper tenta av den! Efter kursen träffade jag älskade Marie som jag umgicks med fram till 17.32 då tåget hem åkte. Jag måste säga att jag är duktig som enbart köpte en mascara på stan! Nu ska jag dö ett tag och sen (förhoppningsvis) gå en promenix med allra bästa Josefin! Ciao!

Hahaha!

- (Jag) Kan jag åka med dej hem? Håller på att kissa på mej..
- (Kompis) Visst, bilen står härborta.
- (Jag) Den gröna BMW:n?
- (Kompis) Är den grön, det visste inte jag. Jag är helt färgblind.
- (Jag) Fränt, så du ser bara svart/vitt?
- (Kompis) Aa.

2 minuter senare ...

- (Kompis) Vilket hus är det du bor i då?
- (Jag) Det ljusblå med röda fönster!

Haha ibland vet jag verkligen inte hur utvecklat mitt minne eller hjärna för den delen är. Men det visar sig nu när jag ska börja plugga igen för imorgon börjar min kurs i Genusvetenskap. Whis me luck!


Min mardröm: andras verklighet

För ungefär en vecka sedan såg jag filmen Taken. Det var den vidrigaste filmen jag sett efter Changelin.

Inatt var det jag som var en av de flickorna i filmen. Jag var ute och gick då tre män tog tag i mig och slängde in mig i en bil. Dom körde långt bort från stan tills vi kom till en camping jag aldrig sett förut. De släpade mig till en sliten husvagn där de slängde in mig och låste dörren. Husvagnen var möblerad med ett par soffor där det låg 4-5 tjejer i min ålder. En del var pigga medan andra var neddrogade och knappt kunde röra sig. Jag hade blivit kidnppad för att säljas för sex. Vilket jag snabbt blev varse om då en av killarna som kidnappat mej förgrep sig på mej. De slog och misshandlade mej och de andra tjejerna. Efter ett par dagar kom deras högste ledare, han var ett riktigt monster. Men av någon anledning blev han förtjust i mej och behandlade mej med respekt. Jag slapp ha sex med de andra männen utan bara med honom. En kväll skulle vi gå på en fest där vi skulle ligga med festens gäster, minst sex stycken under kvällen.

Nu någon gång vaknade jag ur drömmen och hade ont i magen av all skit jag drömt. Det var det vidrigaste på länge. Men efter att ha sett Taken så förstår jag att det är filmen som berört mej så pass mycket att jag drömt vad många andra tjejer har som verklighet. Se filmen och bli berörd du också!

Lördag

-Förförfest hemma hos mej
- Promenad till Carita för att fortsätta förfesten
- Promenad till Bryggan
-Träffade massor av nya och roliga människor som förgyllde min kväll!
- Dansade mej svettig och sjöng mej hes
- Skoskav
- Promenad till Timmys
- Blev raggad på av en (väldigt full) göteborgare
- Var med när två killkompisar raggade på en blond polis haha
- Slog följe med dom hem
- Busade med den ena så han blev lite grinig :)
- Mötte upp en annan kompis
- Hemma 05.30
- Sms:ade tills jag somnade med telefonen i näven ca 06.00


- Vaknade 10.30 för att morsan dammsög i rummet bredvid
- Redo att begå mord!

Godmorgon

Vaknade av en dammsugare kl. 9.00 imorse. Idag sker en stor förändring. My babysister flyttar till Göteborg för att gå sista året på någon kockskola. The thing is att jag tror inte att hon kommer tillbaka. Men jag ska ju inte vara kvar så länge heller men jag undrar när vi kommer att ses igen? Men jag har hört att syskonkärlek är stark. Let's hope so!


Minne:

Dansar med en klasskompis inne på det mörka dansgolvet på Tiki till låten "Big girls you are beautyful". Under refrängen skriker han: "Big girls you are beautiful" samtidigt som han pekar på mej! Nämnde jag att jag inte pratar med honom längre? Haha :D

Eyecandy for today:


alex pettyfer

Nattens citat:

"Det kräver ofta mer mod att våga göra rätt än att frukta att gör fel".
/ Abraham Lincoln

Gud vs Djävulen

Igår försökte jag göra ett avtal med Gud för att slippa bli sjuk de senaste dagarna på mitt sommarlov. Men eftersom Han tydligen inte lyssnade och jag får mer och mer ont i halsen, så får jag vända mej till någon annan: Djävulen!

Läskigt rätt!

"Välkommen till Sverige - Dårhuset där man tillåter djursex, luciatåg med barn för intagna pedofiler, anser att mördare INTE är Psykiskt sjuka & ökar invandringen trots en ökad arbetslöshet. Men fan ta dej om du laddar ner en film från nätet eller kör 3 km/h för fort! Enjoy your stay!"

Sliten kvinna

Somnade runt 04.30 inatt & djävulen har smittat mej med hosta, nysningar, halsont & snuva. Så nu sitter jag vid datorn & halvsover samtidigt som jag nyser och snorar. Snart ringer Linda & vill ha med mej ner till Bryggan: What the fuck, I'm young and I still got it!

Leif, 43, räddad - efter över fem timmar i havet.

Sonen Robin vinschas upp från den lilla segelbåten till en r 
Sonen Robin vinschas upp från den lilla segelbåten till en räddningshelikopter. Foto: SJÖFARTSVERKET
Redan efter några timmar kunde Leif Evertsson skrivas ut frå
Redan efter några timmar kunde Leif Evertsson skrivas ut från sjukhuset i Ålborg. Foto: Lars Paul/SCANPIX
 


GÖTEBORG. Leif Evertsson, 43, föll överbord i det mörka havet.

Fem och en halv timma senare hittades han.

Vid liv.

Leif Evertsson och hans son Robin, 16, var på väg mot den svenska västkusten i sin lilla segelbåt. Men det blåste kraftigt och vågorna gick höga.

Har bara en arm

Vid 23.30-tiden i förrgår ramlade Leif, som bara har en arm, överbord.

- Jag fick lite panik, jag undrade vad jag skulle göra. Men jag cirkulerade runt och ropade på honom, säger Robin.

"Telefonen, telefonen", ropade Leif som svar. Efter ett tag tystnade ropen och Robin kunde inte längre se sin pappa. Han saknade täckning på mobilen och bestämde sig för att segla mot land.

Två timmar senare kunde han slå larm.

Ett stort räddningspådrag från både Sverige och Danmark drogs igång. Snart kunde Robin vinschas upp i en räddningshelikopter.

Dåliga odds att klara sig

Men oddsen att hans pappa skulle överleva var små.

- Att hamna i havet mitt i natten i grov sjö ... de allra flesta gånger hittar vi inte personen, säger Peter Lindquist på Sjöfartsverket.

Men tidigt i går morse, fem och en halv timme efter att han ramlat överbord, fick en dansk fiskebåt syn på Leif. Han hade då drivit minst en halvmil och befann sig 9 kilometer från danska Läsö.

Han fördes i helikopter till sjukhus men kunde skrivas ut lite senare.

- Det var en väldigt stor lättnad, säger sonen Robin Evertsson.

______________________________________________________________________________________________

Jag har känt den här mannen och hans son i hela mitt liv. Leif har haft en otrolig tur att han fötts envis, annars hade han inte levt idag. Det är inte tack vare tur som han överlevde det som många annars skulle dö av, det beror på att han är den mest envisa människa jag känner! Han är helt klart min idol och förebild!


Bästa vänner <3



Du har funnits i mitt liv i många år nu.
 Alltid varit en arm att gråta på eller en famn att skratta i.
Att ha dej som min vän är det vackraste i mina ögon.
I mina ögon lyser du och du lyser upp min närvaro.
Jag kkan säga utan osäkerhet att jag alltid kommer att vara din vän;
en arm att gråta på och din famn att skratta i.


Dagens citat:

"Livet är det som pågår medan man gör upp planer".
/ John Lennon

Why?

If it makes you happy - It cant be that bad
If it makes you happy - then why the hell are you so sad?

SMS med morsan:

Jag: "Tja! Nu sitter vi på tåget hem och jag bjuder på skönsång!"
Mamma: "Godegud!"


Back in town people!

Nu har jag och Josefin äntligen kommit hem från den stora staden Göteborg. Vi har haft det supermysigt och givetvis jätteroligt! Nu ikväll ska vi ut och göra lilla staden Arvika osäker så nu kör vi. För en gångs skull lämnar jag klackarna hemma för att dra fram mina vita (söndriga) converse ur garderoben. Mina gamla vapendragre. I'm ready for everything, come on and give it to me!

Uppe med tuppen!

Eller nästan iallafall, det känns så i kroppen! Nu när jag precis har kommit upp har Josefin varit uppe sedan halv 7 (gah) och gått en långpromenad och duschat! Jag duschade igår och den enda promenaden jag kommer att gå är ner till tågststionen (om jag inte lyckas tigga till mej skjuts, vill säga). Idag åker vi alltså till Göteborg Josefin & jag. Vi ska göra staden osäker på ett sätt som aldrig tidigare skådats. Haha, jag kommer att anlända sovandes och med en irriterande vagn pga min sknarkning och sömnpratande!

Nej, nu ska jag sätta fart. Äta upp min macka och sen ska jag ta tag i morgonen innan Josefin kommer hit 08.45. Ses i storstan!

Yeehaw!

Imorgon händer det: Jag & Josefin sätter oss på ett tåg klockan 10.16 för att åka till Göteborg och göra staden osäker. Vi ska gå långa promenader, kika på filmer på en storbildsteve, hälsa på min släkt, gå omkring på stan under Göteborgskalaset och gå på inflyttningsfest på torsdag. Jag ska vara spontan och skita i hur jag sover på inflyttningsfesten (hoppas jag inte behöver sova på golvet bara)! Det ska bli underbart att få ett miljöombyte och när vi kommer hem så ska vi sova en timme eller två och sen ut och göra Arvika osäkert under Hamnfestivalen. Givetvis har vi köpt biljetter till Lördan så den här veckan kör vi en trippel! Ses i vimlet eller storstan!

Det charmigaste jag hört på länge!

- Vet du varför vi människor har navel?
- Nej.
- För när Gud bakade oss var han tvungen att smaka :P


Böcker i stora lass

Har suttit och kikat på Adlibris.com för att se om de har de böcker som står med på min lista över kurslittertur. Har lyckats hitta alla utom 2 vilket var mycket förvånande! De kommer att gå på cirka 1.200 koronor och med tanke på vad dyrt det är med böcker är så var det ganska billigt. Tyvärr är nästan alla pocket men det får gå ändå. Imorn ska jag till Arbetsförmedlingen angående studielånet jag ska ta och sen ska jag till Karlstad med familjen. Jag ska åka till Universitet och kolla efter kompendier som ska läsas och sen ska vi nog åka till Ikea. Jag ska få övningsköra. Jippi!

Roligaste utekvällen i år!

- Började med förfest på mitt sommarjobb (där jag slutade i fredas) tillsammans med Josefin
- Drack cider och lyssnade på gubbmusik
- Lekte "Jag har aldrig..." och fick reda på en massa hemligheter samtidigt som jag skrattade mej till 10 år!
- Promenad till Bryggan genom Sågudden
- Såg "Bullet" som jag aldrig hört en låt av
- Sprang omkring som en yr höna
- Dansade tills svetten rann
- Umgicks med roliga människor
- Blev jagad!
- Hängde utanför Timmys tills Josefin fixade skjuts hem
- Gick barfota med ömma fötter
- 03.45: Bums pannkaka i säng!

Partyparty

Kvällen börjar med personlafest ute på vik där det ska grillas och drickas. Kvällen fortsätter på Bryggan där jag ska dansa mej svettig, sjunga mej hes och förlora minnet i underbar dimma! Hoppas vi ses i vimlet!

Harmoni?

Min kropp & hjärna är inte direkt samspelta för tillfället. Hjärtat dansar efter sin egen pipa och vägrar sammarbeta. Minsta lilla sak får kropp & hjärta att explodera och hjärnan hänger inte med. Detta har jag aldrig varit med om förut & jag undrar ständigt: När kommer min kropp, hjärna & hjärta att börja spela tillsammans i harmoni, igen?

Grr..!

Fick precis 5 myggbett till! Jag har personligen gjort det till mitt uppdrag här i livet att utrota dom jävla kräken!!

Härlig sommardag!

Var uppe med tuppen 6 imorse för att sticka till jobbet. Riktigt skönt at jobba idag utan regn. Men det som är mindre skönt när det inte regnar är alla myggbett jag får. Myggor älskar mej och jag tror att jag är smått alergisk. Får jag ett myggbett så blir det en vit stor "knöl" som blir stor som en enkrona. Och idag har jag fått minst 10 stycken idag! Cyklade hem efter jobbet för att käka & dusha och sen åka ner till hamnen med Christoffer, Philip & Kimo. Åkte ut med bröderna Sandys segelbåt och badade och mådde gott. Drack ett glas vitt vin också :) Gick hem vid sju för att förbereda inför sista jobbdagen imorn. Är jag glad för det? Absofuckinglutley!

Fotosession forts.

Mer bilder tagna & redigerade av Jens Sveder inför studentbalen:











Jag är så superduper nöjd!

A new era

The life of a new era has begun.

Alfa Romeo

Igår fick jag övningsköra morsans nya bil: en silvrig Alfa Romeo (jag är tjej så jag bryr mej bara om färg!). Det var den roligaste bilen jag kört! Inte så konstigt när märket är klassat som sportbil. När jag körde ur rondellen vid Solvik så sa Micke åt mej att ligga kvar på 2:ans växel och gasa till 70 vid 70 skylten. Jo tjenare tänkte jag. Helvete vad det gick! Fijong så var jag uppe i 90 och nära att få lämpan indragen! Micke insåg snabbt vad jag gillade farten och spänningen så han sa att det kanske inte vore bra att skaffa en Alfa innan prövotiden är slut. Jag är nog beredd att hålla med! Men när prövotiden är slut; Alfa, here I come. Tjoho!

Jaa!

Min första riktigt roliga kväll på bryggan!

Förfest hos Josefin
Skjuts till Mimmi
Dans, sång & mat hos Mimmi
Promenad till Bryggan
Såg Agnes falla pladask i slutet av trappen under sin entre'
Dansade och skrålade till bruden
Träffade fyra x :)
Plus massa andra härliga människor
Tappade linnet inne på discot så min vita BH lyste upp i mörkret
Fick höra något riktigt roligt!
Insåg att Arvika är en egen liten dokusåpa
Träffade Markus, Josefins x
Snackade med han utanför Timmys
Fick skjuss hem efter att förfrusit arslet
Bums i säng!



Fotosession

med Jens inför studenbalen:

 
- Johan & jag


- Johan & jag


- Jag i min otroligt vackra klänning

In the darkness

Ikväll ska jag hem till Josefin och ha en riktig tjejförfest; locka håret, sminka mej och prova kläder. Ibland är det härligt att bejaka sin feminima sida till det yttersta! Förhoppningsvis får vi sedan skjuss in till stan, hamnen, då det är väldigt ansträngande att gå från Josefin till Bryggan i högklackat! På Bryggan ska vi se & lyssna på Agens och dansa natten lång sen är det inte helt omöjligt att det blir en efterfest i skogarna. Ses i vimlet!

FOOTPRINTS

One night a man dreamed he was walking along the beach with the Lord. As scenes of his life flashed before him, he noticed that there were two sets of footprints in the sand. He also noticed at the saddest, lowest times there was but one set of footprints.

This bothered the man. He asked the Lord. "Did You not promise that if I gave you my heart to you that you would be with me all the way? Then why is there but one set of footprints during my most troublesome times?"

The Lord replied, "My precious child. I love you and I would never forsake you. During those times of trial and suffering, when you see only one set of footprints, it was then that I carried you."

Author Unknown

Word of visdom

"You can plan a pretty picknic, but you can't predict the weather."

Woho

Inatt fann jag en blöt 20-lapp på gatan. Resten av veckan är gjord! :)

RSS 2.0