Hello

I'm back in town folks!

Göteborg, Here I come!

Idag sticker jag och Babe till den stora staden för att göra den osöker! Fick äntligen tillbaka bilen som varit på reparation så nu sticker vi. Vi ska bland annat gå på Liseberg, åka över till Danmark, träffa kusiner och barndomsvänner till mej. Kommer att bli en toppen tur som alla våra turer tillsammans :)

Imorn kl. 12.00 kör bilen ut från gården påväg neråt i landet. Vi ska ta det ganska lugnt på vägen och inte stressa. Sen ska vi åka direkt till farmor & farfar där vi ska bo under vistelsen. Gissar på att farsgubben kommer dit också. Imorgon ska vi förhoppningsvis träffa mina barndomsvänner Patrik & Robin och deras fantastiska föräldrar!

Ha det bra i den lilla hålan som vi lever i och jag vet att ni kommer att sakna mej, eller hur Josefin & Melina?! :D Ciao!

Hahaha

Igår när vi stog på perrongen och väntade på Melina så la Babe av en redig brakare. Två minuter senare la en gubbe som stod 5 meter bort av en brakare han också. Försökte han få kontakt tro? :D

Tren

Blev mer bad igår natt, men då med Bikini. Från att ha varit tre personer i tisdas var vi igår nio stycken. Ryktet sprider sig! Tänk hur många vi kommer bli inatt :)

Idag ska jag Tommy, Josefin & Babe åka till Tren och steka hela dan. Ska bli riktigt nice :)
Ha en toppen dag i solen allihop!

Scrapbook

För ett par år sen fick jag prova på Scrapbooking hos en tjej som håller på med sånt. Jag fastnade direkt. Hade jag haft pengar hade jag köpt upp ett helt förråd av material och suttit hela dagarna. Nu när jag tog studenten ville jag gör något fint med mina bilder som togs. Detta blev resultatet:



Den här gjorde jag för ett par år sen:



Så finns det inget att göra så är det bara att köpa på sig en massa material och låta ideerna flöda. Jag känner mig alltid så kreativ! :D

Ingebeach

Skönt att spendera tre timmar på Ingestrand i bikini. Nu har jag iallafall blivit lite brunare :) Nu kommer Babe snart och sen ska jag nog träffa Linda. Kanske nakenbad ikväll också? :)
Ciao!

Nakendopp på Ingestrand!

Vid tolv inatt fick jag ett SMS av Melina att hon ville träffas. Gäspande sprang jag ut till bilen för att hämta Josefin. Påväg dit säger Melina: Jag ska åka och bada, ska du med? Hell yeah!
Så vi åkte iväg till Ingestrand, slängde av oss kläderna och halvsprang ner i vattnet. Kom till magen och sen var det stopp. Men efter ett - två - tre så var vi ner och jag tror hela stan hörde oss skrika. Haha. Detta va sommaraens höjdpunkt!

Idag ska jag, Melina, Josefin & två tjejer ut till Ingestrand och pressa. Funderar på att kika förbi Kanotcentet och se hur dom har det. Ha en toppen dag i solen! So long!


Värmskog



Jag, Josefin, Kristin, Babe, Tommy, Markus & Kenny åkte ut till Tommys sommarstuga i Värmskog. Vi grillade och sen gick vi ner till badplatsen och spelade Twister och kort - Neger & President. Hade en super kväll!






Backyard Babies!



Förfest hemma hos Tommy



Melina, Josefin, Tommy & Kristin



Melina & Josefin



Sedan stack vi ner till Bryggan för att se Backyard Babies. Fick en skymt av Dregen, som för övrigt inte alls är snygg enligt min mening, men sedan blev det inget mer. Gillar inte det bandet. Var hemma tidigt då jag fick ont i magen och fick gå i fosterställning hem. Men kvällen var ändå rätt okej!
Ciao!

Midsommar!



Åkte till Josefina och åt middag & kladdkaka till efterrätt. Melina & Jens.



Tommy
hittade en grå liten krabat.



Babe & Josefine.



Robban the Gangster :)



Middag



Melina & hennes oranga lille krabat.



Vi hoppade studsmatta; där vi fick många skratt som förlängde våra liv!




Senare stack vi hem till Caroline och hade det mysigt hos henne. Sen gick vi hem. En toppen midsommar!

Backyard Babies

Mot alla odds trostar jag väder och förkylning för att gå ner på Bryggan ikväll. Ingen lust att sitta och glo hemma, vilket gör att jag blir minst 180 kronor fattigare och onda fötter rikare. Men what the fuck, det är sommar och jag är ung; jag behöver varken pengar eller fötter! So Long!

Typiskt!

Idag är det midsommar och jag har givetvis dragit på mej en bamseförkylning. Näsan rinner i ett. Men då kan jag spetsa någons cider ikväll! :D
Ciao!

Min Student 2009!

Torsdag:


Var uppe med tuppen redan kl 06.30 för att hinna göra mig iordning.


08.00 var jag hemma hos Melina tillsammans med Josefine på champagnefrukost. Har aldrig druckit alkohol så tidigt på morgonen förut!


I skolan var det både första och sista gången som jag drack cider i klassrummen. Vi åt middag i skolmatsalen och såg på lärarnas spex. Vi tog kort och flamsade omkring ända tills vi skulle springa ut.


Kl 17.00 sprang vi alla ut ur skolan och sjöng studentsången. Sedan letade jag upp min härliga familj som hängde blommor runt halsen på mig. Det lyckoruset jag kände när jag såg min mammas leende när jag kom är obeskrivligt! Efter mängder av kramar och blommor så åkte vi vagn och sjöng runt i stan och sedan bar det av hemmåt.


Hemma åt vi mammas underbara mat och umgicks. När kl var runt 10.00 stack jag ner till Bryggan men blev inte långvarig då det var så nedrans tråkigt! Så gick hem och sussade sött!

Min Student 2009!

Fredag:
Idag var det dags för den stora balen. Var uppe med tuppen redan kl. 08.00 för att vara redo att åka till Nathalie kl.10.00 för att göra min balfrisyr.



Den här bilden tog Jeanette som dessutom fixade mitt vackra smink. Blev otroligt nöjd plus att det dessutom inte blev förstört av regnet utan satt som sten hela kvällen!
Jag är otroligt nöjd med mitt val av balklänning. Den vackra skapelsen är köpt i Norge men tillverkad i USA. Åh, vad den är vacker!



Min balkavaljer var min fd klasskompis Johan som jag känt sen jag var sex. Vi hade otroligt roligt där vi gick och skrattade och log, trots det trista vädret. Jag frös som bara den medan Johan fick vara varm och skön.


Maten bestod av en kycklingsallad till förrätt, fläskfilet, potatis och äpple kompott med rödvinssås till varmrätt & chokladkaka med hallonsorbe till efterrätt. Till maten serverades vin som jag drack för två då min klasskompis inte gillar vin. Glad i hågen var jag när vi senare gick ner till Bryggan för att återigen trotsa regnet. Men trots att alla gick och trampade på min vackra klänning så höll den sig hela kvällen. Ett av mina bästa köp!

Min Student 2009!

Lördag:

 Caroline, Björn & Jag
Var på förfest hos Emelie med Melina & Caroline och sen drog vi ner till Bryggan. Kvällen till ära var det Björn Rosenström som spelade. Konserten var superbra! Efteråt fick jag & Caroline kort och autograf :)

 Babe & Björn

Min & Carolines autograf

Lördagen var helt klart den bästa kvällen på hela studenten. Dansade, sjöng med min icke existerande röst och skrattade natten lång!

Faaan

Precis skrivit ett inlägg om hela studenten som nu försvann, därav den konstiga bilden! Gaaah!

Min Student 2009!

Torsdag:


Var uppe med tuppen redan kl 06

Hörde jag ordet fest?

Idag är det Björn Rosenström på Bryggan som gäller. Kommer inte hem innan fötterna är svullna,
sminket kletigt, svetten rinner och rösten är sprucken. Don't wait up! :P

Jippi!

För jag har tagit studenten
för jag har tagit studenten
för jag har tagit studenteeeen
fy fan vad jag är bra!!

Alter Ego

Såg på Criminal Minds igår. Avsnittet handlade om en kille vars mamma dog när han var fem år pga av misshandel. När modern hade dött klädde hans styvfar honom i klänningar och slog och våldtog honom in på tonåren. För att klara av den här fysiska och psykiska misshandeln utvecklade pojken ett alter ego (en ytterligare personlighet i samma kropp) - Amanda. Amanda var starkare än Adam, som pojken hette, och hon tog över under styvfaderns övergrepp. När ett alter ego tar över kroppen förändras allt. En person kan normalt vara jätte nervös ha dåligt självförtroende och fladdrande blick, men när personens alter ego träder in kan han bli raka motsatsen.

Avsnittet gick iallafall ut på att Adams alter ego Amande mördade alfahannar som hade vårlov. När Adam sedan förhördes mindes han ingenting, vilket är grejen. Adam kan vara borta medan Amanda får härja fritt i allt från timmar till dagar upp till en hel vecka. Då minnet är helt borta.

Det här är inte påhittat. En del forskare tror att den här sortens alter ego existerar medan andra inte gör det. Jag tror inte att det är påhittat. Jag tror att det är själens försvarsmekanism för att försöka överleva. Det är förbannat härfigt vad vår hjärna klarar av, inte sant!


DubbelTrubbel

Nu när jag är student känner jag en press. Pressen går ut på att jag ska vara full varenda dag, vakna och må dåligt men ta en återställare för att må bra igen och kunna köra på som aldrig förr. Det här är inte jag! Jag hatar att vara full. Att vara salongsberusad, som det så fint heter, är alldeles okej. Men inte mer.

Idag är det fest i strandparken för alla studenter. Ska jag dit? Hon som känner så stor press? Nej! Idag ska jag rösta, käka hemmagjord pizza och massa glass, godis och chips. Jag ska inte se åt en vinflaska eller ölburk! Men man är ju bara en student en gång i livet, så det blir nog en flaska eller två till veckan. Men den här veckan är det stopp då det både blev freda och lörda. Men pessimisten ska hålla humöret uppe, jag lovar! (Håller fingrarna i kors bakom ryggen)

Ciao!

Haha

Hahaha, idag är det tydligen Sveriges nationaldag. Jag är bruden med minst koll i hela Sverige :D

Babe tycker att vi har slående likheter!



Babe: Kan du flytta på dej, jag får inget ljus så jag kan läsa?
Jag: Nej jag satt härförst.
Babe: Jo, kom igen nu!
Jag: Men skärp dej, jag orkar inte!
Babe: Din Jabba the Hut!

Nu vet vi vem som inte får sig nåt inatt :D
(Nu blev han grinig) :)

Victoria's secret

 Så underbara vingar!

 Den här skapelsen är min absoluta favorit!

 I have my own butterflies.

 Gladiator inspirerade underkläder.

Ack, så vackert!

Älskar Victoria's Secrets modevisningar. Såg förra årets show två gånger!
Oade och åade under hela visningen. Äger själv ett par underbart rosa spetstrosor!

Onsdag 3/5 09

Vid 11 idag åkte jag och Melina ut till Bålgårn för att rida. Har velat rida nu i flera år och idag var äntligen dagen! Fick rida en brun hingst vid namn Delicat. Mycket stilig. Red runt i Bålgårn och in i skogen. Galloperade en bra bit och var nära att flyga av, men klarade mig :)

Vid fyra var jag färdig ducshad och irodning fixat för att bli upphämtad av Johan. Var vid Kyrkeby och blev fotad i balkläderna. Blev riktigt bra bilder till slut och jag fick mej många härliga skratt. Längtar tills studenten!

Efter fotosessionen kom Babe och hämtade mej för att åka vidare till hans pappa där det firades en nybliven 18 åring. Åt massa smörgåstårta och som var vegetarisk och vegansk chokladkaka. Mycket godare än vanliga!

Hola!


Årsdag

Idag firar jag och Babe 2 år och 6 månader. Vem kunde ana det för 2 år sen?

Åh, va jag längtar!

Såg precis trailern till efterföljaren till Twilight - New Moon!! Gah, vad jag längtar!
Beställde böckerna för en vecka sen, 1 & 2. Kan inte beskriva känslan av att öppna en ny bok, sjunka ner i sängen, tända sänglampan och sniffa på en kopp te. Att få mer harmoni går inte!

It's a Hallelulja Moment!

Idag gjorde jag mitt sista prov - Filosofi. Schyst att ge oss ett prov som täcker hela kursen som
hållt på ett halvår. Lämnade in provet med en känsla av att det gick åt skogen. Men icke sa nicke, jag fick faktiskt G!

Otroligt skön känsla. Ett helvete som varat i fyra veckor, som innehållt minst 30 olika grejer - inlämningar, prov, redovisningar. Det helvetet tog slut idag, nu ska jag bara sola och bli brun inför studenten! :D

RSS 2.0