sleep tight and dream sweet



Källa: http://leloveimage.blogspot.com/

Svensson svensson

Lina: "Mamma varför har killar så svårt för att göra klart någonting? Saker blir ju bara halvfärdiga hela tiden."
Lena: "Därför att män är bara halvfärdiga. Kroppen fungerar fint men det är vi kvinnor som måste tala om för dem vad de ska göra med den!"

Allt positivt följs av något negativt!

Jag har fått för mej att jag ska börja dricka en massa vatten för att rena kroppen från gifter bla bla bla.. Det låter väl bra? Enda problemet (som inte är så litet) är att jag är ju ta mej fan kissnödig HELA tiden!!

Let your imagination take you everywhere!

Idag åt jag årets första lusskatt samtidigt som jag drack te' och lyssnade på Meet Me Halfway med Black Eyed Peace. Samtidigt som fantiserade om en verklighet där jag slapp alla måsten och jag enbart kunde läsa böcker, se på filmer och resa dagarna i ända utan att vare sig behöva plugga eller jobba.

Men, jag insåg dock ganska snabbt att en sådan verklighet enbart existerar i drömmarnas land och jag började snällt att plugga. Men att fantisera och drömma är alltid gratis och uppiggande!

Downloading Nancy

Är en film som handlar om sorg, djup depression, smärta, lidande och en obotlig dödslängtan. En film som fick mej att må illa. En film som jag aldrig kommer att se igen. En film som gav mej hopp och glädje trots all smärta och sorg. Hopp därför att jag ser det ljusa i livet och som fick mej att inse att jag har ett förflutet som jag kan leva med. Hopp som gör mej lycklig. 
 

Någo som sett min skruv?

Går in på Godishuset för att köpa telefonkort och går vidare till Palladium för att invänta bion. När vi sitter i biosalongen säger flickvännen:
- Helvete va roligt om du köpte fel kontantkort, Telia istället för Halebop!
- Haha jaa eller hur. Öh, vänta lite nu.. Ge mej plånboken! Shit, shit, shit! Jag köpte fel kontantkort!
- Det gjorde du inte alls!
- Jo, kolla då! Telia och inte Halebop!
- Haha Haha Haha Haha!

Jag har alltid haft Telia och nu när jag bytt kan det bli lite förvirrande. Men nemas problemas, morsan köper dom!


New Moon

Igår kväll var jag och flickvännen och såg New Moon. Filmen var bra men drog ut onödiga scener (som när varulvarna jagar victoria i skogen) istället för att få med mer detaljer från boken. Den gjorde mej inte dirket besviken men var ändå dryg och jag fick snabbt stolssmak i arslet. Dessutom var Edward mycket snyggare i ettan och nu var det Bella som var smoking hot tillsammans med Jacob istället! Pricken över i:t var när ljudet pajade efter halva filmen och vi fick sitta och lyssna på något som lät som en svart/vit film från 30 talet (om man ens gjorde film då, vad vet jag?)


______________________________________________________________________

Efter filmen gick vi en sväng på stan och sedan till Rajjens med Jimmy & Simon. Simon skrek ut att jag var med barn samtidigt som jag drack Fanta (hade en vit helg). Mycket smart då jag nästa gång jag dricker mej redlös kommer få mängder av konstiga blickar då rykten i den här stan sprider sig som bakterier i värmen! Men vi hade riktigt roligt och jag skrattade som en galning. Gick ytterligare en sväng på stan och sen hem. Drack inte en droppe men känner mej ändå bakfull idag. What's up with that?!

Beyond borders

Är en film som varje gång jag ser den berör mej till det yttersta. Den får mitt hjärta värka och jag vill göra mer. Jag vill göra mer för andra människor och tänka på andra istället för mej själv. Filmen får mej att gråta floder och jag lämnas aldrig oberörd utan går alltid med en klump i magen i flera dagar. Jag tror det är tredje eller fjärde gången jag ser den idag och jag kommer fortsätta se den regelbundet i resten av mitt liv för att alltid få känna den här känslan som besitter min kropp nu. Jag frågar mej själv:Varför gör jag inte mer, vad håller mej tillbaka?!

(se den och du kommer att förstå vad jag menar!)

Lördag 28/11

Bodystepen igår var rena döden för mina stackars vader. Klarade 15 minuter sen hade jag sådan kramp att jag inte visste vart jag skulle ta vägen! Så det fick bli 40 minuter på löpbandet istället (dock gåendes).

Idag var vi på Afropower dance vilket innebär att jag var uppe med tuppen vid 8:10 på en lördag, det mina vänner är ett mirakel. Men jag har blivit förälskad, i dansen. Det var så otroligt roligt och jag saknar det redan!

Nu har jag precis käkat kyckling wook och jag funderar på en liten nap efter duschen! Ciao!


Fredag 27/11

Eftermiddagen och kvällen kommer att spenderas med flickvännen. Först ska vi träna Bodystep och sen käka tacos och se på Hemma värst Borta värst och käka godis för 60 pics som flickvännen handlat. Jag kommer rulla hem inatt!

Take away your gun and leave me alone!

Tänk att en människa genom att bara visa sig på displayen kan få mej att le och sedan skratta och känna livsglädje igen. Det är ett sant mirakel mina vänner!

take a gun and blow my fucking head off!

Den här dagen har helt enkelt sugit åsneballe för att uttrycka mej så lättförståligt som möjligt! Jag önskar att jag kunde somna nu på stört och slippa denna jävla dag då all skit händer, men no way; JAG SOVER JU FÖR HELVETE INTE LÄNGRE! GAH!

P.s. om inte morgondagen bringar mer tur går jag inte upp ur sängen (Just so you know where you can find me!)!


Slipping away..

Guess it's just another dream
That's slipping away
Each time I fall alseep
It seems I'm just drifting away

Just as you have touched my heart
Babe I wake and we're apart, yeah
And it's slipping away

Here comes just another day
That's drifting away
Every time I draw a breath
It's dying away

First the sun and then the moon
One of them will be around soon
Slipping away
Slipping away

Drifting away
Slipping away

Just as you have touched my heart
I wake up babe and we're apart
It seems we're slipping apart
Slipping away
Slipping away

All I want is ecstacy
But I ain't getting much
Just getting off on misery
It seems I've lost my touch

Well it's just another song
But it's slipping away
Well we didn't sing it long
'Cos it's fading away
First the sun and then the moon
One of them will be 'round soon
Slipping away
Slipping away
Slipping away

<3

En humörhöjare utan dess like!



Tryck på play-skruva upp musiken på maxvolym-ställ dig på golvet och släpp loss!

Dagens fundering:

Är det inte ganska onödigt att tvätta sina träningskläder? Jag menar, efter en timme luktar dom ju likadant igen!


The virgin queen

Jag har aldrig gillat Historia. Har aldrig förstått varför vi ska läsa om maktkåta män som bara vill ha mer och mer makt. Krig har aldrig intresserat mej och eftersom det var det enda vi läste om på skolans historiatimmar så blev det snabbt ett sova-fast-inte-snarka-högt- ämne. Men det finns en kvinna som fångade mitt intresse för många år sen: Queen Elizabeth. Hon är en av mina förebilder och jag kan inte få nog av henne. Däför ska jag nu lägga mej och kika på "Elizabeth - The Golden Age" som jag faktiskt inte sett än!


Förnedringsträning på hög nivå!

Bodyjam- Jaa, va ska man säga.. Snacka om förndering! Det är skitsamma om någon säger till mej att ingen kollar och att alla har fullt upp med sig själva. Det är otroligt pinsamt när man inte kan ett enda steg. Okej nu ljög jag.. Jag kunde kanske ett, eventuellt två steg. Det ser ju så otroligt roligt ut och det va roligt, när jag fattade och kroppen och hjärnan sammarbetade. Visst, det tar säkert ett par gånger innan det sitter och man får till tänket, men jag är alldeles för otålig. Det ska funka marsch pannkaka, annars kan det vara. Så får se om jag pallrar mej dit igen, vill verkligen kunna det. Men frågan är om jag har lust att utstå den förnedringen igen?


Wednesdaymorning (a little bit more special then other mornings)

Jag såg en väldigt liten mus springa fort som fan längs husväggen, inne i stan vid Åhlens. Hade han sprungit vilse tro? Dessutom satte sig en Jake Gyllenhaal look-alike framför mej på bussen på väg till Universitetet som luktade otroligt gott! Godmorgon folket!

Dagens allmänbildning: Albert & Herbert

Detta är till flickvännen (och alla andra mindre bildade svenskar, haha)!


Today I met God

Idag började jag morgonen med att gå in i en glasdörr. Flickvännen hade inte skrattat så mycket på länge visade det sig när hon läste mitt sms om mitt lilla missöde! Förmiddag spenderades på universitetet där vi såg en film som vi efteråt diskuterade. Åkte hem och pluggade för att sedan få skjuss till Hälsokompaniet.

Coreball stod överst på programmet idag och det var mer som ett barnkalas med träningskläder än ett styrkepass. Jag tränade magmusklerna mest genom att skratta åt mina och flickvännens underliga ställningar med bollen än själva träningen. Men vad är det man brukar säga; ett gott skratt förlänger livet! (Jag har nu förlängt livet med bra många minuter!)

Efter coren så blev det ett spinningpass (som egentligen inte var planerat) och idag var det terräng. Jösses Amalia är det enda jag kan säga! Ett tag viskade jag till flickvännen att nu dör jag. Vilket jag faktiskt inte gjorde. Känslan av att pressa kroppen till sitt yttersta är obeskrivlig och ack så underbar!

Träningen avslutades med en promenad hem. Under promenaden sa jag till flickvännen att det ska bli gott med en macka när jag kommer hem. "En macka?" svarade hon. "Du ska äta minst tre stycken". Så det var bara att trycka i sej när jag kom hem men Gud så gott det var efter att brutit ner kroppen! Nu ska jag (ikväll igen) avsluta dagen med Albert & Herbert och sen ska jag krama kudden. Den stora frågan är nu; kommer jag att kunna ta mej upp ur sängen själv imorn eller kommer jag behöva hjälp av en lyftkran?! Godnatt!


Lots and lots of bouncy balls in colours of the rainbow



Den här reklamen måste vara den vackraste och mest inspirerande som gjorts!
(P.s den är varken animerad eller liknande. Dom släppte faktiskt ut en full lastbil med färgranna studsbollar som fick studsa fritt samtidigt som dom spelade in filmen!)

Vanity should be a virtue


Bild:http://3oneseven.com/wp-content/uploads/2008/12/0_21_scarlett_keira_vanity_fair.jpg


Utmattning, välbefinnande, eufori & ro

Är bara några av de känslor som min själ besitter i denna stund. Jag slapp bli buren ut från Häloskompaniet i liksäck vilket jag trodde från början, det räckte med skjuss i Jimmys bil!

Spinningen var det första passet vi körde ikväll och jag måste erkänna att jag hade väldigt låga förväntningar. Men det visade sig att det var riktigt superkul! Instruktören var riktigt rolig och musiken medryckande. Jag svettades på ställen jag inte visste man kunde svettas på och det var riktigt, riktigt roligt!

Power yogan kom efter spinningen och den hade jag däremot högre förväntningar på som definitivt uppfylldes. Dock insåg jag hur osmidig jag var.. Men det ska jag göra något åt! Yogan var otroligt avslappnande och jag utsatte kroppen för ställningar och positioner som den aldrig tidigare skådat. Balansen tränades helt klart! Efteråt när jag gick ut ur salen kände jag mej hög/berusad och jag mådde bara så otroligt bra!

Nu har jag precis hoppat ut ur duschen och ska käka en macka, dricka grönt te och se på Albert och Herbert. Sen ska jag krama kudden (som signora Carita skulle säga) då jag ska upp med tuppen imorn! Det vill säga om jag över huvudtaget kommer upp i sängen med den träningsvärk jag förväntar mej. Men attans den som ger sig! Godnatt!

Vad i helvete har jag gett mej in på?

Jag har många intressen, men träna räknas inte till ett av dem. Jag hatar att springa och cykla ska vi inte prata på. Att simma på badhuset tycker jag är supersnuskigt och trängas på gym med svettiga gubbar går fett bort. Men mot all förmodan, då jag är väldigt nyfiken, så har flickvännen fixat en gratisvecka på Hälsokompaniet åt mej. Vilket gör att min vecka ser ut såhär:

MÅNDAG
Spinning 19:00- 20:00
Power Yoga 20:00-21:00

TISDAG
Coreball 18:00- 18:45

ONSDAG
Bodyjam 19:30- 20:30

TORSDAG
Bodypump 16:30- 17:30
Spinning 17:30- 18:30

FREDAG
Bodystep 16:30- 17:30

LÖRDAG
Afropower 09:30- 10:30

SÖNDAG
Bodypump 16:30- 17:30
Bodyjam 17:30- 18:30
Bodybalance 18:30- 19:30

Fråga mej för guds skull inte vad alla passen innebär för det har inte den blekaste om. Men jag ska prova så mycket som möjligt och det ska ingen träningsvärk i världen hindra mej från (Josefin; du kommer få bära runt på mej från och med tisdag!)! Det bästa av allt är att jag och flickvännen ska köra en vit helg till helgen vilket gör att ingen av träningen går förlorad! Önska mej lycka till, det kan jag behöva (och en hel del envishet!)!

Read, take it to you and start looking at yourself in a new light


This is what I want to look like, right now:


Bild:http://planetgynning.com/gynning/
- Just nu i denna sekund, denna dag kanske tom denna månad ut vill jag klippa av mitt långa hår som följt mej genom alla år. Jag vill ha lika kort hår som Gynning som jag slarvigt ruffsar till och samtidigt känner frihet över att inte ha massa hår överallt..


Listen, let the word fill your soul, your mind and fly away to a much more beautyful place!



Taconight







one picture says more then a thousand words, so i've been told.

Jag och Hall är med på en fotoutställning på Galleri 39 som var väldigt vacker och inspirerande.
 
 
Fotograf: Jens Sveder


Tonight:

Spenderas med dessa brudar, ett kök, tacos ingredienser, en film & senare en sväng på stan! Ciao!



<3 <3

Beauty in my eyes:





Dessa två människor symboliserar för mej två sunda och vackra kvinnor. När jag känner mej spyfärdig på min egen spegelbild eller behöver motivation inför medias size zero ideal kollar jag på dessa bilder och fylls med hopp för att bli accepterad för den jag är; en vacker, sund kvinna som slipper spy på toaletten eller inte äta lösgodis bara för att nå upp till ett ideal som, mer än ofta, är ouppnåligt! Se och inspireras!

Sometimes you don't get what you want, but what you get can sometimes be so much better!

Egentligen skulle gårkvällen spenderas i Karlstad tillsammans med flickvännen. Dock får jag ett sms vid 17:00 att hon inte är ett dugg partysugen. Attans tänkte jag och fick sadla om till en lugn hemmakväll. I helvete heller att det blev! Eftersom flickvännen fick så dåligt samvete för att hon inte orkade gå ut i Karlstad bjöd hon på pizza. Sen köpte vi lösgodis och gick hem och kollade på Parlamentet. Hemma hos mej skrattade vi, pratade och blev fotade av en inhoppande morsa som med kamera i hand glatt sa: "Nu blir ni med på bild flickor!" Det roliga var att jag hade fötterna i fejjan på flickvännen just då. Gick ner till Melina som städade tåg och vidare till Rajjens. På grund av bristen på folk gick vi och mötte upp Figge som hälsade på mej (lillen numera) genom att lyfta mej upp och ner tills jag höll på att skratta ihjäl mej. När jag väl var upprät igen höll jag på att kräkas! Satt på Rajjens och snackade till 01:00 och sen skulle vi på fest. På festen sov alla så vi gick till stan igen och sen följde jag flickvännen hem. Som sagt: i helvete heller att det blev en lugn hemmakväll!

would you...?

would you be scared if I could see into your soul?
I know I would if you could see into mine..


I find all love incredible beautiful!







This room reflects me as a human being:


Här vill jag bo! I ett välordnat kaos där mina tankar kan växa sig fria och utvecklas. Där jag kan finna mej själv och det som betyder något i livet. Böckerna som symboliserar visdom och kunskap skulle ge mej näring. Spiraltrappan som visar min slingriga väg upp mot framgång. Det varma trät som reflekterar värme, liv och kärlek. De vackra pelarna som håller upp taket visar på styrka och välmod. De vita väggarna som ger ett sterilt men ändå personligt inslag. Här skulle jag känna mej som hemma när allt annat är i oordning.


Soon my mom will kick me out!



I told you so!

Jaa, jag har fått det bekräftat; Jag är lika smart som en mango! Eftersom jag inte läste ut Ego Girl igår kan jag nu inte sätta mej och plugga för jag vill mycket hellre läsa ut boken, nu-direkt-kan inte vänta! Snacka om björntjänst för inte sjutton kommer jag att sätta mej och plugga efter att boken är utläst, no no. Då kommer jag hitta på något som är mycket roligare. Jag & Figge som igår sa att vi skulle ta tag i vår plugging. Hoppas han är "the better man" och gör det medan jag börjar imorgon - eller på måndag! Ciao!

I'm an Ego Girl too!

Nu ska jag göra mej själv en stor björntjänst genom att tända värmeljus i rummet, laga en kopp Arvika te' och krypa upp i sängen och läsa en bok jag lånat av Emelie:

George of the jungel

Måste erkänna att Djugel George ger mej ståtrosa. Dessutom; killen har har charm också!


-Mycket god kyckling; och hör sen!

Min mamma är en väldigt påhittig kvinna när det gäller mat (faktiskt det mesta när jag tänker efter). Så det är sällan vi äter samma mat två gånger (förutom köttbullar & makaroner). Det roliga i kråksången är när hon har kommit på ett bra recept som hon tycker om för då kan det se ut såhär:
- Kyckling
- Pasta
- Tomatsås
- Salt
- Peppar
Det står aldrig några exakta mått och är inte specifikt för fem öre eftersom hon bara har slängt ihop något som hon tyckte passade ihop för stunden. Idag står det "Mycket god kyckling" på menyn. "Och hör sen och våga inte säga något annat"- fick jag precis höra från köket när jag påpekade detta namn på maträtten, Haha!
 

Happy Birthday my love!

Idag är det flickvännens födelsedag och jag kan stoltsera med att jag var den allra första som grattade henne! Jag ringde upp henne vid 23.40 igår för jag ville prata med någon innan jag somnade. La telefonen mellan mej och kudden och där låg jag som en 14 åring som pratade med sin nya kärlek i smyg. Jag fnissade, viskade för att inte vacka hela huset och blev varm i hela kroppen av den närhet jag kände. Flickvännen är min stora kärlek här i livet. Jag hoppas att jag kommer få vara den första som grattar henne på alla hennes födelsedagar fram till hennes sista!


My fantastic Saturday (a fem days after):

-Släktkalas då det dracks vin & käkades smörgåstårta
- Jag & syrran gjorde oss iordning hemma
- Blev hämtade av flickvännen och körda hem till Melina
- Vi fyra rökta vattenpipa, lekte "jag har aldrig", lyssnade på Grönwalls & skrattade till vi fick ont i våra magar
- Promenad till Tiki då vi träffade Simon & Jimmy
- Jag & syrran blev lämnade ensamma på Tiki, träffade Hall & Tommy & massa andra människor
- Dansade med morsan och "faster" som kom för att gratta syrran
- Pratade med massa härliga människor
- Blev utskämd av syrran inför morsan, haha
- Pizza på Viktors där jag skrattade häckan av mej åt Figge
- Promenad till Timmy's
- Skjuss hem av Christian
- Sussade gott vid 03:30
- Höll på att skita i brallan då någon bankar på fönstret 05:00; syrran hade jag låst ute
- Vaknade 12:00 med en baksmälla som hette duga!

Lördagens låt som spelades om & om igen (tills Melina fick ett mindre spel, haha!):


It's been a really good day!

Idag, just nu, känner jag mej väldigt tillfreds med livet!

That's what I want in life!



That's what I want in life.
Someone to dance around a fire with.
Someone who only sees me in a croud.
Someone who makes me laugh and cry at the same time by happiness.
Someone who makes me smile just by looking at him.
Someone who have the ability to keep the child inside of him alive,
and someone who can keep my child alive.
Someone who can make me see all the good things in life and put aside all the bad.
- And, of course, a talking gorilla!

Sleeping Fucking beauty

Det sista jag skrev till flickvännen igår: Nu ska jag sova i 100 år. Godnatt<3
Elva timmar senare vaknade jag (Dock utan kyss av drömprinsen, men vem vet om han ens existerar?!) utvilad och kroppen återhämtad efter natten innan. Klackspark i muttan mina damer och herrar! Hade varit det ultimata med en promenad just nu men eftersom det pissregnar ute så avstår jag tillsvidare (hade faktiskt, tro det eller ej, föredragit snö just nu!). Istället ska jag sätta på ytterligare ett True Blood avsnitt efter mina fyra igår och käka choklad. Ibland älskar jag livet!

Idag fyller min stora lillasyster 18 år!




Den här damen älskar snö, och har alltid gjort. Kvällen före en av hennes födelsedagar frågade mamma vad hon önskade sig allra, allra mest. Snö, svarade tösen med tindrande ögon. När vi vaknade dagen efter var hela staden täckt av ett tjockt lager pudersnö och jag har aldrig sett henne så lycklig!

I can't help it; but sometimes I found smokers so God damn attractive!









Källa: http://lesmokingimage.blogspot.com/

Todays thought:

Why is it so hard to tell somebody that you love them,
when it also can be the easiest sentence you'll ever say in your whole life?




Friday the 13th!

Usch denna dag började inte bra! Har kanske fått sova max (och då menar jag max) 3 timmar inatt. Men jag ska inte klaga, hoppas det är det enda oturliga som händer mej idag bara! Sitter just nu och käkar frukost efter en varm dusch då jag lyckades vakna lite. "Svensson svensson" rullar på datorn och snart ska jag kila ner på stan med flickvännen. Vi ska kika runt lite och sen ska vi genomföra en ny universitetsuppgift som innebär att vi ska studera hur män och kvinnor interagerar mot varandra. Så vill ni inte hamna i min uppsats så håll er borta, haha! Ciao!

When my hole body want's to give up, i listen to this song and cry. And afterward i again feel stronger.


I want to be with somebody who I can tell that:





A little something about me

var i hela världen skulle du helst vilja befinna dig just nu?
-Malta

vilken
egenskap önskar du att du besatt?
- att jag för en kort sekund kunde se in i framtiden

i vilken färg är ditt drömhus målat i?
- Vitt

vilket namn är det vackraste du vet?
- Saga

vilket är det bästa ordet som finns?
- Älska

vad
är det viktigaste du hinner att göra innan du bara är stoft?
- Att älska

vilken barnfilm är din absoluta favorit?
- Pochahontas

om
du bara fick lov att äta en sak i resten av livet vad skulle du välja?
- Kycklingwook

om
du bara fick lov att klä dig i en färg resten av livet vilken skulle du välja?
- Svart

om du bara fick lov att se en enda film i resten av ditt liv vilken skulle du välja?
- Mamma Mia

om du bara fick lyssna på en enda låt till i resten av ditt liv vilken skulle du välja?
- Father Figure

om du bara fick köpa ett enda ting till vad skulle du välja då?
- Choklad

vilket språk är det vackraste du vet?
- Latin


vilken bok ligger på ditt nattduksbord just nu?
- Ego Girl

vilken årstid tycker du allra bäst om?
- Våren

vad vill du inte ångra på din dödsbädd?
- Att inte ha älskat till mitt yttersta!


My day today:

Är resultatet av ännu en natt med dålig sömn (flickvännen har smittat av sig). Förstår inte detta då jag, innan jag träffade flickvännen, kunde lägga mej på kudden och somna 5 minuter senare. Nu tar det en halvtimme, ibland en timme innan jag somnar! Åkte till universitetet då jag äntligen fick lämna in uppsatsen och den sedvänliga klacksparken i muttan infann sig! På Konsum hörde jag hur en gubbe visslade "Hej tomtegubbar slå i glasen och låt oss lustiga vara". Nu är det snart jul då det dessutom snöade när jag väntade på bussen. Men min version är dock bättre; "Hej tomtegubbar ladda vapen och skjuter farfar i baken, med lite tid vi leva här sen kommer farmor med sitt gevär". (Denna försökte jag lära Miriam lagom till julafton som spenderades hos hennes farmor & farfar för ett par år sen, men det misslyckades totalt!) Efter en dryg föreläsning om något som jag redan glömt tog jag tåget hem. Hemma har jag nu läst ikapp (hade åtta saker att läsa och nu återstår det 5) känns riktigt bra! Nu ska jag diska, sen ska jag gå en promenad och mima till musiken som tjuter i öronen och ikväll ska jag unna mej lite True Blood! Och sen ska jag döden dö och sova fram till jul..


I did it, I did it, I did it!

(Malta 2005)

Jag slipper att sova i skamvrån inatt för jag klarade det. Dagens mål är uppnått och jag känner lugnet sprida sig i kroppen. Harmoni är ordet som beskriver hur jag känner just nu. Dock bara en sekund då jag har massor att läsa ikapp. Men just nu är jag otroligt glad och jag tänker hålla kvar den känslan tills imorn då mobilen ringer och jag måste upp för att hinna med tåget till Karlstad. Men imorn kommer en ljusglimt i höstens mörker; det ljuva dånet då uppsatsen når brevlådans botten och min tunga suck av lättnad. En redig klackspark i muttan kommer därefter och lyckan är fulländad!

My goal for this wednesday

Mitt mål med denna dag är att bli färdig med min inlämningsuppgift som skulle varit inne förra tisdagen (ska ställa mej med en dumstrut i ett hörn när jag väl är färdig!). Jag tänkte att om jag skriver det här så kommer det att kännas fantastiskt om jag verkligen klarar det, för då kan jag skriva att jag gjorde det. Annars känns det så pinsamt att jag nog får sova i skamvrån inatt! Nu ska jag göra te och käka upp de negerbollar som (faktiskt!) blev över sen igår, och sen ska inte datorn få vila förns jag är färdig! Ciao!

Tonight I will be dreaming about love, true love.





Now I've found my saviour!

Nu har jag krupit upp från mörkret igen. Jag har fått mat i kroppen, sovit i nära en timme och nu ligger det små, bruna, runda bollar med vita prickar i frysen som bara väntar på att bli uppkäkade! När jag och syrran var små brukade vi göra negerbollar ett par gånger i veckan då vi alltid var så godissugna. Dock fick vi aldrig ha pärlsocker på dom då det (och klibbigt ris) är det värsta morsan vet att få under fötterna på strumporna. Tillslut efter några år slutade vi även att rulla smeten till bollar; vips hade vi gjort negersmet istället! Nu ska dom bara bli kalla (givetvis är dom godast frusna) och sen ska jag vräka i mej dom allihopa på en gång. Det kallar jag kärlek!

I´ve been looking for a savior in these dirty streets

Inte min dag idag. Jag har varken fått sömn, mat eller kärlek. Men jag ska vara optimistisk. Snart har jag fått mat i magen, sova ska jag göra ikväll och kärlek får jag av flickvännen under vår promenad ikväll. Happy thoughts Jessica, happy thoughts!


Dagens Citat: Oscar Wilde

"Anybody can sympathise with the sufferings of a friend,
but it requires a very fine nature to sympathise with a friends success".





"Det bästa sättet att bli kvitt en frestelse är att falla för den".



"Jag kan motstå allt utom en frestelse".


Dagens kluring:



Vad är detta?

Höjden av snålhet:

Är att spara förra årets Rosabandet rosett till detta året för att folk ska tro att man varit generös även detta år!

Dagens goda gärning:

Läste den här kvinnans blogg (http://www.djungeltrumman.se/blogg/linnasplund) och kände att "Idag är dagen då jag vill göra något för någon annan än mig själv!" Så jag skickade precis ett sms till cancerfonden och dagen känns på en gång mycket mer betydelsfull än den gjorde för 15 minuter sen. Vill Du också göra din dag mer betydelsefull, följ raderna under:

Skicka BESEGRA 2082 till 72988 för att skänka 50 kr. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.
Exempel:
BESEGRA 2082 Jessica Eklund

Dagens sanning:

"Det finns inget som gör kvinnor så vackra som alkohol och stängningsdags".

My Saturday were totally crazy, wet and fucking amazing!!

- Började förfesta hemma hos signora Carita tillsammans med henne och flickvännen.
- Efter ett tag hälsade även Figge på och då drog det igång ordentligt!
- Promenad till Tiki då jag fick rosor av Figge (som han drog upp ur en rabatt) och jag gjorde en repris från förra helgen; Hoppade bock över en av soptunnorna på stan!
- Inne på Tiki blev jag bjuden på cider och senare en shot av Figgelito; oboy, oboy!
- Jag och signora Carita dansade tills hon fick ont i fötterna.
- En killkompis skulle lyfta upp mej (fråga mej inte varför) men han snubblar vilket resulterade i att båda kraschlandade i golvet och jag rev upp vänstra armbågen. Och idag är jag öm och börjar bli blå!
- Gick från Tiki med Johan och sedan signora Carita till Timmys där det var mer dött än på kyrkogården!
- Sussade mycket gott när jag lade mej i sängen.




De tre musketörerna!





8 missade samtal och 4 sms

Somnade 05.30 inatt vilket ledde till att jag vaknade 13.30 på förmiddan. För en gångs skull var jag smart och satte telefon på ljudlös och när jag vaknade och kollade på telefonen hade jag 8 missade samtal och 4 sms. "Hon måste ha varit populär inatt", kanske ni tänker då. I helvete heller; Allt var från flickvännen!

09:57 -"Du är knäpp!"
10:30 -"Har du tänkt på vad ordet Kuckeliku låter som? :P"
11:35 -"Min mage går in mot ryggraden på grund av bakfylla. Kan inte du komma hit med en pizza? Extra sås?Idag ska jag bli fet!"
12:10 -"Eftersom du älskar att vakna av min ljuva stämma så borde du svara också kvinna!"
12:12 -"Jag har en bula och en blå fot. Svara nu kvinna, det är synd om mig :P"

När jag väl ringde så sa hon det första hon gjorde när hon svarade: "Dags att vakna nu kvinna?!" Va i helvete, sova bör man annars dör man! Godnatt!


Tonight

Väldigt snart kommer flickvännen för att skjutsa oss till signora Carita där kvällens fest börjar. Sedan drar vi vidare till Tiki och dimman. Ses när det börjar klarna!


Dagens åsikt

Jag har alltid varit en person som funderar väldigt mycket. Är det inte vad som händer efter döden så är det varför ärtor är gröna. Hjärnan går alltid på högvarv. Och en sak som jag undrat över i många, många år är vilket som är det värsta sättet att dö på utav att drunkna eller brinna. Nu idag kom jag på svaret. STENING; att bli stenad till döds. Tack och lov är inte detta så aktuellt då jag varken är muslim eller lever i muslimska länder där stening är mest förekommande. Läste precis om en kvinna som kom fram till ett torg där det var fullt med folk samlade kring en annan kvinna som stod ensam i folksamlingens mitt. Kvinnan hade blivit våldtagen och på så sätt varit otrogen och begått ett äktenskapsbrott. Hennes straff var stening. Folksamlingen stod och väntade på att det skulle börja regna så att jorden skulle mjukna. Då skulle nämligen kvinnan grävas ner tills bara huvudet var ovanför markytan. Folksamlingen skulle sedan kasta stenar på hennes oskyddade huvud tills hon dog.

Jag frågar mej själv: Hur i hela helvetet kan man kasta stenar på någons huvud?! Är det någon som kan svara mej på det? Jag förstår helt enkelt inte. Dessutom så var hon ju inte ortogen frivilligt. Hon blev ju våldtagen för Guds skull. Den som isåfall ska bli stenad är ju våldtäcktsmannen! Jag försöker verkligen att vara öppen inför olika kulturer och religioner men deta är för mej helt ofattbart! Jag kan bara säga att jag av hela mitt hjärta hoppas att jag aldrig behöver uppleva en stening. Jag skulle aldrig klara av att bara stå där utan skulle förmodligen springa och skydda den stackars utsatta kvinnan. Det är vad jag hoppas, men om jag väl stod där så skulle nog modet svika och jag skulle vara lika feg som de människor som höll i stenarna!


What a fantastic morning!

Vaknade av att flickvännen ringde. Det är bästa sättet att vakna på: hennes glada röst i andra änden fylld med glädje och skratt! Efter snacket med henne gjorde jag frukost och fortsatte kolla på The Holiday som jag somnade till igår. Tog bort gamalt nagellack samt filade ner häxklorna. Gick in i vardagsrummet och satte på Dirty Diana och släppte loss tills svetten rann! Nu ska kroppen få röra på sig iform av en skön promenad.

Tonight:

Min planerade hemmakväll får ge vika för en kväll hemma hos Signora Carita med ett glas ros'e i handen och kex i käften tillsammans med härligt brudar! Den här helgen börjar riktigt bra!

Tjohoo!

Päronen har lämnat huset i mina händer i över fem timmar! Detta har nog aldrig hänt så ni kanske förstår min lycka?! Frågan är vad jag ska hitta på nu: Åka på ledstången? Bjuda hit hela arvika och ha "riva hela huset" party? Dansa omkring naken till obeskrivligt hög musik samtidigt som jag lagar mat? Tyvärr är jag ledsen att  behöva meddela staden och grannarna att jag inte ska ha "riva hela huset" party eller springa omkring naken. Ledstången ska faktiskt få sitta kvar på väggen ett tag till då jag ska P L U G G A! Lyckan försvann ganska snabbt...

Två obesvarade frågor kan få svar

Flickvännen skriver på sin blogg (http://worthdyingfor.webblogg.se/) att hon är sugen på att pierca sig. Vet dock inte vart men hoppas att det är i muttan då jag (äntligen) kan få svar på mina frågor om hur det är och om det gör lika ont som jag föreställer mej men som jag aldrig vågat fråga någon!

These ladies can be compared with orgasms: they are just wounderful, they make life worth living and you don't want to live without them!











Dagens citat:

"Gud skapade mannen för kvinnan. Det är som när jag skriver.
Först gör jag en kladd."
/Karen Blixen

Alla ljus är inte tända i lägenheten!

Josefin: Vad sägs som att åka till Aiya Napa i maj?
Jag: Kan vi inte åka till någon grekisk ö istället?

Intresseklubben noterar!

På lördag fyller två av mina föredetta pojkvänner 20 år. Nämnde jag att både heter Philip?!

Dagens tankeställare:

Jag läser (som sagt) Genusvetenskap nu på universitetet och en av böckerna som vi skulle läsa var: "I en klass för sig" av Fanny Ambjörnsson. I kapitel 7, som heter "Svensk, fri och jämställd" som bla handlar om svenska ungdomars syn på invandrarungdomar, hittade jag ett utdrag som verkligen fick mej att häpna:

">>Det finns även andra förklaringar till varför tjejerna verkar dra sig för att ha en invandrar pojkvän. Minna i Samhällsklassen formulerar sig såhär: Alltså jag skulle nog aldrig bli ihop med en grek eller turk eller så. Alltså tyvärr! [...] Många såna dras till tjejer som inte är som jag och mina kompisar utan som är jättesminkade och så. Det är väl sånt man blir irriterad på. Eller att de har sex med svenska tjejer men inte vill gifta sig med dem sen, kanske.<< [...] Men hennes avståndstagande sker också i relation till de tjejer en sådan kille dras till. Minnas ovilja att bli ihop med en invandrarkille handlar med andra ord lika mycket om hans tänkta avsikter, som om den tjej hon skulle betraktas som om hon valde honom som pojkvän. [...] I allmänhetens ögon rikserar den tjej som självmant valde en invandrarkille att tolkas som lite mer slampig än andra. Hon måste nämligen vara tillräckligt sexuellt tillgänglig för att killen ska bli intresserad. Därför uttryckte också flertalet tjejerna tvekan inför att skaffa sin en invandrad pojkvän."

Är det så? Att vi svenska tjejer ses som slampor om vi är ihop med killar med utländsk härkomst? Det är något jag gett en tanke tidigare men aldrig fått "svart på vitt". Jag tycker det är hemskt att vi ska se människor på det sättet och det sänker människovärdet! Jag anses säkert vara naiv när jag säger att man ska få älska vem man vill utan att bli dömd eller föraktad för detta. Men det struntar jag i för det är vad jag tycker och det står jag för!


This morning sucked like it never sucked before (I think)!

Vaknade av den hemska mobilen som bannemej inte kunde hålla käften. Satte mej upp, fuderade på vilken dag det var, varför jag skulle upp. Hjärnan samlade sig: idag är det torsdag och dags för universitetet och en ny föreläsning. Det var bara att lämna den sköna värmen och känna gåshuden på underarmarna!

Varje morgon när jag ska till universitetet dricker jag te för att gåshuden ska lugna ner sig. Idag stod vattenkokarn på diskbänken utan underdelen som stod kvar på sin gamla plats. Vilket jag inte tänkte på att det var lite skumt! Den hade tillräckligt med vatten, kokade upp det och hällde det över tepåsen. Hämtade mjölken som skar sej mot vattnet. Skumt! Gick in med koppen på rummet och skulle ta min första underbara mun. Fyttifan i helvete säger jag bara! Det smakade som potthett piss blandat med jordgubb. Det visade sig att morsan hade hällt i citronsyra kvällen innan för att få bort beläggningen som blivit på bottnen. Tusen tack för den informationen en timme för sent!

Idag är också dagen då alla småbarn springer ut och sträcker ut tungorna, dagen då de äldra får sätta spikar på käpparna och dagen som alla helt enkelt längtar efter. Den här dagen är den värsta på hela året, enligt mej. Dagen då den första snön faller! Jag fattar inte denna uppståndelse? Det är för varmt för att snön ska kunna ligga kvar, det kommer knappt någon snö överhuvudtaget och den gör det bara bött, blaskigt och förjävligt på gatorna! Nej snön räcker det med om den bara finns på julafton och eventuellt på nyår sen ska den putsväck!

Ber till Gud (eller djävulen, den som lyssnar!) att morgondagens morgon blir bättre!

The day after today!

Morgondagen kommer att mestadels spenderas i Karlstad. Föreläsning på morgonen (läs förmiddagen), träffa Emelie, laga mat & sen på kvällen ska vi ta oss en bira på Glada Ankan. Varför detta ska vara nödvändigt då jag inte dricker öl kan man ju fråga sig men vad fan: Jag är ung, relativt dum som dricker på en torsda när jag ska plugga hela fredan och jag har livsglädjen nerpackad i bakfickan! Några frågor på detta?!

Just open your mouth and I will exploed!

Det finns två män i denna värld (förmodligen fler) som har förmågan att göra mej våt i trosan bara av att öppna käften!

 Clive Owen & ...

 Gerard Butler!

Kan ju inte påstå att det känns som att få syra i ögonen av att titta på dom heller!

Linda Skugge

"Akta er killar här kommer Gud! Och hon är jävligt förbannad."

Wednesday morning!

Den morgonpromenaden satt som en klackspark i muttan! Det gör däremot inte det faktum att hela dagen kommer att bestå av plugg.. Men den dagen jag slänger ner uppsatsen i brevlådan på universitetet sitter det återigen som en klackspark i muttan! Ciao!

Och så levde de lyckliga i alla sina dagar! Eller...


För Snövit visade det sig att hon gift sig med en lat kåtbock som
gillar att göra barn men inte ta hand om dem!


Askungen däremot blev lämnad, utan barn och utan slott, på krogen
då prinsen istället förälskat sig i en 12åring med fejktuttar!

Källa: http://fokis.se/

Kvällens uppdrag:

... Att tvångsmata flickvännen med pepparkakor! (Frågan är om alla Sveriges pepparkakor kan få rätsida på den bruden?!) :D

I Hate these fucking mondays!

Jag består av nollinspiration idag vilket hindrar mej från att börja skriva på inlämningsuppgiften som ska in imorn. Min lördag sög åsneballe vilket var en stor besvikelse och gör att jag inte känner mej tillfreds med helgens snabba avslut! Jag vill ha mera helg, mera ledigt, mera liv! Jag måste hitta en ny inspirationskälla som istället för att fylla mej med ångest och panik ger mej glädje och inspiration så jag kan ta tag i min vardag. Kan det vara måndagsångesten som ttagit till orda tro? I think so!

Defragmentering = latin för obegripligt!

Är det något som alla gör? Eller ja, alla förutom jag vill säga. Micke pillade med datorn igår och undrade när jag senaste gjorde en diskrensning och defragmentering. "Ingen aning" svarade jag. Det visade sej att det inte hade blivit gjort på över ett år. Åh, fan! Det stod att det skulle ta mellan ett par minuter och flera timmar. Satte igång det vid 17:00 igår och den blev klar 11:00 idag (var inte på under hela natten dock)! Kanske ska börja göra det en gång i månaden istället för en gång om året?

Den nya Carolina Klyft!

En av helgens bravader bestod av mej som hoppade bock över en av de svart soptunnorna i stan. Eftersom jag inte hoppat bock på många, många år så övade jag först på Stöpa. Kan ju meddela att det tog en halvtimme (lättöverdrivet!) innan jag vågade hoppa över honom då han antingen stod för högt med arslet eller huvudet! Tillslut vågade jag och ingen blev speciellt imponerad av mitt vackra hopp. Men så var det dags för soptunnan (det ska tilläggas att jag bar ett par väldigt tighta jeansleggins). Jag gjorde mej redo genom att ta av mej jackan, slänga bort väskan, slå mej på låren och kinderna (värsta Carolina Klyft) tog sats och hoppade. Och jag, tro det eller ej, kom över! Det mest otroliga var att jag faktiskt landade på båda fötterna utan att falla pladask ner på gatan! Jag var otroligt nöjd och flickvännen var nära att få åka till akuten så som hon skrattade. Hon och en annan kille filmade dessutom min otroliga prestation så vem vet, kanske kan hitta mej (aka Carolina Klyft) på internet, men vi får hoppas att så inte blir fallet!


Dagens citat (mamma):

"Jag tycker om hundar men jag tycker inte om hundbajs!"

- Finns det någon i denna värld som gillar hundbajs?!

Kronofogden - Kristoffer Appelqvist

"Min korvkiosk i Solna gick ju omkull och då kom Kronofogden och skulle ta min bil. Så då gick vi ner och kollade på min bil på parkeringen och då hände det nåt sjukt olyckliga, att bilen typ åt upp Kronofogden. Den öppnade bakluckan och åt upp Kronofogden så den var där inne. Och han trasslade in sig i bogserlinan och det fastnade hävtejp i ansiktet på honom, så han kunde inte prata. Och bilen igång, värsta Hurbie, och jag bara: Vad händer, vad händer! Och jag tänker att nu ska jag åka ut till Hammarbyhamnen för att försöka få hjälp. Och det vill sig inte bättre än att jag parkerar i en sluttning och glömmer att lägga i handbromsen."


RSS 2.0