Det här med shopping!

Jag har, helt ärligt, tröttnat på att shoppa kläder (iallafall den här veckan). Nu är jag helt insnöad på vackra fotoramar. Vill ha hela rummet, och senare lägenheten, fylld av vackra, antika ramar och foton på alla nära och kära! Enda problemet är att jag knappt hittar några som jag verkligen, verkligen vill ha. Hittade en jätte vacker här i stan som var bred, svart och hade en guldkant som jag funderar på att springa ner och hämta imorn. Svårt att säja nej till halva priset! Så kollade lite på nätet för att få inspriration och här är mina favoriter:




Vill ha, vill ha, vill ha!

Onsdag:

Har varit på stan med flickvännen nu på förmiddan. Fixade nytt leg eftersom mitt går ut den 10 oktober. Trodde att jag skulle haft körkort by now men ickesanicke! Sen köpte jag nytt länskort, alltid lika roligt, vantar, svidsalva och sen lyckades jag faktiskt hålla i plånboken. Haha, när jag skulle sätta in pengar på banken så hade min spargris spruckit på mitten. Senmoralen: bli inte en fet gris, då spricker du! Så fick gå till apoteket för att fixa en påse att ha pengarna i så inte plånboken skulle spricka också. Kan lova att dom skrattade gott åt mej på banken!

Sophie Monk

Hur sexig och vacker är inte den här kvinnan?!



Kvinnor är mycket vackrare ch sexigare än män!

Kvällens citat:

"Make peace with your past so it won't screw up the present."
/ Carolina Gynning

Mannen har ordet

När jag får mage mister du din dragningskraft.
När jag får pondus tar du dig ton.
När jag blir distingerad blir du tantig.
När jag blir tankspridd blir du virrig.
När jag är öppenhjärtad skvallrar du.
När jag arumenterar grälar du.
När jag blir ursinnig blir du hysterisk.
Inleder jag ett förhållande faller du för första bästa.
Slinka!

Du bara gråter, jag blir melankolisk.
Jag får ångest, du blir ängslig.
Du hamnar i klimakteriet, jag genomgår en livskris.
Nu är jag trött, du bara sitter.
Du är rynkig, jag är fårad.
Jag saknar arbete, du saknar barnen.
Du är förgrämd, jag är besviken.
Jag ger mig av, du stannar kvar.
Spelet är slut!
Du är övergiven, jag är fri.

/ Göran Palm


Robert Pattinson for AnOtherMan


All I can say is: yummie!


Tisdag:

Sov som en kratta inatt. När jag väl lyckades slappna av och somna tog det en timme innan Mirre började tjata om honungsmjölk och tre timmar senare var det dags att stiga upp. Gick i sömnen till tåget kan jag lova. Lämnade heller inte in uppgiften utan får göra det på torsdag eftersom jag är smått orolig för plagiat. Blev en tur på stan med underbara Emelie och köpte årets första juklapp! Haha, till mamma. Det ska börjas i tid. Resten av dagen ska jag plugga och ikväll ska jag och flickvännen gå en välbehövd promenad! Nu väntar böckerna och datorn, känner hur huvudvärken kommer smygandes...


It's a halelulja moment!

Huvudet bankar och känns mossigt, fingrarna rör sig sakta över tangentbordet och värker, axlarna känns ömma och ögonen är fyrkantiga. Me nu är jag äntligen färdig. Jag har i princip suttit i 12 timmar i sträck och enbart pluggat! Jag måste verkligen lära mej att planera bättre.. Men det hör väl till åldern antar jag. Nu mina damer och herrar finns det något stort och nybäddat som pockar på min uppmärksamhet. Och med tanke på att jag knappt kan hålla ögonen öppna så är jag väldigt villig just nu! Måste bara skriva att känslan av att lämna in ett skrivet arbete, vänta på resultatet ibland i veckor och sedan få tillbaka det med ett bra betyg är värt all mödan. Den glädjen är för mej obeskrivlig. Jag hoppas bara att jag blir glad när jag får tillbaka detta arbetet som är gjort av blod, svett och tårar. Annars jävlar! Nattinatt!

(Ha överseende med mina eventuella stavfel. Eftersom jag knappt ser skärmen pga av min dimmiga blick är det svårt att uppfatta dem!)

Plugg, plugg, plugg

Morsan tjatar med morfar så jag tar en liten paus. Är alldeles snart färdiga med a) uppgiften sen ska det börjas med b). Problemet är att arbetet inte får vara mer än 5 sidor. Bara a) uppgiften tar 3 1/2 sida. Så får se hur jag ska få ihop detta. Går ju alltid att mixtra med storlekar och annat! Nu ska jag käka något innan magen börjar morra och skrämma Miriam. Sen blir det plugg, plugg, plugg!

Pluggmåndag!

Nu ska här pluggas. Har även engagerat morsan så nu kör vi! Inlämning imorn! Go, go, go!

Tonight

Ska snart möta flickvännen, när hon väl käkat vill säga. Vi ska hyra film (förhoppningsvis "En shoppoholics bekännelser" eller "Dumpa honom") och käka godis. Fast jag vet inte om det blir något godis för mej, är inte sugen för en gångs skull! Så ikväll är det mys som står på schemat och det finns ingen bättre att mysa med än flickvännen. Ciao!
_______________________________________________________________________

Lyssnar på låten: Free falling - John Mayer, och känner ett sting i hjärtat. Varför?


A rain of pictures!

Medan jag sitter och smaskar på choklad tänkte jag lägga upp lite bilder från helgen, dock bara fredag då jag glömde bort kameran under lördan!


Vackra Emelie

Signora Carita




Flickvännen och jag




Thanks for a great friday cupcakes! <3


Slow...

Jag duschade och tvättade håret för minst 2 1/2 timme sen och det är fortfarande fuktigt! Dags att ta fram rakhyveln kanske? :P

Today it's my birthday!

Idag den 27 september för 19 år sen kl. 10:39 ploppade jag ut från min mors heligste. Jag föddes på Uddevalla BB där jag fick stanna en vecka efter födseln pga av att jag fick ett virus. I min födelseannons stod det :"Det blev som vi ville, motsats till en kille. Välkommen vår älskade Jessica". Det tog en vecka innan dom kom på att mitt namn skulle bli Jessica.

Idag sov jag när jag för 19 år sen ploppade ut, haha. Vaknade seg som attan klockan 12:00 efter en hejdundrandes helg tillsammans med Emelie, Flickvännen och Signora Carita. Idag mår jag som jag förtjänar efter en relativt blöt helg men helsike vad skoj jag haft. Äventyr delades ut efter äventyr! Bland annat så sjöng 6 killar från norge den norska versionen av "Ja må hon leva". De inte bara sjöng utan stod och dansade också. Kan lova att jag förlängde livet med ett år till!

Nu sitter jag och lyssnar på den ultimata låten: Bette Midler - Beast of burden. Den har gått varm hela helgen. Tillsammans med min telefon och FaceBook. Tack för alla gratulationer! Ikväll ska jag mysa med flickvännen och återberätta helgen. Det kan ta ett tag! Nästa helg är det marten som händer. Då är det dubbelt igen som gäller och vett och etikett stannar hemma! Livet känns förvånansvärt härligt just nu (flickvännen känn dej träffad, as you would say!). Hoppas det håller i sig ett bra tag framöver!

Over and out, nu ska det käkas choklad i stora lass!

GRATTIS

Imorgon, söndag, fyller min älskling 19 år. Detta ska firas hårt. Här hos Carita pimplas det cider och sprit, någon kass musik som Jessica själv dragit på spelas ur högtalarna och snart ska vi göra Tiki osäkert. Kvällen har börjat suveränt bra och vi hoppas på att det håller i sig.
Grattis gumman, nu festar vi som bara vi kan! <3


/flickvännen


Signora Carita

Står som sagt förkröket denna härliga kväll. Sitter med bena upplagda på soffan, käkar chips och dricker min andra cider. Chipsen är från igår men smakar jäkligt nice iallafall! Flickvännen dricker grogg och snackar hål i skallen på oss, Carita dricker Bacardi Breezer Watermelon och snackar även hon, Sofie nyttjar sprit blandat med apelsinjuice och springer omkring och gör sig iordning. Kan livet vara härligare och kan man ha bättre sällskap? Början på firandet av fördelsedagen har enbart börjat bra. Runt 22:30 sticker vi ner mot Tiki för att göra Arvikas enda uteställe osäkert. Och kommer det att bli osäkert?! Ojaa! Nu kör vi, så skorna går sönder och håret blir ruffsigt! As I said, don't wait up, cause tonight, I'm not coming home at an appropriate hour!

(Btw; Flickvännen har fortfarande slående likheter med älgarna som smyger omkring i skogarna!)

Min sista kväll som 18 åring!

Klockan 00:00 inatt blir jag ett år äldre (men som flickvännen sa: inte ett dugg smartare, haha)! Gårkvällen var en redig uppvärmning för ikväll då vi ska köra järnet. Börjar med en förfest hos Carita och sen drar vi brudar till Tiki. Är redo för en fullspäckad natt med massa roliga äventyr! Don't wait up!

Konstig känsla..

Ikväll är det jag som är helt klart och sitter och väntar på Josefin. I vanliga fall brukar det vara hon som sitter på min säng och stressar ihjäl mej! Carita väntar nog också stackarn, vi skulle vara där halv 8-8. Kan ju ganska säkert säga att så inte kommer vara fallet. Men snart kommer vi och då kör vi järnet hela natten! Watch out!

Ett ärligt misstag

Haha, råkade ta fel sylt till potatisen och köttfärslimpan. Istället för den traditionella lingonsylten tog jag morsans hemmagjorda svartvinbärssylt. Eftersom jag inte orkar gå ner och byta käkar jag det som det är. Vilket faktiskt är fövånansvärt gott!

Dubbelt upp!

Idag har jag käkat två frukostar, haha. Men är man hungrig så är man! Har redan gått en promenad och nu ska jag försöka skriva några rader på min inlämning. Känner jag mej själv rätt så skiter jag i det och sitter på söndag samtididgt som jag har dunkande huvudvärk. Ska ner på stan och en sväng senare och sen är det dags att göra sig iordning. Ikväll ska vi förfesta hos Carita och sen blir det Rosenström på Tiki! Hoppas vi ses i vimlet!

Min pluggmusik

Nu har jag skrivit klart halva arbetet, vilket också var det jobbigast! Behöver bara finslipas en aning som jag gör imorgon eller på måndag. Nu ska jag börja skriva på andra delen. Känns riktigt bra! Jag har märkt en rolig trend i mitt pluggande. Jag lyssnar inte alls på den musik som jag brukar lyssna på när jag inte pluggar. Som då brukar bestå av det som spelas på nattklubbar ungefär. Men när jag pluggar är det andra bullar. Just nu är det "Joyride" med Roxette som skriker ur högtalarna. Är det inte Roxette så kan det vara Tracy Chapman, Rolling Stones, Cyndi Lauper eller något annat otippat. Att jag till exempel skulle börja lyssna på Rolling Stones som jag egentligen anser vara ett par nerknarkade gubbar är väldigt konstigt. Men deras musik gör mej avslappnad och jag kan hänga med i texterna. Sätter jag istället på Pitbull eller liknande så blir jag stressad och längtar bara till helgen!

Nu ska ja sätta på Cyndi Lauper och koncentrera mej som attan och försöka skriva några rader till! Ciao!

Dagens citat:


Gaah!

Har nu suttit framför datorn i över 7 timmar. Börjar verkligen kännas i högra axeln. Men det är bra, nu vet jag att jag inte pallar ett datajobb! Det jag skulle blivit färdig med idag är jag ju givetvis inte färdig med, tog längre tid än jag trodde. Men tack och lov för att jag har imorgon, delar av fredan och hela måndan på mej att göra klart den här inlämningen! Phu!

Snart ska jag ut och gå den efterlängtade kvällspromenaden med flickvännen som blev inställd igår (pga av mörker och älgar). Nu ska jag verkligen tjata hål i hennes underbara skalle! Sen ska jag kila mej hemåt och kika på "True Blood" med morsan, drick te och käka smörgås. Sen ska jag (förhoppningsvis utan att sätta på datorn) gå och lägga mej så jag är fit for fight klockan 08:00 imorgon. Hoppas kan man ju alltid!

Ett par rader...

Vad händer i mitt liv idag? Bra fråga. Jag har ett dokument öppnat vid namn "Jämställdhet och kontruktion av kön". Jag skriver ett par rader, byter låt, öppnar ett fönster på internet, kollar någons blogg, skriver ett par rader till, kollar lite i en bok, ett par rdare till. Går ner till mamma och pratar med henne, får lite inspiration, går upp och skriver ett par rader till, sparar. Drömmer mej framåt i tiden till helgen då min födelsedag ska firas, ett par rader skrivs, undrar vilka kläder jag ska ha på mej, byter låt, skriver ett par rader till. Så har jag hållt på sen klockan var 12:00 och kommer fortsätta så tills klockan är 19:45 då jag ska gå en promenad med flickvännen och är då förhoppningsvis färdig med uppgift a). Nu ska jag fortsätta och skriva ett par rader, sen ska jag nog göra mej en kopp te och sen ett par rader till...

Twilight, again.

Nu ska jag unna mej själv ett par timmar i vampyrernas värld...


Frääääänt!

Hela stan är mörklagd. Flickvännen ringde och frågade om jag sett att hela stan var mörk. Nej, svarade jag, jag har inte gått där på ett tag. Jessica du bor i stan, fick jag till svar haha! Men det ser faktiskt riktigt ballt ut när man kikar ut genom fönstret. Enda minuset är att flickvännen inte vågar gå vår promenad ikväll. Hon är rädd för att bli skjuten (eftersom det är snart är dags för älgjakt). Jag måste ju erkänna att jag ser en och annan likhet mellan henne och älgarna!

Bekräftelse, haha!

När jag och flickvännen var ute på stan i lördas gick vi förbi två killar. Eftersom flickvännen har bärttre hörsel kunde hon uppfatta deras samtal:

Kille nr 1: Woow såg du brudarna?
Kille nr 2: Jag vet!

Haha, synd att de såg ut att ha blivit födda ur arslet, annars hade vi haft halva inne!

Hopfully my future!

When I'm 80 and I'm covered with wrinkels I want to be able to say: Been there, done that, no regrets!


Flickan som lekte med elden

Har nu kommit hem från bion och måste säga att jag blev mycket mer imponerad och berörd av ettan än av tvåan. Tvåan känns mer som en mellanfilm så att man ska kunna förstå trean. Och till er som har sett filmen: Hur fan kunde Lisbeth överleva i slutet av filmen?! Jag ser det som en ren och skär omöljighet vilket stör mej en aning! Men den är ändå helt klart sevärd, men rekomenderar att se ettan först.

Nu ska jag snart byta om, lägga mej i sängen och börja läsa boken "Det kallas kärlek" som är en av miljarder böcker som kursen innehåller. Nattinatt!

Biotime

Ikväll drar jag och morsan och ser på fortsättningen av "Män som hatar kvinnor" alltså "Flickan som lekte med elden". Försöker att sänka mina förväntningar så jag slipper bli besviken, men det är svårt. Ciao!

My passion in life has uncovered it'self, I think!

Jag tror faktiskt att jag har hittat min passion här i livet idag. Jag har alltid gillat det men aldrig trott att jag skulle kunna leva av det. Förrän min mor uppmuntrade mej till att göra en dreamboard att hänga upp i slutet av trappen till övervåningen. Hon säger att det kommer vara symboliken i att ta sig uppför trappen och sedan nå sitt mål. Nu ska jag sätta igång med min dreamboard och hoppas att framtiden öppnar sig med val där min nyfunna passion visar sig!


Ljuset i mörkret

Jag är en person som inte alls blir deprimerad när hösten smyger sig på. Jag älskar att se löven skifta från grönt till orangerött och gå långa promenader i höstmörkret iklädd tjocka halsdukar och mössor. Men det som slår allt när man vill ta hand om sig själv riktigt ordentligt och ge näring till själen är att: Tända massor av ljus i rummet, krypa upp i en mysig fåtölj eller sängen med en bra bok eller en bra vän. Läsa eller umgås och mysa i flera timmar tillsammans med choklad slår allt.

Eftersom jag var oförberedd på hösten i år så har jag glömt att köpa hem värmeljus till mina miljoner ljuslyktor. Så idag är endast två tända. Men imorn ska jag gå förbi Konsum och köpa på mej ett lager. Jag välkomnar hösten med öppna armar!


Hon med stort H

En dag för fem månader sen så skuttade det in en sprallig och otroligt härlig tjej in i mitt liv. Hon har under den här tiden lyckats röra om riktigt ordentligt i min trygga tillvaro och förändrat mej till en både bättre och härligare människa som numera har en stor kärlek till livet. Nu fem månader senare finns hon fortfarande kvar. När folk träffar oss tror de att vi känt varandra sedan barnsben och det är alltid lika roligt att se deras blickar när vi berättar att så inte är fallet. En bild på mitt skrivbord får mej att le av glädje varje gång jag höjer blicken. En bild på henne och mej!

Hon är komiken i mitt liv.
Hon är stödet i min sorg.
Hon är kärleken i mitt hjärta.


Söndag: dagen efter & dagen före!

Söndagar har alltid för mej varit dagen efter en fantastisk lördag fylld med härliga äventyr i alla dess former. Men söndagar är också dagen före måndag som är fylld med slit och enformig vardag. Vilket gör att söndagar kan vara både mysiga och härliga dagar samtidigt som de kan vara enbart ångestfylld. Just den här söndagen uppfattar jag som ångestfylld men med hopp om en ljusare framtid.

Idag har jag fortsatt att läsa ut Simone de Beavouir's bok "Det andra könet". Hon var en av de första kvinnliga feministerna och att läsa hennes verk är både roligt och nedstämmande. Att behöva läsa om kvinnors elände kan vara intressant och roande i en timme eller två men inte mer. Idag har jag läst i 4 timmar och har fortafarande minst 3 timmar till att se fram emot. 

Igår var jag förvånansvärt helt nykter. Vilket jag var hela helgen. Det var faktsiskt riktigt skönt att få ladda om batterierna ordentligt. Och det behövs, för om precis en vecka idag fyller jag 19 år vilket innebär en dubbel nästa helg! Och helgen efter det är det marten vilket innebär ytterligare en dubbel. Det här ser jag fram emot mina damer och herrar!

Just nu lyssnar jag på "Kung fu fgihting remix" haha. Men det är faktiskt en riktig humörhöjare som får det att sprätta i kroppen! Snart ska jag käka, sen diska och sen väntar det en chokladkaka i kylen på mej. Ha en toppen söndag!

Vuxenpoäng till Jessica!

Har precis kommit hem och ska käka. På brickan ligger det en ostmacka och en bit äppelkaka. Då är frågan: ska man vara vuxen och äta mackan först eller barn och käka äppelkakan först? Jag är som vanligt vuxen och käkar mackan först, men då har jag sparat det godaste till sist!

I'm a weirdo!

Jag är en mycket konstig människa (ingen direkt nyhet). Har kollat igenom mitt pluggschema och insett att jag ligger en aning efter (för att vara snäll, jag ligger mil efter i planeringen!) Men istället för att dyka ner i böckerna och läsa skallen av mej så sätter jag mej och läser bloggar samtidigt som jag lyssnar på Jeff Buckley - Halleluljah. Jag känner hur magen bildar en klump men ändå kan jag inte slita mej från mannens vackra röst. Istället för att öppna ett dokument och börja skriva ser jag tillbaka på sommaren och längtar tillbaka. Jag kommer förmodligen göra som jag alltid brukar. Tänka att det här klarar jag till veckan. Nu är det snart helg och det har jag förtjänat (förtjänat och förtjänat var frågan). Så jag kommer skjuta böckerna åt sidan, klicka bort dokumentet, lägga mej på sängen och somna till den mannens otroliga röst. Och när jag vaknar kommer jag att känna mej fri från ångest igen. Iallafall tills på måndag morgon!

Män som hatar kvinnor

Jag fullkomligt älskade denna vidriga samt underbara film! Noomi Rapace är dessutom min nya favorit skådespelare i Sverige. Hon är inte bara otroligt vacker hon är begåvad också. Att hon är gift med en av Sveriges snyggaste män gör henne inte mindre beundransvärd! På måndag ska jag och morsan se fortsättningen "Flickan som leker med elden". Can't wait!




Torsdag

Idag var jag uppe med tuppen för att ta tåget till Karlstad. Föreläsning och sen shopping med min nyfunna vän Emelie, det visade sig att hon bor ca 5 hus nedanför mej på Fallängsvägen. Arvika är mindre än minst. Köpte kläder som jag redan funderar på att lämna tillbaka, what's up with that?! Ska egentligen sitta och läsa ut "Dialoger mellan kön och genus" men har sån huvudvärk så den får bli läst imorgon istället. Ikväll ska jag bjuda morsan på bio. Ska äntligen se "Män som hatar kvinnor", har hört att den ska vara super bra så ska bli riktigt kul!

Hm, konstig känsla. Jag kommer inte träffa flickvännen på 2 dagar (idag & imorn). Sen vi började umgås som flickvän och flickvän för ca 4 månader sen så har det inte gått mer än max 24 timmar innan vi setts så ni förstår min konstiga känsla. Men va fan, kan tjata hål i huvudet på henne på tåget till Karlstad imorn! Watch out!

Nu ska jag trycka ner lite mat i magen, fortsätta att kika på "Vänner" och sen göra mej iordning för bio. Ciao!

It's autumn!

Under vår promenad kände jag lukten av höst.

You'll always be my bestfriend!


Härjedalen?!

Flikvännen har skrivit på sin blogg att hon funderar på att flytta till Härjedalen. Min första fråga är då: Vart fan ligger Härjedalen?! Jag är så kass på geografi att jag är glad om jag hittar på baksidan av min egen hand. Det låter som ett kallt ställe någon stans i fjällen där det bara snöar, kan det stämma? Får nog fråga ut henne lite sen på vår obligatoriska kvällspromenad. Helvete, vem ska jag tjata hål på i skallen om flickvännen nu flyttar till no-mans-land? Hon skriver också att hon tänker disutera frågan ifall jag kan tänka mej att bli nedpackad i en resväska. Visst; är den stor och fylld med godis så är jag självklart på! Om det dessutom utlovas cider och snygga snowboardåkare där hon bor så hoppar jag ner i resväskan själv! Ciao!

Lycka!

För snart 2 år sedan vad jag och en underbar tjej på bio på hennes födelsedag. Vi såg den franska filmen "Tillsammans är man mindre ensam". Vi var dom enda i hela biosalongen så vi skrattade och grät omvartannat högt under hela filmen. Jag har letat efter den här filmen i 2 år och nu äntligen har jag hittat den. Kan bara säga att nu blir det mys!


Hon är ljuvlig och han är sanslöst vacker

Coco before Chanel

Är det bara jag som verkligen, verkligen vill se denna film?! Jag vill också gå klädd i hennes underbara skapelser och strutta nerför röda mattan i Louboutin skor. Sitta i en stor biosalong med mängder av människor och gråta en skvätt på slutet. Filmen verkar super bra och ända sen jag såg "Tillsammans är man mindre ensam" med Audrey Tautou har jag varit förälskad i den kvinnan. Så otroligt vacker och begåvad!


Kissin' throw life






The delightful love


Passion is when you can't stop kissin'



Love is when you don't want to leave eachother


Feeling lonely without the other person




Daring to make that impossible jump into something completley new





Inspration: http://blogg.stureplan.se/hibbs/


Måndag:

Vaknade med huvudvärk imorse. Och eftersom jag vägrar gå med på alternativet att jag fortfarande skulle vara bakfull gör att det enda andra alternativet är att jag håller på att bli sjuk. Typiskt! Precis nu när jag har massor av plugg och en utgång i Karlstad tilll helgen. Men jag heter inte stönig och envis i andra namn utan anledning! Eftersom jag inte klarar av att plugga med huvudvärk, då tankarna blir alldeles mossiga, gör att jag just nu käkar choklad och ska snart kolla över min ekonomi. Kommer nog få ännu mer huvudvärk efter att ha gått igenom min ekonomi! Ciao!

Söndag:

Idag trodde jag att jag skulle få sitta hemma hela dagen och bara vara ofräsch. Men det sket sig när Daniel skrev och frågade om jag ville följa med honom och hans kompis Adde och bowla. Jag öppnade med en strike men sen dalade det ända till slutet när jag slog strike efter strike. Jag kom 2:a! Är riktigt nöjd faktiskt. Nu ska jag käka något och sen gå den obligatoriska kvällspromenaden med flickvännen. Efter promenaden ska jag se filmen "Girl, Interrupted" som nämndes i boken "Att göra kön". Ska handla om kvinnors underordnad med mera, ska bli riktigt intressant. Har köpt choklad också, yummie!

Vänner

"Nej, jag är positiv. Du är som jultomten på lyckopiller på Disneyland - med en villig tjej!"

Jag har druckit två koppar te på mindre än en timme så nu kommer jag nog skita tepåsar idag!

Idag har jag huvudvärk vilket inte är så konstigt. Drack inte speciellt mycket men mycket skit som sätter sig direkt i skallen! Hade en riktigt tråkig utekväll igår. Första på flera veckor så det var antagligen dags. Problemet är bara att den gjort mej skeptisk inför nästa helg då jag ska till Karlstad. Då ska jag sova hos nya människor och umgås med människor jag knappt känner. Vilket kan leda till succe eller katastrof! Men om jag känner mej rätt, och flickvännen, så kommar jag,vi, att peppa mej ordentligt så jag åker dit och får en toppen kväll!

Nu ska jag försöka hitta "Super Mario" på internet och kanske dricka ännu mer te. Det kan ju bli riktigt lönsamt om jag kan sälja de miljoner tepåsar som jag eventuellt skiter ut. Säg till om du är intresserad så kommer vi överens om ett pris!


Min plånbok är en spegel för hur slösaktig jag är!

Jag har två fack i min plånbok; ett för pengar & ett för kvitton. Det patetiska är att det facket jag har valt för kvitton är 3 gånger så stort som det jag har pengarna i. Det är också patetiskt att facket för kvitton alltid håller på att explodera medan det för pengar ekar av tomhet. Jag får helt enkelt skylla på att man betalar med kort nuförtiden. (att kontot också oftast visar 0 :- är en annan femma!)

Ödets ironi

Ibland är ödets ironi alldeles för ironsikt!

Visdomsord

Women and Cats will do as they please and Men and Dogs should relax and get used to the idea.
Robert A. Heinlein

Aoutch!

Jag klämde precis min egna fingrar när jag skulle dra igen byrålådan. Hur klantig är det egentligen tillåtet att vara enligt lag?!

My new hair!

Jag hatar frisörer eftersom dom aldrig gör så mitt hår ser ut som på den bilden jag skapat i huvudet. Men nu har jag hittat en favorit som faktiskt har ett hum om min bild i huvudet utan att jag ska behöva förklara allt! Så idag var jag iväg till honom och fräschade upp håret! Jag är även en person som under hela livet enbart färgat håret 4 gånger. Har aldrig haft orken till att hålla efter utväxt och så där. Men nu har jag faktiskt hittat en färg som jag gillar, tack vare Nathalie. Så detta fick morsan dokumentera i bilder:

 Före klipp & färg
 Efter klipp & färg

 Före
 Efter

Jessica is happy with her "new" hair!

Hot, hot, hot!

Jag kan inte tänka mej annat än att de flesta sett den mytomspunna serien "True Blood"? (Personligen föredrar jag "Twilight" alla gånger.) Men är det lika många som lagt märke till den otroligt sexiga låten som spelas i inledningen? Jag tycker den är otroliget sexig och påtändande, vilket jag sällan gör när det gäller låtar på det sättet. Läs bara inledningen:

I wanna do bad things with you.

When you came in the air went out.
And every shadow filled up with doubt.
I don't know who you think you are,
But before the night is through,
I wanna do bad things with you.

Jag föreställer mej en snygg, råsexig man på en pub. Han går sakta och förtrollande fram till en ung vacker kvinna och viskar texten i hennes öra. Hon rodnar och sen kan ni ju gissa er till resten...

Bad Things - Jace Everett

Shit!

Eller snarare piss. Nu har jag gjort bort mej. Att dricka en liter vatten en timme innan jag ska ut på min och flickvännens 2 timmars promenad var ju, jaa... inte speciellt genomtänkt. Hur fasen löser jag detta utan att springa i alla buskar efter vägen?!

Fy Jessica!

Skulle ner på stan idag för att få hjälp med att betala en räkning på banken och lämna tillbaka en bok på biblioteket. Det var allt, men på något vänster lyckades jag göra av med nära 2000 kronor! Gick till Kicks för att köpa en ny concealer: gick därifrån med en concealer och ett puder från Clarins. Sen gick jag till Footnews för att se om de fått in ett par stövlar i rätt storlek: det hade dom så fick med mej dom hem. Gick vidare till Lindex för att titta efter en svart spetsBH: vilket jag hittade med tillhörande trosor. Köpte dessutom en glödlampa till min spotlight som gick på otroliga 49 spänn! Det var också dags för en ny klippning så bokade tid på Virveln till på fredag. Ibland är jag bara helt otrolig för när jag var i Karlstad sist hittade jag inte ett dugg!

Nu sitter jag hemma och borde börja läsa i boken "Att göra kön" vilket jag ska göra så fort morsan kommit hem och hjälpt mej inpregnera mina nya stövlar (och ett par till som jag köpte förra veckan). Gah, nu har jag shoppingförbud resten av den här månaden!

Goodnight!


Tisdag kväll

Snart blit det promenad med flickvännen. Eftersom hon svek mej igår kommer jag att tjata hål i skallen på henne idag. Hämnden är ljuv! Sen ska jag lägga mej och läsa "Att göra kön" som är en av böckerna till kursen. Riktigt intressant faktiskt. Började läsa den idag på tåget men somnade, vilket inte berodde på boken utan att jag var riktigt trött! Nu ska jag käka. Ciao!


Tisdag

Gick nog upp lite för tidigt i morse om jag nu har tid för datorn innan jag ska till tåget. Attans, att jag missade en extra kvarts sömn! Idag ska jag till Karlstad igen för att gå på en föreläsning. Sen ska jag och Caroline stanna kvar och skriva färdigt halva delen av ett inlämningsarbete som ska in i slutet av månaden. Nu drar det igång på riktigt! Håll tummarna för att jag inte somnar på tåget och hamnar i Skåne! Haha

Påminnelse till mej själv:

döda flickvännen långsamt & plågsamt för att hon la upp en bild på mej på sin blogg! :D

Happy moments!



- den här kvällen var den roligaste på hela sommaren, vilket bilden visar!


Visdomsord


Seven Pounds

Så en väldigt bra film i morse då tårarna sprutade i slutet. En tanke fick mej att börja undra:
Vad ger mej rättigheten att ta något förgivet när det gäller våden? Varför ska jag, just jag, få ett organ före någon annan om jag inte känner att jag kommer göra något viktigt i mitt liv? Tänk om jag får ett hjärta före någon som kanske skulle förbättra världen mycket mer än vad jag någonsin skulle kunna drömma om? Är det inte bättre för världen att den andra personen får hjärtat före mej? Vems belut är det att fatta? Vad ger mej den rätten...?

Första kvällen på Tiki för i år!

Josefin kom hit för att sitta på min säng & stressa mej tills jag blev färdig.
Tog en promenad i regnet ca 100 meter för att komma hem till Johanna.
Spelade spel, "Tjej festen" om jag inte minns fel.
Såg delar av Sverige - Ungern, Yeah!
Promenad till Tiki med Carita & Josefin.
Beställde drinkar & cider då det var halva priset på allt mellan 10-11 :D
Fjantade oss med några killkompisar, isbitarna flög omkring!
Sprang omkring som yra höns.
Dansade häcken av mej tills svetten rann.
Tappade givetvis lappen till jackan så fick vänta tills alla hade gått för att kunna hämta ut den.
Gick förbi Timmys.
Började prata i sömnen vid 4.





BTW: älskar min nya hårfärg!


Godnatt!

Nu är jag hemma efter en hektisk men himlans rolig dag! Är supernöjd med mitt nya hår och mitt nya jag tack vare Nathalie. Dock har jag inte så mycket hår kvar så som hon drog när hon skulle ha i färgen! Bowlingen ikväll gick över förväntan då jag vann tillochmed. Inte varje dag! Nu ska jag lägga mej då sängen lockar mer och mer samtidigt som huvudvärken kommer smygandes. Natten!

Fredag

Bästa dagen på hela veckan är äntligen här! Idag ska jag nu snart följa med Nathalie till Åmotfors för att leta praktikplats åt henne. Blir nog lite shopping också. Ska iallafall köpa hårfärg, shampoo och balsam så det håller sig fräscht. Sen ska vi hem till henne och låta magin flöda! Ikväll ska jag, flickvännen och Carita till nya bowlinghallen och spela bowling. Är inte direkt duktig men det är det som är skoj! Ha en toppen fredag!

Min dag

Har precis kommit hem från en promenad i regnet med flickvännen. Vi trotsade vädret som riktiga vikingar! Eller aa... vikingafruar kanske för vi hade trots allt paraply. Skorna var sjöblöta och det var resten av kläderna också så det var riktigt skönt att sätta på Wild Child och dricka varmt te. Har haft en bra dag i övrigt och imorn kommer den att bli ännu bättre (förhoppningsvis). Den "nya" Jessica bildas imorn. Inte mindre galen eller knäpp bara mörkare, haha! See you on the dark side!

Remember ...


Haha, min syster!


Jag kan när jag vill! :D

Min och flickvännens konversation på styckåsgatan utanför verkstan:

Jag
- Josefin kolla, det är några som har sex därinne!

Flickvännen
- Vartdå, jag ser inget?

Jag
- Jo i det där fönstret. Ser du inte hur han spänner på henne bakifrån?

Flickvännen
- Nej, jag ser verkligen ingenting

30 sekunder senare...

Jag
- Men vänta lite.. Haha, jag tror det är trädet som reflekteras mot fönsterrutan.
Men det är nog ganska logiskt för vilka skulle ha sex inne på Verkstan?


Let's make a change


http://blogg.stureplan.se/michaela/

Såg den här bilden för en vecka sedan och har sedan dess inte kunnat slå bort tanken på kvinnans underbara hår. Så imorn ska jag träffa Nathalie och färga mitt ofärgade hår en eller två nyanser mörkare. Är spänd ändå ut i fingerspetsarna för det här är den förändringen som jag har gått och väntat på i en månad nu! 


Min dag i bilder



Jag & flickvännen på tåget till Karlstad.



I väntan på att "Din Sko" skulle öppna funderade jag på varför mansdockorna saknade huvuden..?



Slapp ta tåget hem då vi fick skjuts av en polare. Flickvännen passade på att gömma sig i baksätet.




Flickvännen & jag träffade Paulina på "The Roof" där vi delade på en nacho- och en kycklingtallrik. Massa skratt skrattades och många leenden logs.

- Nu väntar sängen på att jag ska göra den sällskap. Peace out!


Tonight!

Snart kommer flickvännen och hämtar mej för en promenad ner till The Roof där vi ska spendera kvällen tillsmammans med Paulina & Caroline. Have a nice night!

Onsdag:



Nu drar flickvännen & jag till Karlstad. Ciao!


Min käre vän Ångest har återvänt

Knack, knack...
Slagen är inte hårda men dom dunkar i hela kroppen. Varför knackar han? Han vet lika väl som jag att ingen  ytterdörr i världen kan hindra hans genomskinliga konsistens. Håren på armarna reser sig och kroppen skakar av rysningen som kommer när han lägger sin arm omkring mej.
Har du saknat mej?
Vilken fråga han ställer. Han vet lika väl som jag att jag inte kan leva utan honom lika väl som med honom. Han är en del av mej på sitt lilla vis. Han har varit borta nu ett bra tag och lämnat min kropp varm och utan rysningar. Och mitt sinne lyckligt och harmonierat. Men nu har han kommit tillbaka, förmodligen för att stanna. Jag skulle aldrig kunna be honom att gå, ut ur mitt hus. Därför stannar han så länge han känner för det. Hoppas, hoppas, hoppas det inte blir alltför länge...
Jag har saknat dej min sköna!

Tisdag:

Var som sagt i Karlstad idag där jag gick på en föreläsning (som jag i ärlighetens namn inte fattade mycket av) sedan skulle jag egentligen träffa Josefin på stan men hon hade alldeles för ont i magen för att kunna gå upp ur sängen. Så staden tar vi imorgon istället. Riktigt fullspäckat schema inför morgondagen: Karlstad på morgonen med flickvännen (Josefin), hemlig försiktighetsåtgärd & på kvällen ska jag och flickvännen träffa Paulina & Caroline på The Roof för att dricka dricka & snacka i ett par timmar. Sedan blir det säkert min & flickvännens obligatoriska kvällspromenad & sen kommer jag att somna ståendes i hallen. Eftersom jag inte hinner med något plugg imorn får jag köra dubbla pass idag & på torsdag, vilket jag inte ser fram emot. Men jag ska hålla humöret uppe!

(Eftersom Josefin har blivit min nya livsstil och vi ses/hörs varje dag har jag valt att börja kalla henne min flickvän här på bloggen. Hon är ju flicka och min vän så det passade väl bra? Haha)

RSS 2.0