This is dedicated to the woman I love <3



Without taking any wows she stood by my side for better and for worse.
She made me smile when I cried. She held my hand when I felt lonely.
She stroke the tears from my cheak and told me that everthing would be fine.
She met me at a very strange time in my life, but she stayed. And for that I truly love her!


Everything happens for a reason!

På tåget till Örebo där vi träffade två killar från Arvika

Jag: Vart är ni påväg?
Kille nr 1: Stockholm.
Jag: Jaha, vad ska ni göra där då?
Kille nr 2: Vi ska på konsert.
Jag: Va kul, vilka ska ni se?
Kille nr 1: Rise against!
Flickvännen: Jag döör!

Killarna tittar lite skumt på henne..

Jag (efter att ha sett flickvännen min): Haha, ni känner inte Josefin som jag gör men det här är som att låta en diabetiker gå in i en godisaffär! Hon älskar Rise Against på ett sätt som inte är mänslikgt.
Killarna: Vi ska tänka på dej under konserten då. Samtididgt som de tittade menande på henne.

Flickvännen dog just då på sätet av avundsjuka samtidigt som jag skrattade lungorna ur mej!

Dagens skratt:

Vanheden (Jessica): "Men Harry (läs: Josefin), är du full nu igen?"
Harry (Josefin): "Det måste vara ölen!"

Jimmy (Josefins pappa): "Jag känner igen en knarkare när jag ser en!"

Susanne (Josefins mamma): "När du flyttar till Örebro får du inte bo i Vivalla, där bor bara somalier".
Josefin: "Äsch jag säger bara till samurajerna: Whop me henderna!"

She's the pink spot on the dark sky

Fredagen denna veckan kommer att spenderas i Örebro tillsammans med flickvännen. Will they love us like you guys do here?!


Suck on that!

Sitter och spelar "When love takes over" med David Guetta feat. Kelly Rowland. Då kommer morsan in och utbrister: "Den låten är verkligen super bra!" Av detta kan jag konstatera två saker:
1) Morsan är faktiskt mer med i verkligeheten än vad jag trodde.
2) Min musiksmak kan omöljigt vara så urusel som flickvännen påstår om tom morsan (som vanligtvis lyssnar på soul) gillar den!

flirt at the train




Today I met the most gorgeous man at the train.
He made me laugh. He made me smile. He made my day!

Ojsikibojski!

Dagens To Do var följande:
- Plugga
- Köpa bläckpatroner
- Beställa böcker
- Skriva ut schema + litteraturlista


Eftersom jag inte fick tummen ur arslet och köpt bläckpatroner har jag heller inte skrivit ut schemat eller litteraturlistan. Att beställa böcker glömde jag bort och då kan man ju fråga sej: fick Jessica tummen ur arslet eller gjömde hon bort att plugga också? Och på det kan jag svara med ett rungande sjungande: NEJ! Jag har pluggat iprincip nonstop mellan 11:00 och 18:00 idag. Det förtjänar en applåd kan jag lova. Tyvärr är jag för sliten för att applådera själv. Jag är nu färdig med en uppgift av fyra men det sorgliga är dock att jag på 7 timmar skrivit en sida!

Nu ska jag snart unna mej en behövlig promenad med flickvännen som förhoppningsvis kan få mej glad och energisk igen! 22:00 ska jag och morsan förlora oss i vampyrernas värld och fantisera om Bill Compton. Ciao!

I'll smile at you if you bring me some te.



Svar på funderingen om pepparkakor:

"- Det är riktigt att pepparkakan inte smakar peppar men begreppet, beskrivningen peppar betyder i ordet pepparkaka inte just peppar utan kryddor i största allmänhet, det vill säga ordet pepparkaka borde i stället heta kryddkaka eller kanske ännu bättre julkryddkaka för i pepparkakan ingår kryddorna ingefära, kanel och nejlikor. Pepparkakan har tyskt medeltida ursprung. De bakades från början i Nürnberg i Bayern och än idag är där ett stort pepparkaksområde. Pepparkakan blev första gången känd i Sverige i Vadstena kloster i mitten av 1400-talet. Den såldes på marknader i vårt land på 1500-talet och på 1700-talet var den ett vanligt inslag i julförberedelserna. Kajsa Warg har recept på den i sin kokbok och så småningom bakades den både hemma och i bagerierna till julen. Idag säljs den året runt men den största försäljningen är naturligtvis inför julen."

Källa: http://brafraga.blogspot.com/2008/12/varfr-heter-det-pepparkakor-nr-det-inte.html

Förmiddagens fundering:

Pepparkakor innehåller: vetemjöl, socker, vegetabiliskt margarin, sirap, bakpulver, neljikor, kanel och ingefära. Jag hittar inte ett spår av peppar på innehållsförteckningen. Förstår ni vart jag vill komma? Varför döpa kakorna till pepparkakor när dom inte ens innehåller ett dyft peppar?! (Misstänker att det har något historiskt syfte..)

Make up your mind..



When I'm moving toward you; you run from me.
And when I'm moving away from you; you run after me.
What's up with that?


My fucked up morning!

Vaknade utvilad i en varm och skön säng. Gick upp för att göra frukost och samtidigt som tevattnet kokade och brödet rostade gick jag ut för att hämta tidningen. Dock var brevlådan tom. "Visst är det väl onsdag idag" tänkte jag och gick in. Fick plötsligt panik. "Fan, fan, fan det måste väl vara onsdag idag. Jag var ju på universitetet igår, det kan inte vara torsdag idag!" Kollar mobilen: Tors 29 Okt. "Helvetets jävla skit! Jag som skulle träffa Michaela på Universitetet kl 10:00 nu hinner jag inte med 08:00 bussen!" Micke kom in genom dörren. Jag frågade vilken dag det var med panik i rösten. Onsdag svarade han trött. Har du tidiningen då? Ja, här är den. Äntligen insåg hjärnan att det är onsdag och jag kunde lugna ner mej. Det här med förvirring och disorientering är inte min grej, iallafall inte 08:00 på morgonen!

Thanks and goodnight!

This is me right now, just like a Goddamn trainwrack. My body hurts together with my soul and I would like to lay down in my warm bed and stay there for days. But.. it's a new fucking day tomorrow and Godforbidd that I would miss it. So with this simpel text I just wanted to say: Goodnight!


There's no place like home!

Hör det välbekanta klicket när låset ger vika och dörren går att öppna. Kliver in i hallen och ställer ner väskan på den blå pinnsoffan. Hänger upp skinnjackan på en galge, drar av mej halsduken och placerar den på en av de överbelamrade krokarna. Sista stoppet i hallen är skinnstövlarna som jag drar av med våld för att de ska lossna från foten och ställer dem mot väggen. Tar upp väskan, går igenom hallen, in på rummet och stänger dörren. Klär snabbt av mej de tunga och tajta kläderna som fjättrar min kropp. Går omkring i bara underkläderna samtidigt som jag packar upp väskan. Känner friden sprida sig i kroppen och mitt sinne. Ett ögonblick då jag inte känner mej tyngd av varken kläder eller känslor, utan istället lätt som en fjäder och trygg. Ögonblicket tar slut och jag slänger på mej mina mest slitna mjukisbyxor och ett gammalt linne. Friden är slut och tyngden tillbaka. Men tryggheten av att vara hemma består...

Who says that I'm not a superstar?!

Nu: Göra mej (mycket) fräschare.
Sen: Övningsköra till Karlstad. (se upp på vägarna!)
Senare: Byta hårfärg hos Nathalie. (och bli ännu smartare, hrm..)

You and I look like we came out from a fucking fairytale darling! <3


Min stora kärlek, Mitt hjärta, Min skatt, Min bästa vän, Min ängel, Min flickvänn <3


what's the story morning glory?


"You can always get what you want"

Detta är vad flickvännen alltid sagt till mej och nu i helgen fick jag det bekräftat. Jag ville ha något och med lite vilja och engagemang så fick jag det! Jag är glad att jag fick det bekräftat och nu är det dags att satsa på större saker!

A rain of pictures from Belgium, France, Germany, Netherlands and Denmark.





















Söndagstanke:

Varför är det tradition att män ska gå ner på ett knä när dom friar?
Vad har det för betydelse? Är det någon som vet?

Tonights night was a fucking great night!

- Började kvällen tillsammans med flickvännen hemma hos mej. Vi såg på Parlamentet och drack öl & cider.
- Blev upphämtade av Melina och drog hem till henne en sväng där vi lyssnade på musik och snackade. Blev en tur i bil innan vi drog till Tiki.
- Inne på Tiki dansade vi, umgicks, pratade med härliga människor, blev bjudna på öl, cider & rödtjut och kvällen kändes enbart otroligt underbar!
- Jag och flickvännen ser tydligen så unga ut att vi fick visa legetimation två gånger: en gång påväg in till Tiki och en gång till när vi varit ute och luftat oss!
- Efter Tiki följde vi med två kompisar en sväng på stan. Satt utanför Timmys tills vi nästan frös ballarna av oss och sedan gick vi hem till ena kompisen på efterfest. Somnade nästan i fotändan av sängen och började den långa promenaden hem runt 5. När jag kom hem stupade jag isäng med smink, oborstade tänder och törstig. Men ack vilken fantastisk kväll! 

Några härliga citat som jag snott från Flickvännen:

"Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken"
 - Joan Rivers

"Det är inget fel med att skjuta så länge rätt människor blir skjutna"
 - Clint Eastwood

"Sprängämnen kan ligga bakom explosionen"
 - Expressen

"Jag gillar de flesta platser jag varit på, men jag har aldrig riktigt velat åka till Japan, helt enkelt för att jag inte tycker om att äta fisk, och jag vet att det är väldigt populärt där i Afrika"
 - Britney Spears

"I samband med att jag förstod att å herregud jag är gravid, då tittade jag över det röda partiets program och såg att de vill lagstifta om delad föräldraledighet. Det vill jag inte vara med om. Här har jag gått och burit, stonkat och svullnat och sen ska jag föda detta barn under en stor svår smärta och så ska HAN va ledig?"
 - Parlamentet

Lägesstatus:

Flickvännen har hjälpt mej med en ny header, tackartackar! Vi har också sett på Parlamentet i två timmar och smällt i oss varsin Ben & Jerry. Half Baked för min del och strawberry Cheesecake för flickvännen.

Flickvännen berättade en incident som utspelat sig på Ikea som gjorde att jag höll på att pissa på mej!

En fyraårig tjej står med sin pappa i kön inne på Ikea. Då frågar flickan:
- Pappa kan vi bada sen när vi kommer hem? Då svarar pappan:
- Visst kan vi det! Då frågar flickan:
- Kan du stoppa upp snoppen i rumpan som du brukar då?
Varpå alla i närheten stannar upp i det de gör och kollar på pappan som ursäktande får föklara för alla att han brukar stoppa bak snoppen mellan benen för att likna en tjej!

Det var länge sen jag skrattade så jag fick ont i magen!

Tonight:

Snart kommer flickvännen och då blir det myskväll på hög nivå. Ben & Jerry ska inhandlas tillsammans med värmeljus och Cola Light. Sen ska vi inviga mitt nya rum där vi ska se Parlamentet och mysa till det ordentligt! Men imorgon smäller det och hästarna springer lösa!

Now I have to move my fat ass and do some good!

Mitt nya rum doftar björnbär & vanilj, tekoppen ryker och smakar Indien, dammugaren är numera mos och befinner sig i magen och datorn ger ifrån sig behagliga ljud iform av Cyndi Lauper, Rolling Stones, Bette Midler & Tracy Chapman. Tvätten är nerplockad och huvudet tömt på onda spöken & tankar. Nu ska jag försöka sätta mej i lugn & ro och skriva om socialistisk radikalfeminism. Få se hur lång tid det tar innan mina huvudspöken kommer med kedjor och återigen gör sig påminda. Då tar jag en paus (skulle vilja ha en spikmatta), drar några djupa andetag, lagar en ny kopp te från Indien och försöker pånytt!


Insideout & upsidedown

Igår fick jag ett sms från morsan: "Jag har en plan, kan du tänka dej att ta vårt rum?"
Sagt och gjort: igår flyttade jag ner till morsans och Mickes gamla rum. De tog Miriams som snällt fick flytta ut till mitt gamla. För första gången i mitt liv har jag ett eget rum med dörr, ett eget rum som ingen kan gå igenom och där ingen kan klaga på att det ligger damtussar i hörnen. Jag kan för första gången möblera om för det finns olika alternativ och jag kan se ut genom ett fönster. It's a hallelulja moment! Men.. om min och flickvännens nya plan går i stöpet så kommer jag inte att bo kvar här på nedervåningen på fallängsvägen mycket länge till. Men känslan folket, känslan kommer att vara en lång tid!


Make room for your darkest feelings in your deepest pockets!

Jag kom, jag såg, jag åkte! Vill redan lämna Sverige igen i brist på utveckling i detta land.. Men nu längtar min kropp, mitt sinne och mitt hjärta till lördan då jag ska få chansen att glömma mina inre hämningar och få vara fri ett par timmar! Min kropp ska få dansa och mitt sinne och själ ska få näring i form av glada, lyckliga människor.


På universitetet denna torsdag fick denna bilden mej att gråta av skratt!


See you on the flipside!

Håret är på tork, ansiktsmasken har stelnat, kläderna ligger vikta på sängen och fjärilarna i magen flyger som aldrig förr. Snart stänger jag av datorn för att fixa det sista innan imorn. Önska jag kunde packa ner flickvännen i nessisären, kommer sakna henne enormt <3

Godnatt Arvika!


Samtal med flickvännen:

Jag: Jag måste lägga på nu, min mobil ger ifrån sig så jävla mycket strålning!
Flckvännen: Jaha så det är därför du strålar?! :D


Dagens visdom:

Det är svårt att vara kvinna
man ska tänka som en man
uppföra sig som en dam
se ut som en ung flicka
och arbeta som en häst.


A funny memory!

När jag och Andreas skulle åka till Gran Canaria för två år sen gjorde jag misstaget att ha en pytteliten nagelsax i nessisären i mitt handbagage. Den tog givetvis vakten på Karlstads flygplats och slängde! Så när jag kom tillbaka till Sverige fick jag köpa en ny för 60 pics. Den här gången har jag redan nu lagt ut nagelsaxen ut nessisären, kan ju inte göra samma misstag två gånger!

Ren och skär panik börjar yttra sig i min lilla kropp!

Jag hatar, hatar, hatar att packa! Först hade jag en lite väsnka (ska ju bara vara börta 4 nätter) men insåg att den inte räckte. Så nu har jag lånat en baouta väska av morfar så jag får plats med hela garderoben om jag vill. Men det är ju bara onödigt, eller? Kan man anställa någon som packar åt en? Någon som känner sig manad?

Intresseklubben noterar!

En påminnelse till mej själv: Cancer stavas cancer med "C" och inte canser med "S"!
Detta får väl ändå räknas till dagens lärdom. Det och att jag inte ska trampa på morsans nymålade hyllor. Då får man vita färgfläckar på strumporna (och en arg morsa!)!

SMS från flickvännen:

"Det känns lite äckligt och obekvämt när två, minst 50+, går in på toan tillsammans :P"

Haha, jag och flickvännen kommer att trivas som korven i brödet i Örebro!

Oktober(canser)månad

Oktober är lika med (i Sverige) förknippat med canser, eller snarare bröstcanser. Överallt; i tidningar, reklam och till och med på flingpaketen ser man dom små, rosa söta rosetterna. Och varje gång jag ser en sådan rosa rosett tänker jag att jag kanske borde skänka en slant (vilket blir ganska många gånger i veckan). Samtidigt tänker jag att det gör jag nästa vecka. Helt plötsligt övergår oktober månad till november och jag har fortfarande inte skänkt den där lilla slanten och jag drabbas av ångest! Det blir andra bullar kan jag lova om jag själv en dag hittar en golfboll i en av tuttarna!


One fucking memory that won't get out of my fucking head!

Vi stod sida vid sida framför kameran. Värmen gjorde oss varma och svettiga. Du var solbränd och rosig om kinderna. Du doftade cigarettrök och parfym. Människor gick förbi och tittade på oss, men vi såg dom inte. Din arm höll du kring min midja medan jag siktade in kameran för att få med oss båda på bild. Vi såg på varandra och log ett varmt leende. Klick! Bilden visar två lyckliga människor.


Dagens skratt:

Hittade detta påklistrad i bakrutan på en bil: "Skratta inte Svensson, din dotter kanske ligger i baksätet!"
Jag garvade hela vägen hem :D

Intresseklubben noterar!

På en busshållplats i Brunsbo Göteborg omringad av massa fyllon, iklädd en orange dunjacka såg jag Robert Pattinson! Fast det kan ju annars ha varit hans look alike- vad tror ni? :D (Synd att jag inte tog någon bild, men misstänkte att det skulle sett ganska suspekt ut!)


SMS konversation men en killkompis:

Jag: Det kan inte ha varit han du såg. Haha, du kanske hade glömt linserna? :D
Han: Haha, rolig man kan vara... Hittade iaf dig i sängen, utan dem :P

Hm, påstår han att jag är stor som en elefant och tog upp hela sängen tro?

Syskonkärlek <3





Min kommande helg:

Har precis skrivit ut flygbiljetten till Belgien. Planet går 15.30 från Landvetter med mellanlandning i Köpenhamn. Därifrån går planet 18.05 raka vägen till Bryssel där jag går av 19.35. Där hämtar farsgubben mej och därifrån åker vi sex mil till Gent där vi ska bo på hotell. På fredagen ska vi träffa hans kompisar som ska visa oss utelivet i Gent. På lördag åker vi till Frankrike och stannar där hela dagen och går bla upp i Eifeltornet, åker till Notredam och shoppar såklart! På söndag stannar vi kvar i Belgien och kollar livet där. Måndag ska jag få se vart farsgubben jobbar, spännande. Någon gång under måndagen börjar vi den långa hemresan till Sverige då vi kanske svänger förbi Amsterdam. Är jag exalterad eller är jag exalterad?! Det bästa är nog att jag kommer få snacka engelska i 4 dagar, åh så roligt!!

A rain of pictures from my weekend in Gothenburgh:













Söndag:

Nu börjar min helg här i storstaden Göteborg lida mot sitt slut. 18.08 tar jag och syrran bussen mot Centralstationen och 19.10 rullar tåget hemåt. Ska bli skönt att få komma hem och sova i sin egen säng istället för en tunn madrass på golvet. Men jag ska inte klaga för jag har haft en riktig toppen helg i Götet som jag bara kunde fått med syrran. Måste tillägga att jag saknar flickvännen så det gör ont i hjärtat! Men ibland kansk det kan vara bra att vara ifrån varandra, eller vad säger du?

Imorn blir det inget Norge då jag istället sticker utomlands på fredag! Belgium here I come! så imorgon ska jag verkligen plugga arslet av mej (hm, undra hur många gånger jag sagt det och det faktiskt hänt!) Men imorn ska jag verkligen fösöka så jag slipper få dåligt samvete när jag lämnar Sverige! Over and out!
________________________________________________________________________
Få människor förvånar mej. Men ibland händer det och då finns det ingen bättre känsla!

I nuläget:

På tåget ner till Göteborg igår ringde farsan och ställde frågan: "Vill du komma ner till Belgien till fredan?" Behöver du verkligen fråga det, var mitt svar! Så på fredag tar jag återigen tåget ner till Göteborg för att flyga vidare till Köpenhamn och sen ner till Belgien. Vi ska åka till Paris och se Eifeltornet, åka till Amstersam och kolla livet i Belgien. Bilresan tillbaka till Sverige ser jag mindre fram emot men vad fasen!
Ikväll tar syrran med mej på 17års fest i Angered där det kommer ca 45 personer. Kan inte annat än barka. Det gillar vi! Nu ska jag börja göra mej iordning för att kunna börja förfest. Ses i vimlet!

Imorgon bär det av!

Nu ska jag snart lägga mej eftersom jag ska upp tidigt, tidigt imorn för att hoppa på ett tåg till Kil och senare ett som tar mej till Göteborg! Bestämde mej för att göra något åt min saknad till lillasystern så det blir en minisemester till Göteborg över helgen. Dessutom ska jag (förhoppningsvis) till Oslo på måndag med signora Carita på ett spännande möte och på tisdag bär det återigen av till Karlstad för en ny föreläsning. Fullt upp men det gillar vi! Det enda vi inte gillar är att jag inte kommer få träffa flickvännen på en hel vecka! Abstinens, jotack! Men nu har jag skaffat halebop så vi ringer båda gratis så detta borde vi klara. Men som sagt, the bed is waiting for me. Goodnight, see you in Gothenburgh!

Den ultimata njutningen:

En orgasm eller lättnaden av att få skita när man är riktigt skitnödig?

Detta frågade Josefins babe's kompis henne. Så nu undrar vi givetvis vilken av dessa som ger människan den ultimata njtningen. Eller är det olika för person till person? Detta ska vi ta reda på!

Nattens dröm:

Tre tjejer i skolan på Solberga sa till mej att jag var tvungen att ta död på min älskade katt Tassa. Dom sa aldrig varför men jag var verkligen tvungen. Tillslut gjorde jag det med min bästa kompis som jag inte träffar längre och hennes pojkvän som jag aldrig tyckt om (men i drömmen var de mina bästa vänner). Jag ströp Tassa tills hon inte kunde andas längre. Nästa dag på skolan hade någon tagit bilder på mej under "mordet" och spritt ut över hela skolan och alla hatade mej. Tjejerna som hade sagt åt mej att mörda min katt vägrade ta på sig ansvaret och där stor jag ensam, fast med min kompis och hennes pojkvän. Tillslut ska jag upp i rätten och de enda som står på min sida är dessa två. Jag hann vakna innan jag fick reda på vad som hände..

Kändis lookalike

Då jag inte orkar plugga sitter jag och fördriver tiden med ansitksigenkänning på MyHeritage.com.
Vem är jag mest lik av:

 Katherine Heigl
 Katie Holmes
 Meg Ryan
 Katherine Heigl
 Angelina Jolie
 Meg Ryan
 Katherine Heigl
Slutsats: Om man stoppar ner Meg Ryan och Katherine Heigl i en mixer så är det jag som kommer ut! :D

Vilka är det här då?

Marcia Cross?  Signora Carita?
Marie?  Kirsten Dunst?
Alexis Bledel?Melina?
Mischa Barton?Emelie?
Alexandra? Adriana Karembeu?

Eftersom jag inte har en enda normal bild på flickvännen fick inte hon vara med. Linda Hult du blev Ashton Kutcher! Hahaha. Men det gick inte att ladda upp dom bilderna!







Dagens citat:

"We do what we have to do so we can do what we want to do"
/ Denzel Washington

right now ..

att vara omringad av människor och samtidigt känna sig ensamast i världen, att känna hjärtat slå men inte förstå varför, att lyssna på musik men inte höra, att känna men inte veta vad man känner, att gråta utan att veta varför, att se på någon utan att veta vad det är man ser, att vara varm men ändå frysa i själen, att känna smärta utan att förstå orsaken, att känna ensamhet utan att kunna göra något åt den, att vilja gråta utan att få fram några tårar, att känna kroppen ge vika utan att kunna hindra den är vad jag känner just nu utan att veta varför .... 


Tisdag:

Idag var det åter dags att stiga upp med tuppen för att knalla ner till tåget och ta sig till Karlstad. Idag hade vi en riktigt intressant föreläsning om kvinnohistoria. Visste ni att det någon gång på 1600-talet var riktigt många män som blev dömda för tidelag (sex med djur)? Haha, har ju inte direkt med kvinnohistoria och göra men det var så sjukt så jag la det på minnet iallafall! Efter föreläsningen träffade jag vackra Emelie på stora torget. Gick och köpte baguetter och knallade hem till hennes underbara nya lägenhet. Där kommer det att gå vilt till i framtiden kan jag lova! Åt, snackade, planerade och kollade på "Skruva den som Beckham". Vackra Emelie förundrades över hur jag kunde alla filmens repliker. Vilket inte är så konstigt med tanke på att jag sett den säkert 10 gången! Gick till tåget som var knökat för att komma hem till Arvika. Gick till Telia för att skaffa Halebop. Ringde Linda som jag träffade utanför Virveln. Vi såg på Sex and the City och "catchade up".

Nu sitter jag och slappar innan jag ska börja läsa "Fröken Julie" av August Strindberg. Måste vara en av Sveriges tråkigaste författare (vilket jag nämnde på tåget och två tanter gav mej förskräckta blickar. Tror jag tillhör fel generation för att läsa hans böcker!). Men det hör till kursen så det är bara att läsa på. Boostade upp med lite choklad förut som plåster på såren. Ciao!

Moi & Flickvännen











True love is always beautyful! <3

Tensed with exitment!

Nu börjar det hända saker och ting i livet! Resor börjar bli planerade och drömmar börjar fylla kroppen. Signora Carita ringde nyss och berättade om en helhärlig ide' som jag är med på än så länge. Berättar ingenting än ifall det inte skulle gå i lås. Och om det inte skulle göra det så är det lugnt, alltid kul att sätta upp mål och drömma även om inte allt inträffar! Kan iallafall erkänna att jag är såå sugen på Göteborg just nu! Idag har jag haft en riktig toppen dag och jag kommer att somna riktigt nöjd och lycklig!

Bildregn från i lördas:


Amanda & jag


Lina; kvällens värd


Johanna, Amanda, Flickvännen & Signora Carita :D




Jag & Flickvännen


Vackra Emelie!


Jag & Lina


Emelie kan få en deprimarad man att skutta och vissla! :P


Jag & flickvännen <3

Martens lördan: kvällen

- Flickvännen svängde förbi hemma hos mej där vi började smått med lite cider
- Gick hem till Lina på tjejförfest där det började förfestas ordentligt:
amanda lekte paparazzi med en engångskamera
johanna slet loss Linas lucka till dvd:n
jag fick flickvännen med på kort
jag tog kort på allt som rörde sig
lyssnade på gamla godingar samtidigt som vi sjöng för hela lägenhetshuset

- Gick hem till Emelies kompis Jon där det var enbart killar
- Träffade riktigt härliga människor
- Gick till Tiki där vi fick med oss alla grabbarna trots att de egentligen skulle till The Roof
- Stod i kö i 20 minuter innan vi kom in, var dock riktigt roligt!
- Flickvännen lämnade Tiki och var ledsen...
- Men blev snabbt glad igen när jag och Amanda dansade på högtalaren
- Blev ännu gladare när jag och Emelie tog över scenen!
- Dansade mej svettig, hälsade på massa gamla godingar, skrattade och sjöng mej hes samtidigt som mina vita Converse började skifta i svart!
- Gick till Timmys för att kika på folk men gick snabbt hem med Emelie och Jon för att slippa bli sjuk.
- Snarkade runt 03.30

Bästa utekvällen på riktigt länge!

Flickvännen present!


Flickvännen blev glad och vi fick oss ett skratt tillsammans! (damen är skorpion)


Nicke Nyfiken/ Flickvännen

Köpte en present till flickvännen på torget idag. Kan lova att hon väntar med spänning!

Martens lördagen: Torget

Vaknade runt 9.30 då det var dags för att slänga på sig lite kläder, kleta på nytt smink för att dölja bakfyllan och dra för att möta Signora Carita vid Solberga. Gick ner på stan och kollade in utbudet. Köpte:
- De obligatoriska strumporna (14 par!)
- Martens godis (minst lika obligatoriskt som strumporna)
- En sjal
- Julkort och klistermärken
Vi snackade om fredagen, käkade pizza och hade det riktigt trevligt. Trotsade regnet i en skinjacka och skinstövlar. Sitter nu och funderar över vad jag ska käka då kolsåppa inte lockar det minsta. Ska sen göra mej i ordning för ännu en fartfylld kväll/natt som börjar hemma hos Lina med bland annat Linda, Signora Carita & flickvännen. Kan inte annat är bli toppen! Tror jag ska strunta i klackarna även ikväll och slänga på mej Conversen. Snyggt, bekvämt men dock inte varmt.

_________________________________________

Fredagens nya låtar:
Vanilla Ninja - Club kung fu
Outfield - Your love
Alexia - Uh la la la
Aqua - Back to the 80's




Martens fredagen:

Promenad till flickvännen
Många härliga skratt.
Josefin: "Men in i höle rå för fan!"
Skjuss till Johan där det dracks cider, lyssnades på musik och skrattades ännu mer
Promenad på stan, Josefin och Stöpa cyklade haha!
Palladium (skräll, skräll, skräll!)
Promenad på tivolit
Träffade många roliga människor
Såg när några polare åkte radiobilarna, körkortet borde de aldrig ha fått!
Blev slagen av en gummihammare i ansiktet, sparkade tillbaka! :D
Promenad hem med Signora Carita & flickvännen
Såg på Twilight
Började snarka runt 4


Kvällens!

Flickvännen: "Men in i höle rå för fan!"


Hahaha

Fick sms av Andreas:

Han: Är ni ute och går?
Jag: Jaa, vadårå?
Han: Ni hörs!

Haha, det roliga är att flickvännen skyller på mej i sin blogg. Men det var inte jag som förfestade med en plunta gömd i fickan! :D


Glädjen är berusande men kort!

Träffade precis morfar som gav mej ett bidrag till marten. Snälla rara morfar! Glädjen varade dock inte speciellt länga då brorsan skriver att han klarade körkortet idag. Jag är så avundsjuk! Har svårt att gjädjas åt andra när jag själv vill ha något så mycket (bara så du vet flickvännen!). Men givetvis är jag jätteglad för hans skull också. Nu kan han ju komma och hämta mej och köra hem oss till Göteborg så slipper jag ta tåget! Haha, smart jag!

Honey I'm home!

Äntligen hemma från en dryg dag i Karlstad. Sitter nu och dricker grönt melon te som slår allt och käkar några rutor Premium specialites hazelnut & nougat, yummie! Nu mår kroppen och själen bra igen. Snart ska jag läsa om två olika sorters feminism och ikväll blir det förhoppningsvis en promenad med flickvännen. Ciao!

RSS 2.0