I skuggan av värmen

Under alla trailers innan Snabba Cash rullade igång i onsdags så fångade en viss film mitt hjärta på plats.
Bara genom att ha sett trailern insåg jag att den här filmen kommer att beröra mej på ett vis ingen annan film tidigare gjort. Längtar tills den får fylla min kropp med sorg och eventuell glädje tills mina ögon rinner och jag kanske har ett litet leende i ansiktet.

Helgens skador:

1. Ett blåmärke på högra skuldran efter Melinas tänder.
Måste väl erkänna att det var payback för hennes del..

2. Ett ömmande långfinger på högerhanden där leden är svullen och otroligt jobbig att röra.
Tredje gången nu som mitt stackars finger får stryk (inte pga mej) under en tid på 8 år!

Okej jag vet. Barn svälter och människor lider och jag klagar över ett blåmärke
och ett svullet finger! Men ibland behövs det också...

<3

Efter en härlig natt tillsammans med mitt hjärta har hon återigen lämnat mej ensam kvar i stan som Gud glömde. Saknaden är obeskrivlig! Men vår vänskap överlever allt! <3

Tonight:

Flickvännen sitter på sängen och jag pimplar rödtjut
som kommer från en rosa box med en flamingo på.
'Girls just want to have fun' spelas och vi skrattar
samtidigt som vi båda känner ett lätt rus i våra skallar!

Ikväll ska jag skratta, sjunga, dansa och leva livet fullt ut!



Ciao!


Right now:

Nu ska jag krypa upp i soffan med sista kapitlet i 'Flickan som lekte med elden', glass, och saft i ett alldeles tyst hus. Vem vet kanske unnar med en quick nap innan utgång ikväll!

Ciao!

Last night was a good night!

Gick till mamma för att fråga om håret var snyggt. Hennes svar:
- Jätte snyggt, men dom kläderna kan du ju inte ha!

Det var början på en halvtimmes styling av mamma där hon fick mej att prova plagg efter plagg tills jag var riktigt jävla sexig. Good job mam! Vid halv nio bar det av till Emelie & Dan på förkrök då vi bland annat sjöng/spelade Lips. Jag vann faktiskt två gånger, ganska otroligt då jag är lika tondöv som en apelsin!
Tiki var fullt av snygga människor och Freak Kitchen var över förväntan! Blev hämtad av Christian, Flickvännen & Börjeson när Tiki stängt och vi åkte runt i bil tills klockan var halv fyra. Flickvännen säger att jag somnade men jag VET att jag var med hela tiden! Men mysigt var det att halvsova i baksätet...

Obsession


Nya pjucks!

Ohh, ett par Converse rikare och 699 pix fattigare.
HELT SINNES!
Tror mina allra första gick på max 499 pix!

Nu ska jag stryka kvällens oufit.
Funderar på mina nya pjucks men är lite osäker,
skavsår är inte så kul när man vill dansa natten lång.
Men vi får se!

Ciao!

fredag:

I'm happy happy happy today!
Jag fick sova i min egen säng inatt utan att vakna en enda gång under 8 och en halv timma!
Tjohooo!

Däremot blev jag en aning irriterad (läs mycket irriterad) när det visade sej att det tåget jag skulle sitta på till stora stan (Karlstad) inte gick idag. Så istället får jag ta mej en sväng på lilla stan (Arvika). På listan står nämligen ett par svarta Converse och något nytt i garderoben.

Ciao!

Torsdag:

Ack denna härligt underbara torsdag
måste den ta slut?
(Vilket jag nu insåg att den gjort för 57 minuter sen!)

Började dagen utan huvudvärk och nackspärr då jag fått ligga ner och sova i soffan nästan hela natten utan att hosta, Jippi! Därefter frukost och sedan vänta på tåget till Charlottenberg som var försenat med 30 minuter. Väl i Charlottenberg träffade jag Nathalie som färgade håret, plockade ögonbrynen och färgade ögonfransarna på mej. Kan ju säga som så att våra munnar gick i ett i tre timmar, lovely! Tåg hem och sedan myskväll med flickvännen. Såg den underbara filmen 'Ingenstans i Afrika' som gör att mina tankar och drömmar genast för mej till varmare breddgrader! Sen skulle vi ut och gå en sväng som skulle ta 45 minuter enligt mej själv till morsan. En och en halvtimme senare var jag hemma. Snacka om att jag saknat våra promenader! Vi är ju ta mej fan heltokiga! But hey, that's how I like it!

Nu ska jag faktiskt försöka lägga mej i sängen för första gången på tre nätter och sova där. Dock är det nog dömt att misslyckas. Men man kan alltid försöka! Good Night!

Some mistake...

Misstag 1: Hon heter 'Engla' och inte 'Ängla'
Misstag 2: 'J.W.' och inte 'J.D.'

Då har vi rättat till de felen i i förra inlägget!
Nöjd nu flickvännen?

Snabba cash, finally!

Kvällen spenderades med Flickvännen på Arvikas biograf framför Snabba Cash. Måste ju säga att det var tur att alla sänkt mina förväntningar för det var ju knappast någon höjdarfilm. Handlingen var ganska dryg men man hade ju förstått väldigt mycket bättre om man faktiskt hört vad dom sa. Dessutom satt jag och väntade hela filmen på att J.D skulle dö, eftersom Adam sa att han skulle det. Den lögnarn! Det var synd att Flickvännen glömde ta med Änglas haklapp då jag satt och dreglade nonstop över Joel Kinnaman! Just nu är han min absoluta drömman. Längesen jag var kär i en skådis, snacka om fjortisvarning haha!



Nu ska jag snart hoppa in i duschen (fast struntar nog i det och tar det imorn istället) och sen ska jag lägga mej i soffan och kika på 'Ingenstans i 'Afrika'. Natti natti!


Dagens konstaterande:

Går för att blöta ner dammtrasan medan morsan borstar tänderna.

Mamma: Ska du städa nu igen?
Jag: Nu igen, dammråttorna är ju stora som knytnävar..
Mamma: Du städade ju förra veckan.

1. Jag har numera blivit pedantisk, enligt min familjs mått.
2. Jag är tydligen inge vidare bra på att städa...

Onsdag:

Har sovit ännu en natt på soffan och märkt en ny sovvana; somna vid ett och vakna runt tre-fyra för att ligga och hosta i en timme-en och en halv för att sedan somna om. Mycket roligt! Men imorse kom Miriam ner och kröp ihop som en boll bredvid mej i soffan och vi hade morgonmys i en halvtimme. Bättre sätt att börja morgonen på finns inte!

The happiness is blinding!

Flickvännen: Vill du veta en hemlis?
Jag: Klart!
Flickvännen: Jag är 11 mil från Arvika.
Jag: Skojar du?!
Flickvännen: Nej!
Jag: Ljuger du nu så blir jag förbannat jävla arg?!
Flickvännen: Nej, jag ljuger inte!
Jag: (med en röst som bara hundar kunde höra!): Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Flickvännen:
Precis den reaktionen jag hoppades på!


things we lost in the fire



I just have to say; wow...
it moved me.


You gotta be kiddin' me?!

Upptäckte precis ett hål i mina andra mjukisbrallor, också!
Undrar vad jag gör som får mina brallor att gå sönder i muttan hela tiden?!
Eller vänta, jag vill nog inte veta... Haha!

Dagens Citat:

"Den som aldrig går vilse
hittare heller inga nya vägar..."


Detta hittade jag på en tavla på City konditori.
Tyckte den passade bra till flickvännen då hon
verkar gå vilse ofta där nere i Örebro <3

Även jag ska väl vara positiv ibland!

le smoke



Källa: http://lesmokingimage.blogspot.com/?zx=4b0eed3035335bff


Tisdag:

Good moorgon nackspärr och ryggont! Inatt sov jag sittandes i soffan får att jag inte skulle hosta hela natten och det hjälpte delvis, förutom att jag har ont överallt. Sov iallafall mer än förra natten. Dagen började med ett besök på banken tillsammans med mamma och en sväng på stan innan jag gick till Arbetsförmedlningen. Jag är numera officiellt arbetslös, lovely! Sen ringde Lina och det fick bli en fika på City.

Nu ska jag slappa resten av dagen för att bota en väldigt envis huvudvärk. Och för det tar jag hjälp av 'Flickan som lekte med elden' (fortfarande inte utläst flickvännen!) och filmer! Ciao!


Dagens humor:


Måndag:

Jag gör då aldrig något halvdant. Sist jag var ordentligt sjuk (vilket betyder mer än huvudvärk eller lite snuva) var precis efter nyår förra året då jag fick en förkylning på balanssinnet som gjorde att jag mådde fruktansvärt illa varje gång jag lyfte ena fingret! Det räcker tydligen inte med feber ett par dagar, nejnej! Nu sitter jag med huvudvärk (efter en natt utan sömn) och hostattacker var och varannan minut. Mycket trevligt! Men jag är ändå ganska positiv då jag var på biblioteket förut och lånade filmer och böcker så jag numera har ett eget litet mini bibliotek här hemma. Just, funderar på att göra en dsikrensning såhär på eftermiddagen eftersom datorn blivit så otroligt seg. Frågan är bara om jag kommer ihåg hur man gör? Hoppas det inte tar lika lång tid som förra gången! (vilket var nära på ett helt dygn!)

Jo föresten, jag saknar flickvännen!
Igår var det två veckor sen vi sågs,
T V Å  V E C K O R!!
Det borde vara olagligt...


Good fuckin' mornin'!

Enda grejen är att morgonen är slut och det är jag med! Tror jag har sovit på sin höjd fyra timmar inatt, sammanlagt. (Ni som känner mej vet att det är iallafall fyra timmar för lite för att jag ska fungera!) Så idag tyckte mamma att vi skulle ringa Verkstan för att ta reda på om jag kunde få någon hostmedicin så jag kan börja sova igen på nätterna. Icke sa Nicke, däremot får jag reda på att det är en envis bacill som kan hålla i sig i 14 veckor! Så ni kan ju slänga er i väggen på att jag är förbannad just nu! Där rök min intensivkurs och 14 veckors god natt sömn! Är inte livet underbart?!


Phu & me




ute på en kvällspromenad i vintermörkret


Tillsammans är man mindre ensam

En fransk film som alltid värmer mitt hjärta
och får mej att sakna känslan av att vara kär...
 


Icecream on a sunday



Colaklet is the shit!

Jag är bög-mamma-kines



Samtidigt som jag skrattar mej hes finner jag allvaret.

Good or bad?



Är det bara jag eller suger Flickvännens musiksmak åsneballe?!

Söndag:

Gooood moooorniiiing!

Mm, det pinsamma är att jag faktiskt vaknade för 45 minuter sen av att Carin ringde. Och jag var inte ens ute igår (haft en helt nykter vecka, lovely!). Men däremot somnade jag runt 00:00 inatt men vaknade av en hostattack vid 03:00 som vägrade ge sig. Vid 04:15 tröttnade morsan (som har rummet ovanför) och kom ner med en ulltröja, och två överkast som hon bäddade ner mej med och sedan öppnade fönstret så det kom kalluft i ansiktet på mej resten av natten. Sen måste hon gått in och stängt fönstret igen nu i morse för det var stängt när jag vaknade. Men det funkade! Hostade två-tre gånger till och sen sov jag som en stock!

Nu ska jag plocka undan på mitt rum, sen duscha, diska från gårdagens kalas (Diskbeg delux!) och sen äntligen får sätta mej med 'Flickan som lekte med elden'. Ganska soft söndag på g!

Barnvänlig, Jag?

Det här gick ju över förväntan. Barnen gillade mej och jag gillade dom. Kanske kan bero på att det var jag som gjorde glasstrutar? Äh, övertygar mej om att det  min charm och komik! Mamma hade fixat ett mat och lekkalas vilket innebar att vi lekte och åt i två och en halvtimme. Vi åt bland annat pizza, korv med bröd, tårta, glasstrutar, kakor och godis. Till och med jag fick en godispåse då en tjej var sjuk. Jippi!

Nu börjar snart kalas nummer två och jag funderar på att gå i ide med min bok istället. Men det vankas mer mat och vem säger nej till det? Inte jag iallafall! Boken och idet får vänta!

Lördag:

Vaknade 07:45 pigg som en lärka, gick upp för att kissa och märkte att hela huset var tyst, tomt och mörkt. Så jag gick och la mej igen och vaknade 11:00. Inte så smidigt då jag lovat att hjälp mamma med Miriams 7 års kalas idag. That's right Jessica ej barnkär Eklund ska vara assistent på ett barnkalas med minst 10 skrikiga ungar idag! Jag som trodde att det fick vänta minst 7-8 år till.. Men men kan ju alltid hosta på dom om dom är för jobbiga!

Tonight:

Eftersom min hals kliar något fruktansvärt, mina halsmandlar är svullna, huvudet åskar och näsan är täppt kommer jag att spendera kvällen i sängen tillsammans med 'Flickan som lekte med elden'. Har redan läst 187 sidor och jag hämtade den idag. Ser framför mej hur mamma kommer in i rummet om en timme och ser mej liggandes i pyjamas i sängen med sänglampan tänd och boken över bröstet. Lät riktigt mysigt. Behöver somna tidigt då jag imorgon kommer göra något som jag inte ens i mina vildaste fantasier trodde att jag skulle göra på minst 8 år!

Godnatt, dröm sött & sov gott!

Finally, somebody's honest!


Klackspark i muttan!

Mina klackar ger ifrån sig ett kvinnligt ljud mot det kalla stengolvet, med mina bestämda steg ser jag snart brevlådan, det gnisslande ljudet när jag lyfter på locket, frasandet från pappret som lämnar väskan, den dova dunsen när uppsatserna landar på brevlådans botten.

Andetagen upphör, en känsla tar över kroppen, jag tappar 20 kilo och PANG; klackspark i muttan!
Min sista uppsats är inlämnad och jag kan, väldigt snart, andas ut!
Hoppashoppashoppasdenärgodkänd!


Dagens irritation:

... att min hals kliar utav bara helvete och jag kan inget annat göra än att hosta!
... att det förbannade tåget jag skulle åka med till Karlstad inte gick så jag fick gå hem för att vänta i över två timmar för att sedan gå ner igen i den hemska snön!
... att Emma är i Kina och jag sitter fast i Arvika!

Sometimes life simply sucks!

fredag:

Just nu kliar min hals så mycket att jag vill ta en stålborste och klia med! Då kan ni tänka er hur irriterad jag var inatt när jag höll på att somna sittandes! Därför sov jag lite längre idag och gick upp 9:00 istället. Eloge till Jessica! Snart ska jag sätta mej på tåget för att åka till Universitetet och lämna in arbetet som nu är färdigt! Klackspark i muttan here I come! Sen på vägen hem ska jag svänga förbi biblioteket för att hämta ut min efterlängtade 'Flickan som lekte med elden'. Nu kan ju gissa vad jag ska göra under helgen! Det och sakna flickvännen..
Ciao!

sweet dreams

let me fall asleep
and dream about you
your face
your smile
your laugh
and let me wake up
with a smile on my face
on a new day

Dagens Citat:

"Älskarinnor har vi för vårt nöjes skull,
slavinnor för de dagliga bestyren,
men hustrur har vi för att föda oss lagliga arvingar
och föra troget befäl över våra hem."


/ Demosthenes (384-322 f.Kr)

Dagens skratt:


What a fairy



Christina Hendrix

Torsdag:

Just nu är jag supertrött och funderar över hur hjärnan ska kunna fungera hela dagen så jag kan göra färdigt arbetet?! För imorgon ska det in, punkt slut. Dessutom har jag inte tränat sen Pilatesen (förutom en timmes morgonpromenad mån-tors) i fredas och det börjar kännas i både kropp och själ. Kanske därför jag är så trött i skallen och har svårt att somna om nätterna? Till veckan ska jag ta tag i det också! Nu ska jag istället laga mej en kopp te (hallå tegelstenar!) och käkar Maryland - Double choc chip och skriva tills fingrarna glöder och skallen bankar!

Dreams can sometimes feel just like the real thing



Last night I had a dream about You
I't felt good to know that You still stood by my side
Even just for a second, in a dream...

Pocahontas

Min favorit Disney rullar på Tv:n. Musiken är fantastisk!


Onsdag:

Imorse skedde ett mirakel; jag kom upp ur (den varma & oemotståndliga) sängen 08.30 utan att någon ringde eller väckte mej! (förutom väckarklockan då) Är jag inte duktig så säg?! Startade morgonen med frukost och sedan en lång promenad innan ett stopp på Lidlför att köpa halstabbletter. Kan meddela att kassörskan tittade lustigt på mej då jag slängde upp fem påsar halstabbletter på bandet samtidigt som jag hostade och snörvlade! Givetvis har jag lyckats bli förkyld men än så länge inte så dålig att jag måste ligga hemma. Har redan pluggat iallafall två timmar och ska fortsätta resten av dagen. Förhoppningsvis blir jag klar idag men annars har jag även hela dagen imorn.

So far so good! (förutom förkylningen då!)

Dagens konstaterande:

Flickvännen skickar en youtubelänk på en kille som är hög på morfin.

Jag: fan, ska vi prova?
Flickvännen: Haha har redan provat!
Jag: ja me tror jag..

Det är alltså inte bara den sjuka humorn, det sexiga utseendet och våra Einstein-hjärnor vi har gemensamt, flickvännen och jag! 


I A D O R E S O M E O N E




Byebye fuckface!

Yes yes yes!
Äntligen vänder flytet.
MIN SKRIVKRAMP HAR SLÄPPT!
Tjoho!

Har pluggat sen tre nu (med små avbrott givetvis!)
Så nu tänkte jag belöna mej med 'Nyckeln till frihet' som jag pinsamt nog inte sett..
Men om tom Flickvännen säger att den är 'skit bra' då är det nog dags att se den!

Get busy living or get busy dying


Nu är jag skogstokig och rosenrasande!

HELVETES JÄVLA SKIT!!!
Varför just mej?
Vad har jag gjort för att förtjäna detta?
Hela min värld rasar samman!
Vad ska jag ta mej till nu?!


Mina absoluta favorit mjukisbrallor har fått inte bara ett..
utan två hål!
I muttan dessutom!
Inte så konstigt kanske med tanke på att dom använts nästan dagligen i säkert 7 år.
Men vad i hela fridens namn ska jag ta mej till nu?
Jag antar att jag får frysa om muttan.. För dessa brallor lämnar inte min kropp förrän hålen fläktar så mycket att det bildas istappar!




Dagens asgarv:

- När är Arbetsförmedlingen öppen?
- Mellan åtta och fyra.
- Men... är inte det bra dumt?
- Varför då?
- Jamen då jobbar ju alla!

Min morot

Ibland är jag smartare än Einstein och Newton tillsammans! Just nu ligger 'Flickan som lekte med elden' och väntar på mej på biblioteket. Det kliar i mej så mycket vill jag läsa om Lisbeths nypåkommna kärlek till Micke. MEN... Jag får varken hämta ut boken eller börja läsa innan jag har lämnat in min sista inlämningsuppgift! (som egentligen har deadline på torsdag kl 12:00) Och ni som känner mej vet hur det kliar i mej och då kan ni samtidigt räkna ut vad jag kommer göra de närmaste dygnen. Slå det om ni kan era maskuppätna gamla gubbar!

Tisdag:

Lyckades somna efter två inatt vilket inte var så lyckat då jag var uppe med tuppen 06:30 för att hinna med tåget till Karlstad. Sista 'föreläsningen' som bestod av en betygsatt diskussion är gjord och jag fick godkänt! Nu är det bara en sista inlämningsuppgift kvar och sen är jag färdig med kursen. Tjoho!

Jag är ingen människa som ger upp, hur svårt och obegripligt något än verkar vara. Att ge upp finns inte i min ordbok. Jag kan ge upp ett tag men tar alltid tag i det igen så fort jag finner inspiration och motivation. Och det har jag gjort nu!

Idag tar jag ta hjälp av mina barndomsvänner när jag ska plugga och givetvis finns det choklad i kylskåpet som väntar på mej!



This is me! evidently...

Såhär beskrev en polare mej; gullig, söt, knullbar, frän, högljudd, kort, storbystad & förbannat go.
- Jaa, what can I say? Allt är relativt!


Hittills...

... har jag läst en text som heter "Intersektionella perspektiv på etniska relationer" och nu sitter jag och funderar på om det var värt den timmen då jag inte fattar mer nu än när jag började läsa? Måste vetenskapliga texter skrivas obegripliga? Men texten är iallafall läst och nu ska jag börja brottas med "Intersektionalitet på svenska", förhoppningsvis lite lättare och mer begriplig. Men mina förhoppningar är ganska bortkastade! Jag ska också ha med en fråga till morgonens diskussion som ska handla om ämnet. Va sägs om: Är det möjligt att utrota intersektionalitet?

Ni som fattar något av det jag skriver kan ju säga till!

E - Type

Sitter och gör en ny playlist på Spotify med namnet 'Plugga', det ni.. Kom precis på att den inte kommer behövas speciellt länge till, men ändå. Det roliga är att den inte fylls med den nyaste musiken som man skulle kunna tro, utan istället Roxette, Ace of Base, The Rolling Stones och (hör och häpna) E-Type.

När jag var liten så lyssnade vi alltid på E-type jag och syrran både med morsan och Alf. Hade en period då jag skulle ställa upp i Småstjärnorna och då skulle jag antingen vara Mel C eller bruden som dansar så fräckt i E-type. Men det gick inte, sa syrran när jag var elva år, för då var jag tvungen att förstora tuttarna först! Nu när dom växt till sig kanske det går? Fast nu är jag väl för gammal för småstjärnorna. Attan!



i find sorrow ... beautyful, sometimes


Million dollar baby

Jag avslutar kvällen med att se en fantastisk film för att hjälpa tårarna på traven samtidigt som jag uppskattar min friska kropp och mitt liv mer..


Dagens asgarv:



Tack brorsan!

Obsession


Tonight:

Kvällen spenderas med en cider i ena handen och Signora Carita i andra!
__________________________________________________


_________________________________________________________


My friday

Vaknade med ett ryck klockan 09:00 då Christian ringde (som uppgjort) för att väcka mej. Jag varnade honom om att han inte skulle lägga på förrän det gått minst en halvtimme för annars skulle jag bara somna om igen. Vilket ledde till att han snackade på den första halvtimmen medan jag grymtade och mm:ade till svar och andra halvtimmen var det ombytta roller. Sen hoppade jag upp ur sängen pigg och alert och käkade frukost framför filmer Gamer. Kanske inte så smart då den var ganska äcklig eftersom kroppsdelar flög åt olika håll och filmen innehöll blod mer än någon annan vätska. Men men bra var den iallafall! Sen ringde flickvännen och var sur för att hon var tvungen att köpa en bok för 250 pix till miljöpolitiken. Det slutade med att vi snackade i 40 minuter. Vid 17:00 kände jag att jag var på gränsen till att dö av uttråkning så jag (hör och häpna!) gick ner till HK och tränade Pilates (Träningsvärk delux i mage och rygg imorn!). Sen köpte jag godis och nu är det snart dags att se kvällens film innan jag går en promenix med Carita.

So there you have it; my day!

"Learn to live with it"; it's harder then you think...





everything will be okay
in the end.

if it's not okay,
it's not the end.

(unknown)




Random pics!








Snabba cash

OKEJ
Kakorna är nästan slut
och tee't är uppdrucket, men..
Kolla in det här:


Det är nästan så ja pissar i byxorna vad spännande!
Jag vill se filmen, NU!
Två problem: 1) Tid 2) Pengar..
Men jag måste erkänna..
Jag kan inte få nog av Joel Kinnaman!
(tom efternamnet är sexigt!)
Jag tror det beror på hans bad eyes..
För den blicken måste kunna se igenom cementväggar på flera meter!
Eller...

Torsdag:

Jaa, vad händer med världen idag?
Människor dör
Natrukatastrofer härjar
Och jag har ångest över att jag fortfarande inte börjat plugga!
Vilket är mest katastrofalt?
Just nu, enligt mej, är det min plugging!
S O R R Y !

Men ska faktiskt försöka ta tag i det idag.
Kakorna blir kylda (Godare då!)
Tee't är snart klart
Och daton är igång.
Men om jag känner mej själv så ger jag upp ganska snart
.. och skjuter upp det till imorn!
Men attans den som ger sig!
Jag får iallafall dåligt samvete när jag skriver att jag ska plugga och sen inte gör det!
Om det är bra eller dåligt kan jag inte avgöra själv just nu...


I'm loosing my mind and goin' crazy instead!

I vissa lägen känner jag mej själv alldeles för väl..
Tror ni jag har pluggat sen sist jag skrev?
Tror ni jag sket i pluggandet för att kika på hunken i Johan Falk istället?
Jag kan avslöja att den senare är rätt!
Attans, bara inte Christian läser detta.
Går det att spärra En person tro?

Nej nu ska jag verkligen försöka.
Men då kommer mamma och säger att det är mat.
Sen är jag sugen på te.
Och då måste jag kolla Facebook.
Och när jag väl känner att okej nu då..
Jamen då är det dags att gå och träna.
Så varför inte ge upp nu på en gång,
ta min bestraffning från Christian och försöka börja imorn istället?!

Sounds like a plan!

Onsdag:

Nu mina vänner, efter en promenad med Emelie, ska jag faktiskt sätta mej och plugga (Fan magen kurrar måste nog käka nåt först!). Har blivit expert på att skjuta upp saker som jag inte vill göra vilket jag berättade för Christian igår. Han lovade att straffa mej om jag inte började idag och om jag känner den killen rätt vet jag vad det är för bestraffning så det är bäst att börja plugga! Han kan motivera han!

Men om jag känner mej själv rätt kommer jag att ta en paus för att se på nästa Johan Falk film i ordningen för att få mer av det goda. Tror jag drömde om hunken inatt... Obssesion? No no!


Wow

 Ståtrosa Delux!

Znaaaaaaark!

Ögonlocken känns tunga, huvudet trögt, gäspningar avlöser varandra och sängen känns väldigt lockande..
Men skulle jag byta om till pyjamas, stänga av datorn och lägga mej i sängen så inte fan skulle jag somna!
Tror jag..
Jag känner mej trött men eftersom jag gick upp 14:00 så känns dagen alldeles för kort.
Så istället för att chansa och bli rastlös (Gud förbjude!) så sätter jag på en Johan Falk film (Som btw är ett bra substitut när man kan både Wallander & Beck filmerna utantill) och sedan får vi se vad som händer..
Jag kan nästan svära på att jag kommer vara pigg som en mört!

(Förresten, varför säger man pigg som en mört? Skulle mörtar vara piggare än andra fiskar eller djur?)

What a nightmare

Okej nu är det bekräftat:
Jessica Eklund är numera nattmänniska!
Igår (idag) somnade jag 06:00 på morgonen och vaknade 14:00 på förmiddagen.
What the fuck?!
Jag har aldrig varit varken natt eller morgonmänniska men numera föredrar jag faktiskt natten.
Tror det har att göra med att jag fömodligen aldrig kommer kunna ha den här dygnsrytmen senare i mitt liv när jag har jobb och familj. Så jag får ta ut svängarna nu.
Jag har också märkt att om jag bara går över gränsen för hur trött jag kan bli och istället blir övertrött. Väntar jag lite till så är jag hur pigg som helst och kan vara uppe flera dagar!
Hm, vet inte om detta är bra eller dåligt..
Men va fan, allt är inte bra eller dåligt!

Lick my finger i'm cute!

USCH!
Flickvännen har verkligen gett mej märkliga matvanor efter helgen.
NU, är jag otroligt sugen på allt som innehåller socker!
Men eftersom det varken finns något hemma eller jag vill stödja hennes matvanor,
så käkar jag smultronyoughurt istället.
Socker som socker!

i wanna go hiking while rainin'

Idag har det inte blivit många barn gjorda kan jag lova!
Eftersom jag somnade efter 5 imorse så är det kanske inte så konstigt att jag fortfarande sov när flickvännen ringde 11:30. Hon tillät mej heller inte att somna om vilket gjorde att vi pratade i 40 minuter för att jag skulle piggna till någorlunda. Resten av dagen har spenderats framför datorn, med näsan i en bok, på HK, ute och nu framför datorn igen då ytterligare en film snart ska sättas på.

Den första filmen va Something New. Jag vet inte varför men Simon Baker gör så att hjärtat hoppar över ett slag med sin sexiga röst och charmiga leende.


Nu blir det The Last Kiss som flickvännen faktiskt sett och tyckte var bra, för en gångs skull! Sen sängen, förhoppningsvis...

Dagens fundering:

Hmm..
Vad gör jag uppe vid den här tiden på dygnet?
Sleepwalking?

Örebro baby!

Jahapp!
Då sitter man hemma igen i ett iskallt rum utan vare sig flickvän eller godisskål.
Vill reda tillbaka till våra sockerorgier i sängen mitt i natten och våra skratt som hördes in till grannarna.
Såhär kan det se:



 02.30
02.35


örebro baby!

Vinet väter strupen, kroppen och håret är nyduschat, det snurrar gott i skallen och snart är det dags att se vad Örebros uteliv har att bjuda på tillsammans med min absoluta favorittjej; Flickvännen! See you on the flipside my darlin's!

Örebro for the weekend baby!


H O P E H O P E H O P E H O P E



Hoppet är det sista som lämnar människan...

Jag lider av allvarlig beslutsångest!

Först ville jag åka som Au Pair till Usa - Kalifornien...
Sen ville jag plugga engelska i England...
Därefter var det plugga mer engelska fast i australien som gällde...
Och efter det ville jag helt plötsligt åka som volontärarbetare till Ghana - Afrika istället...
Men sen började istället jobba och flytta till Örebro locka mer...
Eller samma sak fast i Götet...

Men JUST NU är det flytt och jobb i Norge tillsammans med Emelie som lockar för att spara pengar till en work and travel resa i Australien till hösten.

The thing is, undrar hur länge det intresset håller för jag börjar bli skeptisk till mina egna drömmar då dom byts ut lika ofta som jag byter trosor. (Och det är ofta!)


Right now:

/ har jag magknip av för mycket godis
/ vill jag kyssas till mina läppar är nariga
/ vill jag inte sova ensam i mitt extremt kalla rum
/ sover nog min flickvän, eller iallafall långblinkar..
/ lyssnar jag på Donkeyboy - ambitions och önskar att min
egen förlorade ambition och inspiration åter gästade mitt sinne
/ vill jag gå i ide tills våren är här och jag kan börja leva igen efter min vintekoma..


Obsession


Donkeyboy - Ambitions

I can't tolerate
The feelings that I feel when I feel
But don't you know?
Some feelings never seem to let go


Dagens humor:

Köp - Hav - Stol - Tio
Utalas högt på engelska, innan ett asgarv bubblar upp ur magen!

Jag är världens mest
lättroade människa.
I  S W E A R !

L O V E L O V E L O V E

L                      Y O U         O             L     L  ife         
O                   A         M       F           U      O 
V                   R                   
E
                   E          Y         B        F       V alentine

is in the air         kind              eauty          E  nergy



Random pics!


L O V Ethe outfit and the hair!
 L O V E - the gorgeous boyfriend!

L O V E - the hapiness!

L O V E - the meaning!

L O V E - the love!

L O V E - her body!

L O V E - the dress!

L O V E - the message!


L
O
V
E


is in the air!



Dagens Look Alike:

 
Ellika Andersson?

Daria Werbowy?

Sleepingbeauty; good or bad?

Jag och min killkompis Niklas diskuterade det här med sömn förut då jag kom gäspandes till bilen och han frågade om jag inte sovit ett skvatt inatt. Jorå, svarade jag, hela 8 timmar! Och ändå är du trött? svarade han. What can I say, I love to sleep.

För mej finns det absolut ingen ångest i att sova bort hela dagarna. För om jag ska ranka livets njutningar så skulle det se ut så här, från toppen till botten:
Sex
Sova
Käka

Då svarade smart ass att om sexet är dåligt så kan man lika gärna sova. Och då var jag ju tvungen att hålla med även om det tog emot. Han är nämligen en person som tycker att man sover bort livet och att man borde kunna överleva utan sömn medan jag, som ni förstår, aldrig skulle vilja leva utan att få sova. Sömn är den ultimata njutningen (näst efter en orgasm!).

Slalom, slalom baby!






Här är bildbeviset på att jag faktiskt åkte slalom i lördags. Eller aa.. åkte och åkte. Men va fan, på bild SÅG jag iallafall skicklig ut! (Om man inte tittar alltför noga vill säga!)

I'm so fucked up sometimes!

En av mina egenskaper (som jag pinsamt nog är riktigt bra på!) är att skjuta upp saker som jag inte vill göra. Att jag städar (ordentligt menar jag nu och inte bara drar dammsugaren fram och till baka två gånger) händer extremt sällan och just nu är det pluggandet som ligger i farosonen. Jag har exakt två veckor på mej på torsda att skriva klart och lämna i min sista tenta. Istället för att plugga som en galning innan nyår så tog jag lov som varade i nästan två månader. Och nu när det inte är alltför mycket tid kvar så gör jag allt annat än pluggar. Jag ringer flickvännen, käkar, klämmer äckligheter i fejjan, ser på Vänner, dricker te, rensar datorn.. Ja listan kan göras lång och just nu skriver jag bara för att jag inte vill plugga. Det mest tragiska är att jag vet precis hur det slutar: Jag sitter i förskräckt panik dagarna innan med ständig ångest och önskar att jag började tidigare! Jaja, ska väl försöka plugga lite till nu innan jag ger upp för dagen och sätter mej och läser i väntan på att jag och morsan ska se på Timeline i min säng.

Mitt 2009: september, oktober, november & december.

SEPTEMBER
Den 2:e gick jag, Josefin & Paulina och käkade tacos och något annat smaskigt på The Roof efter en förmiddag i Karlstad med Josefin. Riktigt toppendag! (Början på min och B's udda men otroligt härliga vänskap!)



Den 4:e färgade jag håret brunrött och Rajjen's öppnade så det var bowling med Josefin och Carita som gällde.


Den 12:e hade jag den absolut tråkigaste och den mest värdelösa utekvällen på Tiki. Ingen kväll/ natt kan slå den mina damer & herrar! (Vilket är mitt positiva sätt att se på saken!)

Den 21:e gick jag och morsan och såg Flickan som lekte med elden.

Den 25:e såg jag Björn Rosenström för 2:a gången det året tillsammans med Josefin.
Haha, kvällen blev en härlig katastrof!

Den 26:e firades min födelsedag på Tiki tillsammans med Josefin, Emelie och Carita efter en brödfest hemma hos Signora Carita!



Den 27:e fyllde jag 19 fulla år och dagen spenderades tillsammans med min störtsköna Josefin!

OKTOBER
Helgen vecka 40 var det dags för marten här i Arvika och den 3:e spenderades först på förfest hos Lina tillsammans med enbart massa härliga brudar, därefter på en fest med enbart massa härliga grabbar tillsammans med Josefin & Emelie och tillslut befann vi oss på ett fullsmockat Tiki!




Helgen vecka 41 spenderades i Göteborg tillsammans med min härliga systersyster.


Den 16:e lämnade jag Sverige för att mellanlanda i Köpenhamn för att sedan slutlanda i Bryssel för att slutligen åka vidare till Gent. Kvällen spenderades på diverse krogar runtom i staden tillsammans med Alf & hans jobbpolare.


Den 17:e spenderades i Frankrikes huvudstad där jag besteg Eiffeltornet och hade träningsvärk i två dagar efteråt!



Den 19:e började vår tvåsiffrigt långa bilresa hem till Sverige. Jag kan inte ha varit roligit sällskap då jag sov, eller halvsov större delen av tiden eller käkade godis. Väl hemma i Sverige tog det ytterligare ett halvt dygn innan jag var tillbaka i Arvika. Men på ett halvt dygn kan det hända mycket! (Även om man är halvt medvetslös pga av sömnbrist!)

Den 22:e bytte jag rum med morsan & Micke och jag kan avslöja att det tog en månad innan jag dammsög. (Fråga mej inte varför!)

Den 26:e färgade jag håret igen och den här gången blev det mörkare brunt.


Den 29:e åkte jag hem med ett senare tåg från Karlstad än vanligt och det slutade med att jag hade en tågflört med en av Sveriges snyggaste män. Han var från Stockholm påväg till Oslo och han ville skjuta mammutar för att visa sig manlig samtidigt som han jobbade med tv och han hette Niklas.

Den 30:e åkte jag och Josefin till Örebro över dagen för att avsluta den med att se The Proposal som blivit en favoritfilm sen vårt lilla äventyr i Karlstad.

NOVEMBER
Den 6:e hade jag, Signora Carita och Lina vinkväll hos Carita då vi gjorde slut på två vinflaskor, tre ostar och flera förpackningar kex.

Den 7:e blev jag tappad i golvet av en väldigt full Zixten så signora Carita skrattade så hon fick ont magen! Jag kunde inte sova på min vänstra sida den natten eller flera nätter efter pga av ett stort saftigt blåmärke på skinkan..

Den 9:e skänkte jag 50 kronor till canserfonden!

Den 14:e firade vi systeryster med förfest hos Melina och en vild utekväll på Tiki där vi dansade med morsan och faster!

Den 17:e fyllde Josefin 19 fulla år. Bättre sent än aldrig!

Den 22:e var jag och Hall med på en fotoställning som arrangerades av bland annat Jens Sveder.


Den 23:e började min provvecka på Hälsokompaniet då jag och Josefin tillsammans var med på 7 pass på 7 dagar!

Den 28:e bjöd jag Josefin på New Moon som födelsedagspresent.

DECEMBER
Den 4:e stack jag, Melina och Josefin till ett kvällsbesök på Charlottenbergs köpcentrum.

Den 5:e drog jag, Melina och Josefin ut på en spontan utekväll som spenderades på Rajjen's. Det var också dagen då min absoluta favoritförskolelärare dog i bröstcanser efter många års kämpande!

Den 8:e hade jag en heldag tillsammans med Emelie i Karlstad då vi fixade julklappar, fikade och myste.


Den 9:e blev jag medlem på Hälsokompaniet i tre månader framöver.

Den 11:e var det dags för julbak tillsammans med Josefin och Melina som resulterade i två förstörda kastruller och bränd kola!


Den 12:e hade jag en toppenkväll med härliga människor!


Den 14:e fick jag och Josefin mens samtidigt, båda på morgonen till råga på allt!

Den 20: såg jag Public Enemies tillsammans med min favorit Dennis<3.

Den 21:e gick jag, Emelie och Josefin och såg Avatar. Snacka om att arslet var bortdomnat efter filmens slut. My God!

Julaftonen spenderades hemma tillsammans med familjen, Kalle Anka och Göta Kanal. Min idol är kanotmannen, ingen kan få mej att garva som han!

 På Juldagen var det dags för fest och det slutade med att jag somnade sju på morgonen!

Även den 26:e var det partyparty som gällde och den 27:e var jag redo att begå självmord!

Den 29:e åkte jag pulka tillsammans med Niklas på Ingestrand och dagen avslutades med skratt framför Bad Company.

Hade inga dirketa förhoppningar på Nyår i år men det slutade ganska lyckat iallafall. Kvällen började hemma hos Josefin med tacos och förkrök. Sedan promenerade vi hem till Dennis <3 för att på tolvslaget stå nere på torget och se fyrverkerier samtidigt som vi frös arslena av oss! That's the end of my year 2009!






Dagens hunk:

Wes Bentley - American Beauty


Just let me say...
Y
U
M
M
I
E
!


'My sassy girl'

Såg en  U N D E R B A R film med flickvännen igår. Känslan sitter kvar än!

Frank Crane

"En vän är en människa i vars sällskap man törs vara sig själv."


This is me right now!

Jag vill inte bli kär..
Varför då?
Jag orkar inte!

Mitt hjärta och min själ orkar inte ta mer smällar. Mitt hjärta vill inte blöda mer och min själ vill inte slitas sönder. Just nu, i detta ögonblick och denna sekund, vill jag inte utsätta mej själv för den smärta som kärlek automatiskt skapar. Jag måste även erkänna att jag är en nypa rädd. Rädd för att 'put myself out there' och kanske inte få något tillbaka. Så just nu är kärleken lagd på hyllan tills jag återigen är beredd att satsa allt och vinna jackpotten!


LOVE
IS
NOT
EASY!

I survived this to!

Jag överlevde dagens slalom (med nöd och näppe måste erkännas) med enbart ett ömmande knä och definitiv träningsvärk imorn. Jag ramlade under alla åk utom ett men ojskibojski så nedrans kul vi hade jag och flickvännen! Hon skrattade så hon fick ont i magen av min pensionärsstil och mina otroligt vackra vurpor. Jag skrattade dock lika mycket varje gång jag låg på backen istället för att stå på skidorna! Men jag ska snabbt upp i backen igen för detta ska jag lära mej innan jag dör!

Nu sitter jag hemma hos Signora Carita och kollar på när hon spelar Wii och faktsikt äger! Just nu gillar hon hål, precis som Tiger Woods. Haha kass I know! Kvällen kommer spenderas här och senare på Rajjens med ett bowlingklot i näven! See yah!

Irritation och nattmacka

Kände att magen skrek lite väl mycket på mej så det fick bli en ostmacka såhär efter tolvslaget. Nöden har ingen lag; som jag och flickvännen fick bevisat för oss i helgen! Irritationen ikväll beror på att jag skrivit om mitt 2009 under januari, februari, mars och april. Och när det är publicerat och jag ska publicera månaderna maj, juni, juli august istället så försvinner det. Tur att datorn är tung annars hade den fått sova i snön inatt!

Men jag kan sammanfatta mina första månader med att jag sov, åt, sket, och pluggade dagarna i ändå. Jag var sambo med en underbar kille och jag inledde året med en förtjylning som gjorde att jag kräktes så fort jag rörde på mej! Jag fick MVG på mitt projektarbete och jag hade ännu inte funnit min andra hälft. Jag fick en ny vän som då kom och besökte mej riktigt ofta men nu har minskat sina besök till mer och mer sällan. Hans namn var ångest. Jag övningskörde regelbundet och jag gjorde halkbanan och riskettan. Ganska snabbt sammanfattat faktiskt. Jag var inte speciellt lycklig men jag var heller inte olycklig utan livet flöt på på ren rutin. Tills sommaren kom och livet gjorde en totalvändning för min del!

Nej mina vänner nu ska den nyblivna nattugglan försöka sova för att slippa göra någon som hon inte gjort på mycket länge i sömnen. Okej, ha sex tänker ni nu, men nej då det är mycket värre ska ni veta. Jag ska följa med flickvännen och hennes familj till Rackstad för att stå högst upp i backen och skrika "Slalom baby slalom!". Kommer jag hem hel imorgon eftermiddag kommer jag att bli kristen och börja sjunga Halelulja! Godnatt!


Mitt 2009: maj, juni, juli & augusti.

MAJ
Den 1:a hade jag en mindre rolig 5 årsdag som jag av hela mitt hjärta aldrig vill glömma och som jag av hela mitt hjärta vill glömma!

Den 7:e åkte hela klassen pulka i skolan iklädda vinterkläder (var det någon som sa svettattacker?!) för att samla poäng till Klassikern samtidigt som tre killar i paralellklassen sprang runt nakna!


Den 8:e gick hela klassen runt i skolan i pyjamas, sjöng i matsalen och Joel och Heintz friade till en av mattanterna. Min pyjamas var ljusblå med får på!


Den 15: e gjorde Jessica halkbanan osäker genom att köra för fort, sladda som en galning och skratta tills hon fick ont i magen! Men skoj hade hon (och klarade den också för den delen!)!


JUNI
Den 3:e hade jag en fotosession med Jens, Melina och min baldejt Johan som blev riktigt lyckad!



Den 10:e klädde vi studentvagnen hos Nils Gunnar i duggregn.

Den 11:e tog jag studenten! Dagen började med champagnefrukost hos Melina tillsammans med Josefin (då det regnade ute) och fortsatte i skolan. Vi drack cider i klassrummet tills Nils Gunnar kom och sa att alkohol var strängeligen förbjuden. Då sa vi att den faktiskt var alkoholfri och fortsatte att dricka! När det väl var dags att springa ut och möta min underbara familj var jag inte bara full pga av alkohol utan av både adrenalin och glädje! Middagen hemma hos mej var ganska snabbt avklarad och sen blev det Olssons brygga men den var dock ganska snabbt avklarad den också!



Den 12:e var det dags för bal och uppgång tillsammans med tuppen. Off to först Nathalie för hår och sedan Jeanette för smink. Jag gick med min barndomsvän Johan och vi skrattade oss igenom hela paraden! Kvällen bestod av regn, dans, väta och snack utanför Select iklädd balkläder. Gissa om folk kollade på oss!



Den 13:e var det dags för ännu en utekväll på Olssons Brygga för att se Björn Rosenström.


Den 15:e var jag med Jeanette och blev sminkad med temat Look Alike. Vem tror ni jag var?


Den 19:e, på midsommar, käkade ett stort gäng middag hos Josefin. Och det var utan tvekan den bästa midsommarafton hitills med många glada miner!



Den 27:e åkte jag och Andreas ner till Götet för att hälsa på min släkt, mina barndomsvänner och en tripp till Liseberg. En morgon minns jag speciellt när jag vaknade till de ljuva tonerna "Bom Bom Bom Gotta Get That" 08:00 då Josefin och Melina var på väg ner till Lin/Lidköping. Idag skrattar jag åt det och det gjorde jag faktiskt då också! Den här låten är utan tvekan den låten som spelades hela sommaren och den kommer alltid att symbolisera sommaren 2009 då vi åkte bil, gick långa promenader på nätterna och helt enkelt levde livet till det ytterst!





Övrigt:
En varm sommardag åkte jag, Andreas, Tommy och en konstig brud ut till Tommys sommarstuga. Under hela bilresan förvånades jag över hur den här konstiga bruden kunde hålla låda på det sättet som hon gjorde. Men hade hon inte gjort det så hade jag förmodligen inte fattat tycke för henne på det sättet som jag gjorde. Den här lilla knasbollen till tjej är numera min flickvän som ligger mej allra varmast om hjärtat! <3 


JULI
Under datumen 2-3 & 4 var Arvika invarderad av festivalare och jag och Josefin var inte sämre vi. Träffades först hos Tommy och sedan satt vi på samma gräsfläck alla tre dagarna och drack, snackade, träffade folk och hade det otroligt fantastiskt! Lärda känna härliga människor. Ett av mina mest komiska påhitt var när jag bönade och bad en kille, som jag trodde var Josefins kompis, att han skulle köpa cigaretter åt mej då mitt legg var kvar hemma. Det visade sig att dom aldrig sett varandra förut och vi spenderade nästan hela festivalen ihop! Den låt som dunkades ur en stor, gul bil bredvid vår gräsfläck var denna and I can steel feel the beat!:

Den 8:e var det dags för ett besök på Räkbåten tillsammans med Melina, Jens, Tommy, Andreas och Josefin. Jag och Josefin åt tacos då räkor är lika motbjudande som fötter i våra ögon (och munnar!). Härlig kväll ute på sjön med underbara människor.

Den 11:e bar det av till Karlstad med Josefin där vi drack cider inne på McDonalds toa, var kissnödiga under filmen "The Proposal" och dansade fötterna av oss inne på Arena. Träffade en härlig norrman som hade ett partytrick som aldrig gick fel. Fattar fortfarande inte varför?! Blev hämtade kl 02:00 av en trött Andreas och Tommy. Om jag inte minns fel somnade jag i bilen hem?

Den 13:e började mina fyra långa veckor ute på Parkförvaltningen Vik. Träffade Paulina och jag och Josefin pratade i telefon minst 4 timmar per dag. Veckorna flög förbi och jag hade funnit min andra hälft for sure! <3

Den 16:e såg jag Harry Potter och halvblodprinsen tillsammans med morsan, Josefin och hennes morsa. Höll på att dö av värmeslag och fick syrebrist till en väldigt medioker film.

Den 17:e hade Josefin grillfest och det var första gången vi sov tillsammans. Konstigt nog sover vi utmärkt tillsammans även då jag både snarkar, pratar och leker torktumlare och Josefin vaknar av att man tappar en knappnål. På morgonen frågade Kirreson vad vi hade pratat om hela natten och Josefin svarade att det var jag, ensam, som pratat hela natten. Där ser man!

Övrigt:
Dessutom erbjöd vi Olssons brygga 3 besök under denna månad.Tre underbara besök då vi dansade fötterna av oss i den svala sommarbrisen och stapplade hem på ömma ben sent om nätterna.

Jag och Josefin började gå timlånga promenader om kvällarna och det var sällan jag var hemma innan 23:00. Vi pratade om livet. Våra synder och dygder och jag lärde känna en människa som på många sätt påminde om mej själv. Jag hade träffat min andra hälft!

Någon gång under sommaren började jag umgås mer och mer med signora Carita och vi har många vilda partynätter bakom oss. Hon är en frisk fläkt i livet och jag skulle inte vilja byta henne mot hela världen!


AUGUSTI
Den 2:e augusti tog mitt liv en ny vändning och det var slutet på något som pågått i 2 år & 8 månader. Jag förlorade en otroligt kär och vacker vän och hans familj! Men samtidigt växte jag mej starkare som människa. That won't kill you can only make you stronger!

Den 6:e åkte jag ut med Christophers och Philips båt tillsammans med Kimo. Eftermiddagen spenderades med bad, vitt vin och mängder av skratt och glädje. Jag som inte varit ute på sjön på säkert 8 år ville ha flytväst men det ända dom kunde erbjuda var en som tillhörde deras hund. Dom skojade om att dom kunde hänga mej bredvidbåten och sen kunde jag hänga där! "Haha" sa jag och puttade Christopher i vattnet!

Den 7:e gjorde jag min sista jobbdag för sommaren 2009 och det var med vemod jag lämnade dessa härliga människor! Paulina och Börtan kan få en lyckstople att skratta! Och jag kommer aldrig glömma när Nathalie introducerade mej för "Stampa med Leroy". Cykelpumpen är min absoluta favorit och den används numera flitigt på dansgolvet!
 

Den 11:e lämnade jag och Josefin Arvika för Götet och det var även samma dag som mina kära vänner Leif och Robin var med om segelolycka under natten. Dom klarade sig helskinnade men olyckan skakade mej otroligt och jag hade fått ny respekt för att livet alldeles för enkelt kan tas ifrån mej!
Vi åkte tillbaka alldeles i tid för en stor helg i Arvika:

Nämligen hamnfestivalen som pågick under den 14:e och 15:e. Hela helgen spenderades med Josefin och den var intensiv, härlig och alldeles underbar. Det var också början på något nytt!

Den 22:e flyttade min kära syster till Götet för att avsluta sin gymnasietid där. Jag har saknat henne varenda dag!


Den 25:e började jag plugga Genusvetenskap på Karlstads universitet och jag lärde känna Carolina Falk. Samma dag träffade jag min älskade Marie som jag inte träffat på nästan ett år. Lyckan var obeskrivlig!


Den 29:e upplevde jag en fantastiskt rolig kväll på Olssons brygga som jag inte tänker beskriva med ord. Men den var fantastiskt spännande och givade och dagen därpå var lyckan obeskrivlig då någon jag helt och hållet tappat respekten för lämnade landet för en tid framöver!

Övrigt
Någon gång under augustimånad träffade jag min väldigt kära vän Emelie. Det var ett meetcute då vi träffades första gången på en busshållplats i Karlstad när vi båda två skulle till universitetet. Jag frågade henne om bussarna och sen pratade vi hela vägen till Universitetet. Envis som hon är så tog hon kontakt nästa gång också och vi insåg att vi har väldigt mycket gemensamt. Idag är hon en av mina allra bästa vänner och det är bara hon som kan le sitt underbara leende och smälta mitt hjärta totalt!


1 januari 2010

Dagen på det första året började mycket bra då jag väckt två av mina bästa vänner, diskat, duschat och kollat på Vänner. Nu ska jag snart dra mej bort till Flickvännen för att hämta alla mina saker som blev kvar där igår. Sen ska jag vidare till Dennis <3 och hjälpa honom att städa efter brakfesten igår. Kvällen kommer att spenderas tillsammans med Flickvännen, godis och en bra film. Mycket bra början på nya året!

RSS 2.0