Tonight pepole

I kväll ska jag och bästaste Josefin se på "En prinsessas dagbok 2" och feta oss med varsin godispåse. Välförtjänt efter en hård arbetsvecka! Nu är det bara en jobbvecka kvar och sen har jag lov i 3 veckor och 1 dag till. Sen är det andra bullar på taket som gäller! Ciao!

www.livsviktigt.se

Jag har tagit ställning:" Nej, jag donerar inte mina organ eller vävnader".

För att kunna donera sina organ eller vävnader kan inte kroppen vara död utan måste ligga i respirator. Och om jag har fattat det rätt är det bara hjärnan som är död och inte kroppen. Jag tror att alla människor besitts av en själ som inte lämnar kroppen förän den är helt död. Därför vill jag inte donera mina organ eftersom kroppen fortfarande besitts av min själ. Kan själv tycka att det är aningen själviskt men det är min kropp = mitt val!

Mitt tips är att skaffa sig ett kort som du har i plånboken där det står vad du har valt för alternativ; att donera eller inte donera dina organ och vävnader. Då vet din familj, vänner och sjukhuset var du står i frågan. Du kan dessutom gå in på webadressen ovan och skriva in dig där. Lätt som en plätt!

Vuxenpoäng

Man får vuxenpoäng när man dricker kaffe; och tycker om det. När man tackar nej till en cider på krogen för att slippa baksmälla dagen efter. När man bakar sockerkaka utan att någon fyller år och när man tycker att McDonalds maten smakar papper. Jag avskyr kaffe, tackar aldrig nej till en cider och bakar sällan sockerkaka. MEN jag tycker då bannemej att den där MCDonalds maten smakar enbart papper! Vuxenpoäng till Jessica Eklund!

Mail: 25 juni 2008

PS. Vaknade av att ja frös inatt, det fattades nåt, å det va inte täcket, det va du :P

Sådan storasyster sådan lillasyster

Jag: Kom hit så ska jag knäppa på dej halsbandet.
Miriam: Nej, för det passar inte till den här klänningen!

Sådan storasyster sådan lillasyster

Jag: Kom hit så ska jag knäppa på dej halsbandet.
Miriam: Nej, för det passar inte till den här klänningen!

Babyboom

Är det någon mer än jag som märkt att stan kryllar av foster och bebisar? Vart jag än kikar ser jag antingen en gravid tjej eller en tjej med barnvagn. Var alla brudar i stan vårkåta i år tro? :)

Jag ska vara ärlig; jag är inte speciellt förtjust i barn (inte hundar heller för den delen!) . Men bebisar ÄLSKAR jag! Igår var jag och Andreas i hamnen för att hälsa på hans syster med familj som varit ute med båten. Annettes halvsyster Jenny och hennes man  hälsade också på och deras lille son Melvin som nu är 3 månader. Jag kunde inte slita mej från ungen en sekund. Satt och myste tillsammans i säkert en timme innan han var tvungen att åka hem. Nu är det nära att jag istället för vårkåt blir sommarkåt och skaffar mej en baby! ANDREAS!

Morgonpuss på snoppen

En kompis berättade om sin kompis som stått i kön på Konsum. I kön bredvid stor det en mamma, en pappa & en liten pojke på runt 3 år. Mamman hade glömt att ta med ketchup i vagnen och skulle gå och hämta en flaska. Pappan får samtidigt en puss av pojken och mamman frågar om hon också kan få en, då pojken svarar: "Nej, du pussa pappas snopp i morse!" Mamman hade slående likheter med en tomat efter händelsen och pappan slog blicken i golvet och log för sig själv!


Pizzasallad

Paulina & en kompis sitter på en pizzeria. Paulina har inte orkat duscha och sitter därför och klagar på att hon är ofräsch. Hennes kompis säger: " Du är som en pizzasallad: sur och äcklig!"


Jurassic Park

- (Man) "God creates dinosauriers. God destroys dinosauries. God creates men. Men destroys God. Men creates dinosauries."
- (Kvinna) " Dinosauries eats men. The women inherits the earth!"
Yeah!

Alexander Wang



Alexander Wang
- den här väskan har jag suktat efter i över ett halvår nu. Give me, please!

Bättre än Four Seasons

Idag har har varit ensam hemma i över en timme utan att veta vart någon är. Är det någon som förstår vilken lyx det är?! :D

Arvikas knäppaste familj!

Syrran är övertygad om att jorden kommer att gå under 2012 då en meteor, eller liknanade, kommer få jorden i gungning så den vänds upp och ner. Mammas svar på detta vansinne:

"Du som trodde att vi skulle dö av big bang grejer dom skulle testa för något år sedan och nu detta. Men slutar du inte ta mina gröna handdukar kommer du dö före 2012!"


Wild Child

Riktigt mysig film, men nedrans så töntig. Men rekomenderas varmt, Biatch!

Helg!

Andra veckan på sommarjobbet är äntligen gjord och det är äntligen helg! Jag har redan läst ut "Om jag kunde drömma" (Twilight), vilket tog tre kvällar. Så otroligt bra! Och igår började jag på "När jag hör din röst" (New Moon) lika bra den. Igår grät jag så tårarna sprutade under ett visst kapitel som jag inte vill avslöja :) Har redan beställt bok nr. 3 och 4 men fick reda på att bok nr. 3 inte fanns i lager! Nehepp, bara att sticka till Bokia på måndag för att åtgärda problemet. Jag ger mej inte, eller iallafall väldig, väldigt sällan!

Ikväll ska jag slappa och imorn blir det förfest hos Martina med (förhoppningsvis) bara brudar och kvällen fortsätter på Bryggan. Ska bli kul att få svänga mina lurviga efter en hård arbetsvecka! Jag ser nu hur min bok väntar på mej och den ska inte behöva vänta längre, har varit ifrån varandra i en kvart nu. Alldeles för länge! So long!

Min dag:

... ett helvete! Den ena bomben efter den andra slog ner som om jag levde under andra världskriget. Sedan ven det kulor mot mej. Helvetet tog ju aldrig slut. Nu ska jag sova och drömma om handgranater och tortyr! Godnatt!

Lyckan är obeskrivlig!

Äntligen har mina böcker kommit som jag beställt från Adlibris. Ska alldeles snart gå (läs springa) ner till Nöjesfabriken och hämta ut dom. Sedan ska jag krypa upp i sängen, sniffa mellan sidorna, bläddra snabbt igenom och känna doften och fläkten mot ansiktet. Slå upp första sidan och ramla in i en ny värld. Böckerna är givetvis Om jag kunde drömma & När jag hör din röst! För er som inte vet heter dom Twilight & New Moon på engelska. Ända sedan jag såg Twilight har jag vela ha mer, mer av känslan och spänningen och nu jävlar ska jag få känna på känsla och spänning. För ni vet vad man brukar säga; Boken är alltid bättre än filmen. Och än har jag inte blivit motbevisad! Nej, tiden tickar. Dags att gå (läs återigen springa) ner och hämta ut mina älsklingar så jag kan börja läsa! Ciao!

P.S om jag inte svarar på Internet eller mobilen så läser jag! :) D.S

Wallander; Hämnden

- "Det är de svagaste som drabbas i samhället; kvinnor, barn & de gamla."

Hur ska vi kunna få ett jämställt land när människor ser oss kvinnor som svaga och som det andra könet?


SMS

- "Jessica kan du göra mej en tjänst?"
- "Visst!"
- "Jag ska ha mens nästa vecka och har därför ett fruktansvärt sug efter choklad, du vet sånt där riktigt hemskt. Man skulle nästan kunna göra vad som helst för att få det där onyttiga fanskapet! Nu regnar det ute, väldigt mycket också, och eftersom du ändå ska hit sen så slog det mej att du kanske kan köpa med en Marabou med apelsinkrokant?"

Ett vanligt: kan du svänga förbi OK på vägen hit och ta med en Marabou apelsinkrokant hade räckt för mej! :)

Citat

"Dead eyes see no future"

I'm new again

Ny desig igen, men den här passar mej mer som person. Jag älskar konst och design. Och den bilden är konst för mej, vacker konst! Tack Josefin!


Citat

"Bara för att en man gjort fel mot dig kan du inte förutsätta att nästa kommer att göra likadant bara för att han är man. Du kan inte se på ditt ex som någon som 'lärde dig något om män', då gör du dig själv en stor otjänst. Jag tror att man måste se på varje ny relation som ett tomt blad. Din nya kille måste själv få fylla på med sin personlighet."
/ Dita von Teese



Gårdagens fräckis på Rix FM

"Vad är männens pung full av och vad vill kvinnor inte ha i ansiktet?"

Svar: Rynkor :)

Dag 3 av 20

Nu är det bara 17 dagar kvar på jobbet. Det är faktiskt riktigt skönt att röra på sig och vara igång en hel dag! Men längtar ändå till helgen; grillfest hos Josefin med massa folk. Kan inte annat än bli roligt. Särskilt inte när vi ska ha sleepover! Ska se om jag inte har min snygga fårpyjamas här någonstans :) Nu ska jag äntligen käka, magen riktigt skriker efter mat. Ciao!

Dag 1 av 20

Nu är första dagen på sommarjobbet avklarat! Har varit i Statsparken hela dagen och rensat ogräs med Paulina. Har varit en riktigt rolig dag, men smärtsam. Jag vill inte veta hur min rygg kommer att kännas imorn! 

En tanke

Varför har vi inte vänsterregel i Sverige istället för högerregel? Jag tycker att det är taskigt att den som sitter på högersidan får ta smällen när det är den på högersidan som har hand om bromsen! Den som klantar sig ska ta smällen, tycker jag!

Karlstad med Josefin

- Tåg 15.36
- Pratstund på tåget
- Väl framme spöregnade det
- Mc Donalds: mat
- Bio: "The Proposal"
- Mc Donalds igen
- Promenad till klubbarna i mina nya 12 centimetrs klackar
- Score: skavsår
- Arena: dans, skratt och flört hela kvällen
- Hämtade vid 2.00 av Andreas & Tommy
- Halvsov hela resan hem
- Bums i säng

Tricket att förfesta när det spöregnar och man inte känner en kotte, var för oss, att gå in på Mc Donalds toalett med en mugg. Öppna cidern, halsa hälften och hälla i resten i muggen. Ut igen och dricka som om det vore dricka!

Det roligaste på hela kvällen var när vi skulle upp på dansgolvet första gången. Två sekunder senare så svärmade det fyra killar kring oss som bin runt honung. Och så fortsatte det hela kvällen!

Nytt utseende

Min blogg ser numera lite annorlunda ut tack vare Josefin. Den skatan kunde inte låta den vara ifred utan var tvungen att vara där och pilla! :)
Tack tack!

Hotet från underjorden

Igår natt satt jag och Josefin och kollade på filmen "Hotet från underjorden" med Josefins pappa. Handlingen innehöll gigantiska maskar som drog ner människor och bilar ner i underjorden. Jag, som vanligt, fick vanföreställningar om dessa maskar när jag skulle gå he på kvällen. Och detta fick jag på Facebook idag:

Alltså du Jessi, jag läste precis något heeelt sjukt på Aftonbladet.se asså.. På något vis känner jag igen det, men kan verkligen inte komma på vart ifrån. Du måste verkligen hjälpa mig. I alla fall, såhär är det. Nere i Strömstad har nu befolkning, hus, lägenheter m.m. helt plötsligt dragits ner under marken, av något som liknar gigantiska maskar .. Alltså, vart känner jag igen detta ifrån?? Hjälp! Och dessa maskar, sägs vara på väg till Arvika och de kan hoppa upp vart som helst ..

Vem kan det vara från?

Ansökningsbesked

Jag kom in på Genusvetenskap i Karlstad till hösten. Kursen varar i ett halvår och sedan bär det (förhoppningsvis) av till England & Australien!

En tanke slog mej.

"Det bästa för dej är det du själv vill och väljer, inte någon annan. Det är inte det bästa för dej om du inte själv väljer det."

Kaos

Kaos kan komma och infinna sig i två olika former: positivt och negativt kaos. Positivt kaos är när det händer nya saker omkring dej hela tiden. Allt förändras och du trivs med det, du har koll. Negativt kaos är när det händer förändringar du inte trivs med eller när ditt liv är upp och ner utan att du kan göra något åt det.
Mitt liv, just nu, består av negativt kaos. Och allt jag vill är att komma ur det!

Envis/stönig

"Jag har aldrig fel, jag har bara mindre rätt"

När Andreas skulle flytta hemifrån så skulle han köpa Robbans soffa, eftersom han flyttat hem. Jag hade sett och suttit i den här soffan en gång. Jag insisterade på att den var gjord av skin, en grön skin soffa. Andreas däremot insisterade på att det var en grön tygsoffa. Det hör också till att sofforna (en två och en tre sits soffa) var köpta på Ikea och hade inte kostat med än 3.500 kronor. Men jag gav mej inte, soffan var gjord av skin! Andreas skulle överbevisa mej genom att sätta mej i telefon med Robban som mycket riktigt berättade att soffan var gjord av tyg. Men det övertygade inte mej. När vi sedan var på Ikea helgen efter så visade Andreas mej den förbannade soffan, som visst var gjord av tyg. Istället för att slänga in den vita flaggan och ge efter, sa jag: "Den är inte alls gjord av tyg, den är gjord av skin. I min värld!"

Hot,hot,hot!





Så här vill jag vara klädd hela sommarn, hela hösten och hela våren!

Smoking hot




I't may kill you, but sometimes it looks so damn hot! And it works both ways...

Grodan Boll

Igår blev det filmkväll med Josefin, dock inte Melina som kände sig dålig. Men hon kikade förbi iallafall :) Vi såg snygg, sexig, singel och käkade massa godis. När det var dags att gå hem så såg vi först en fladdermus som skrämde upp mej rejält (hallå, dom kan inte vara annat än demoner). Sen såg jag något som rörde sig vid mina fötter och hjärnan skrek" Akta en jävla fladdermus igen". Vilket det givetvis inte var men skadan var redan skedd. Jag började hoppa upp och ner för att inte trampa på den stackars grodan samtidigt som jag var chockad utav bara helvete. Efter mycket studsande från min sida landar jag fel och bryter tån (inte riktigt men ont utav bara den gjorde det!) När Josefin sedan härmade mej hade jag låtit: "Aaa, Nej, Faaaaaaaan, Aaaaaaaaj!" Kan bara säga att vi föll ihop av skratt! :)

Ikväll blir det räkbåten (om det inte blir inställt pga av åska). Det är jag, Tommy, Josefine, Andreas, Jens och Melina. Alla utom jag och Josefin kommer jag käka räkor. Dom äckliga slemmiga små kräken vägrar jag titta åt, än mindre stoppa i munnen! Så för vår del blir det tacos, som inte är illa pinkat :)
Skepp och hoj!

Snygg, sexig, singel

- "You must miss grandma."
- Eh, fuck grandma!"

Det var länge sen jag & Josefins garva så! :)


P.S I love you

" Håll utkik efter signalen då livet som du känner till det slutar".

Geniet

Bra :) vet att det är svårt, men oftast hittar man den bästa lösningen själv :) <3 / Josefin
Hm, Det jobbiga är bara att leta!

6/7 Jessica

Idag har jag namnsdag & Melina var först med att gratta :)

Kommer ihåg en speciell namnsdag när jag var runt 10-11 år. Då fick jag två godispåsar, en med choklad och en med blandat godis, utanför minigolfbanan i stan. Båda påsarna hade tillsammans kostat 50 kronor. Jag hade aldrig sett så mycket godis innan. Påsarna var slut efter två dar :)

Michael Jackson

"If you wan't to make the world a better place take a look at yourself and make a change"
/
Kunde inte ha uttryckt mej bättre själv. Människan var ett geni!

Festival

Inatt slutade festivalen och det är inte bara den som är slut! :)
Ciao!


Bekräftelse :P

När jag och Babe var ute och gjorde Göteborg osäker i lördas så var jag tvungen att gå på toa. Den närmaste var MacDonalds där det kostar en femma för att få göra det man ska. Så jag fick växla en tia. När jag kommer till toan står två killar i min ålder och pratar:
Kille Nr 1: Har du ingen femma?
Kille Nr 2: Neej, jag trodde du hade.
Jag: Här får ni! (räcker dom en femma)
Kille Nr 1: Öj, kolla tjejen betalar.
Kille Nr 2: Schysst!

När jag väl ska gå på toa slukar apparaten min femma. Så där står jag utan femma och ingen toa när Kille Nr 1 säger till sin kompis: Mäh, är du schysst eller? Går före tjejen som pröjsade.
Detta hörde killen som gått in på toaletten så han går ut och säger: Varsågod. Tack tack säger jag och går in. När jag väl sitter på toa hör jag killarna utanför:
Kille Nr 1: Öj fan va snygg hon va, du måste satsa på henna. Kom igen nu!
Kille Nr 2: Jag vet fan alltså!
Kille Nr 3: Kom så sticker vi!

När jag väl kom ut var dom borta men jag hade fått min bekräftelse för kvällen!

RSS 2.0